Παιδιά βοήθεια!Χάσκι με καλαζάρ και νεφρική ανεπάρκεια!

Natassou_la

Member
30 Μαϊου 2019
12
0
42
Το θέμα μου είναι ότι ξεκίνησα μετά τις οροθεραπείες και το ζυλαπουρ , μιλτεφοραν , αλλά Η Αύρα μου δύο μέρες τώρα αρνείται να φάει και το μιλτεφοραν καλό είναι να χορηγείται με φαΐ.Τι μπορώ να κάνω πραγματικά κοντεύω να τρελαθώ.. Έχει αντιμετωπίσει κάποιος κάτι παρόμοιο;;

sotiriariz

New Member
24 Μαϊου 2019
4
0
29
γεια και εγω εχω περασει το ιδιο με ενα αδεσποτακι που υοθετησα .Οι εμετοι οφειλονται νεφρικη ανεπαρκεια .Εαν δεν ανταποκρινεται milteforan μπορεις να ρωτησεις για ενεσεις υποδοριες

Natassou_la

Member
30 Μαϊου 2019
12
0
42
γεια και εγω εχω περασει το ιδιο με ενα αδεσποτακι που υοθετησα .Οι εμετοι οφειλονται νεφρικη ανεπαρκεια .Εαν δεν ανταποκρινεται milteforan μπορεις να ρωτησεις για ενεσεις υποδοριες
Καλησπέρα κι ευχαριστώ για την απάντηση.. ειλικρινά είμαι καταρακωμενη από τότε που ξεκίνησε η περιπέτεια μας και προσπαθώ να σώσω την Αύρα μου και όταν συμβαίνουν αυτά, εννοώ οι εμετοί και οι διαρροιες, απογοητεύομαι.. θα ρωτήσω για τις ενέσεις εννοείται..

sotiriariz

New Member
24 Μαϊου 2019
4
0
29
ειναι πολυ υπουλη ασθενεια και καθε σκυλος ανταποκρινεται διαφορετικα .Συνηθως τα καθαροαιμα ειναι πιο ευαισθητα .Προσπαθησε να μενεις αισιοδοξη .Συχνα η οξεια νεφρικη ανεπαρκεια σε βαθος χρονου υποχωρει αν αρθει το αιτιο .Πολλοι σκυλοι βελτιωνονται θεαματικα !!Ευχομαι καλη υπομονη και στους δυο σας !

Natassou_la

Member
30 Μαϊου 2019
12
0
42
ειναι πολυ υπουλη ασθενεια και καθε σκυλος ανταποκρινεται διαφορετικα .Συνηθως τα καθαροαιμα ειναι πιο ευαισθητα .Προσπαθησε να μενεις αισιοδοξη .Συχνα η οξεια νεφρικη ανεπαρκεια σε βαθος χρονου υποχωρει αν αρθει το αιτιο .Πολλοι σκυλοι βελτιωνονται θεαματικα !!Ευχομαι καλη υπομονη και στους δυο σας !
Αχ αυτό είναι το κακό..μάλλον εδώ μιλάμε για χρόνια νεφρικη ανεπαρκεια

Natassou_la

Member
30 Μαϊου 2019
12
0
42
Αχ αυτό είναι το κακό..μάλλον εδώ μιλάμε για χρόνια νεφρικη ανεπαρκεια
Να είστε καλά πάντως!Εύχομαι κι εγώ να έχω υπομονή και κουράγιο για να βοηθήσω το κοριτσάκι μου

sotiriariz

New Member
24 Μαϊου 2019
4
0
29
τοτε να ρωτησεις για αγωγη υποστηρικτικη για νεφρα μαζι με το αντιλεισμανιακο φαρμακο διοτι τα περισσοτερα επηρεαζουν επιπλεον τη νεφρικη λειτουργεια επισης υπαρχουν ειδικες τροφες για χρονια νεφρικη ανεπαρκεια .Παντως ειναι νωρις ακομα να μιλαμε για Χ.Ν.Α . Ρωτα τον κτηνιατρο για διουρητικα !!Θα βελτιωσουν προσωρινα την νεφρικη λειτουργεια .

