Παιχνιδια Κονγκ


Arisdogs

Active Member
4 Ιανουαρίου 2021
41
2
30
Καλησπερα,
Πως μπορουμε να δυσκολεψουμε και να μεγαλωσουμε τη διαρκεια απασχολησης του σκυλου με τα κονγκ? Γιατι ο δικος μου μεσα σε μιση ωρα το πολυ εχει φαει ολη τη γεμιση. Επισης, μπορειτε να προτεινετε φαγητα με τα οποια μπορουμε να γεμιζουμε αυτα τα παιχνιδια.
 


mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.633
19.860
Τι γέμιση του βάζεις;
Εγώ θα μούλιαζα ποσότητα από την ξηρά του και θα το γέμιζα με μίγμα μουλιασμένης, κανονικής ξηράς και 2-3 κουταλιές κονσέρβας, ή γιαουρτιού, ή τυρί κρέμα. Και στην κατάψυξη να γίνει τούβλο. Θα του πάρει πολύ παραπάνω από μισή ώρα. Επειδή είναι κουτάβι, σε μικρό kong, όλα αυτά. Μην αρχίσει διάρροιες. Και αντίστοιχα, μείωσε ισόποσα, την ημερήσια ποσότητα του φαγητού του.
 




zerom0

Well-Known Member
14 Οκτωβρίου 2015
490
728
Αθήνα
Εκτός από την ξηρά που σου προτάθηκε πιο πάνω με αυτούς τους συνδυασμούς, μπορείς να φτιάξεις οποιαδήποτε "πάστα" υγιεινή δικιά σου.
Με κοτόπουλο, ή γαλοπούλα ή μοσχάρι, μπορείς να προσθέσεις και κάποια λαχανικά.
Φτιάχνεις λίγη ποσότητα, τόση όση για να γεμίσεις το κονγκ 3-4 φορές.
Βάζεις στο μίξερ αυτό που έχεις βράσει και το χτυπάς με τόσο νερό όσο χρειάζεται για να γίνει μια πηχτή πάστα.
Γεμίζεις το κονγκ, το βάζεις κατάψυξη κι έχετε μια θρεπτικότατη γρανίτα κοτόπουλου ας πούμε.
Το κοτόπουλο πάντα χωρίς πέτσα μη σας πειράξει στο εντεράκι.
Την υπόλοιπη ποσότητα ψυγείο για 2-3 μέρες ώσπου να ξαναγεμίσεις το κονγκ και ακολουθήσεις την ίδια διαδικασία κατάψυξης.
Να προτιμάς όσο το δυνατό πιο πηχτή πάστα για να μην το παγώνει πολύ σε περίπτωση πιο ψηλής περιεκτικότητας σε νερό. Γιατί και το παγωμένο μπορεί να γυρίσει μπούμερανγκ μερικές φορές.
Το ίδιο μπορείς να κάνεις και με κάτι τζούφια λαστιχένια κόκκαλα της ίδιας εταιρίας που προορίζονται για γέμισμα στην εσοχή τους.
 
  • Like
Reactions: ΒασιλικηΖ




Στατιστικά Forum

Θέματα
33.103
Μηνύματα
895.609
Μέλη
19.914
Νεότερο μέλος
nicksugar3