Natassou_la

Member
30 Μαϊου 2019
12
0
42
τοτε να ρωτησεις για αγωγη υποστηρικτικη για νεφρα μαζι με το αντιλεισμανιακο φαρμακο διοτι τα περισσοτερα επηρεαζουν επιπλεον τη νεφρικη λειτουργεια επισης υπαρχουν ειδικες τροφες για χρονια νεφρικη ανεπαρκεια .Παντως ειναι νωρις ακομα να μιλαμε για Χ.Ν.Α . Ρωτα τον κτηνιατρο για διουρητικα !!Θα βελτιωσουν προσωρινα την νεφρικη λειτουργεια .
Την είχα 4 μέρες περίπου στη κλινική Αθηνών με επιθετική οροθερσπεια και ζυλαπουρ, από 6 η κρεατινινη κατέβηκε στο 4 και ξαναανεβηκε στο 6,5..τη Πέμπτη τη πήρα σπίτι και της κάνω υποδοριους όρους της δίνω ζυλαπουρ και ρενιτεκ και σήμερα ξεκίνησα μιλτεφοραν, η κρεατινινη ξανακατεβηκε στο 4 αλλά έχει πολλούς εμετούς και διαρροιες..της πήρα renal ξηρά τροφή για τα νεφρά, αλλά δε τη τρώει καθόλου, πήρα επίσης και το pronefra

sotiriariz

New Member
24 Μαϊου 2019
4
0
29
δεν το ξερω το περιστατικο αλλα θα προτεινα καλυτερα διουρητικα (φουροσεμιδη ) σε σχεση με ΑΜΕΑ (ΡΕΝΙΤΕΚ ) (και ΙΣΩΣ!!! μικρη δοση ντοπαμινης ).Προσοχη με τους ορους ειναι πολυ σημαντικοι για διατηρηση ισοζυγιου ηλεκτρολυτων αλλα μπορει να υπερφορτωθει με υγρα .Σιγουρα ομως χρειαζονται οι εμετοι και οι διαρροιες αναπληρωση με ορους.Σε καθε περιπτωση μιλα με τον κτηνιατρο σου πριν κανεις οτιδηποτε .!!!!!Ευχομαι τα καλυτερα !!!

Natassou_la

Member
30 Μαϊου 2019
12
0
42
δεν το ξερω το περιστατικο αλλα θα προτεινα καλυτερα διουρητικα (φουροσεμιδη ) σε σχεση με ΑΜΕΑ (ΡΕΝΙΤΕΚ ) (και ΙΣΩΣ!!! μικρη δοση ντοπαμινης ).Προσοχη με τους ορους ειναι πολυ σημαντικοι για διατηρηση ισοζυγιου ηλεκτρολυτων αλλα μπορει να υπερφορτωθει με υγρα .Σιγουρα ομως χρειαζονται οι εμετοι και οι διαρροιες αναπληρωση με ορους.Σε καθε περιπτωση μιλα με τον κτηνιατρο σου πριν κανεις οτιδηποτε .!!!!!Ευχομαι τα καλυτερα !!!
Σ' ευχαριστώ πολύ!

torres2008

Member
10 Μαρτίου 2019
11
9
Στο θέμα της τροφής το nutri force gel κάνει θαύματα σε ζώα που αρνούνται να φάνε είτε κουτάβια ή εγχειρισμένα.Εκτός του οτι ανοίγει την όρεξη παρέχει και βιταμίνες με θερμίδες απο μόνο του.
Επειδή υπάρχει θέμα με νεφρά ρώτησε έναν κτηνίατρο θεωρώ δεν υπάρχει θέμα αλλά χωρίς έγκριση γιατρού δεν κάνουμε τίποτα ποτέ.

Natassou_la

Member
30 Μαϊου 2019
12
0
42
Στο θέμα της τροφής το nutri force gel κάνει θαύματα σε ζώα που αρνούνται να φάνε είτε κουτάβια ή εγχειρισμένα.Εκτός του οτι ανοίγει την όρεξη παρέχει και βιταμίνες με θερμίδες απο μόνο του.
Επειδή υπάρχει θέμα με νεφρά ρώτησε έναν κτηνίατρο θεωρώ δεν υπάρχει θέμα αλλά χωρίς έγκριση γιατρού δεν κάνουμε τίποτα ποτέ.
Η αλήθεια είναι οτι θα με βοηθούσε πολύ κάποιο σκεύασμα που ανοίγει την όρεξη..ήδη της δίνω το pronefra , αλλά αυτό είναι συμπλήρωμα. Θα ρωτήσω αύριο για το nutri force gel , ελπίζω να βοηθήσει..ευχαριστώ πολύ!!

Natassou_la

Member
30 Μαϊου 2019
12
0
42
Η αλήθεια είναι οτι θα με βοηθούσε πολύ κάποιο σκεύασμα που ανοίγει την όρεξη..ήδη της δίνω το pronefra , αλλά αυτό είναι συμπλήρωμα. Θα ρωτήσω αύριο για το nutri force gel , ελπίζω να βοηθήσει..ευχαριστώ πολύ!![/QUOTEασχημα τα νέα για την Αύρα μου .. Η κρεατινινη επιμένει να μην κατεβαίνει και το κοριτσάκι μου έχει καταπέσει αρκετά..