Παλιός ιδιοκτήτης , νέος φίλος

earthdog

Member
5 Μαρτίου 2012
23
4
Καλησπέρα σε όλους,

Δυστυχώς ήρθε η ώρα να ξαναμεγαλώσουμε έναν φίλο. Πολύ πρόσφτα χάσαμε το φιλαράκι μας.

Η νέα ήρθε απρόσμενα από τη γυναίκα μου (μόλις προχτες). Ενα μαλτεζάκι 4 μηνών πανέμορφο.
Δεν έχω βρει ακόμα χρόνο να διαβάσω και θέλω ένα γρήγορο head start.

Θα ζει σε ένα σπίτι χωρίς κήπο με μπαλκόνια. Εχουμε και μια κόρη 4 χρονών.

Τα στοιχεία για τη ronnie μέχρι τώρα:
-2 ημέρες τώρα έχει κοιμηθεί στο χώρο της εντελώς αθόρυβα.
-Γενικά είναι πολύ παιχνιδιάρα αλλά γαβγίζει λίγο.
-Κάνει τις ανάγκες της κατά 90% στην πάνα που είναι στρωμένη.

Δεν είχα ποτέ τόσο μικρό και εύθραυστο σκύλο που να ζει 100% μέσα...

Δώστε ότι έχτε. Links,hints, προσωπικές εμπειρίες...

51f5197999641f82281c8aa2341a997021e298bf72f9e5c85f1571e2d390e5c2.jpg

• Like
Reactions: DimitrisMaltesse

earthdog

Member
5 Μαρτίου 2012
23
4
Να συμπληρώσω ότι έγινε το λάθος και το κουτάβι αγοράστηκε από petshop , οπότε δεν θέλω να κάνω συζήτηση για αυτά.

Αυτό που με ενδιαφέρει τώρα είναι να είναι καλά στην υγεία του και να έχει μια καλή ζωή κοντά μας. Εχω κτηνίατρο που εμπιστεύομαι και που έμπρακτα είχε σώσει τον προηγούμενο πολλές φορές από πολλά. Οπότε ότι και να βγει , η ronnie δεν θα "εγκαταληφθεί"...

Εγινε προχτές ο έλεγχος από τον γιατρό. Το διαβατήριο έλεγε ουγγαρία και από ότι είδα τα εμβόλια που είχε κάνει δεν ήταν του σωρού....

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.953
20.377
Το διαβατήριο έλεγε ουγγαρία και από ότι είδα τα εμβόλια που είχε κάνει δεν ήταν του σωρού....
...αν τα έχει κάνει...:rolleyes:

Να σας ζήσει η μικρή.
Υπάρχουν πάρα πολλά θέματα, που μπορείς να ξεκινήσεις να διαβάζεις, για να λύσεις απορίες, ή να δημιουργήσεις νέες.

Aslan

Well-Known Member
12 Μαϊου 2014
1.024
1.882
Αθήνα, Φλύα
Καλημερα και καλως ηρθες!
Προσοχη:
  1. Στην σχεση σκυλου-κορης λογω της μικρης της ηλικια.
  2. Τα σκυλια απαγορευεται να μενουν μονα τους στα μπαλκονια.
Κατα τ' αλλα το φορουμ εχει ηδη παρα πολλα θεματα σχετικα με μικροσωμες φυλες, εαν δεν εχεις καποια συγκεκριμενη απορια που αφορα το σκυλακι σου, τοτε αυτα μπορουν να σε κατατοπισουν αρκετα καλα χωρις περαιτερω αναλυση.

edit: Τωρα εγραφα και εγω και ειδα το μηνυμα της Μαρεκο αφου δημοσιευσα το δικο μου. :barefoot:

• Like
Reactions: mareco

earthdog

Member
5 Μαρτίου 2012
23
4
Καλημερα και καλως ηρθες!
Προσοχη:
  1. Στην σχεση σκυλου-κορης λογω της μικρης της ηλικια.
  2. Τα σκυλια απαγορευεται να μενουν μονα τους στα μπαλκονια.
1. Αν και η μικρή η κόρη έχει εμπειρία μιας και ο προηγούμενος έφτασε αισίως τα 15,5 χρόνια και δεν ήταν και πολύ ορεξάτος για παιχνίδια. Οπότε έχει μια αίσθηση του "κρατάω αποστάσεις". Τώρα την μαθαίνουμε να μην την σηκώνει αγκαλιά και γενικά ότι έχει να κάνει με το εύθαραυστο της υπόθεσης. Αυτό δεν εννοείς και εσύ;

2. Συμφωνώ και επαυξάνω. Τα μπάλκόνια μας είναι προστατευμένα . τα έοχυμε αφήσει για την μικ΄ρη αν και δεν βγαίνει ποτέ unattanded. Και δεν υπάρχει κανένα άνοιγμα ακόμα και μικρό που να χωράει η ronnie....

• Like
Reactions: Aslan and mareco

HolywoodBrn

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2013
2.286
3.225
Αμπελοgarden
:( και δε λέω κάτι άλλο..σέβομαι ότι δε θες να το συζητήσεις.

Κατα τ' άλλα ως πρώην ιδιοκτήτρια ημίαιμου μαλτεζοειδούς, αλλά έχοντας συναναστραφεί αρκετά και με ένα μαλτεζάκι που είχε μια θεία μου, θα σου πώ ότι γαυγίζουν αρκετά τα συγκεκριμένα σκυλιά. Είναι ανεξάρτητα επίσης. Δηλαδή αυτό που έβλεπα είναι ότι ήθελαν χάδια μόνο όταν ήθελαν εκείνα. Αλλιώς δεν. Πανέξυπνα αλλά και πάλι συνεργάσιμα μόνο όταν έχουν όρεξη. Ενεργητικά αρκετά θα έλεγα και παιχνιδιάρικα. Προσοχή όντως με τη μικρή. Δεν είναι ιδανικά για παιδιά πιστεύω και γενικά.."ξινίζουν λίγο".

Κατα τ' άλλα είναι πολύ όμορφη φάτσα. Να τη χαίρεσαι και να είναι πάντα χαρούμενη και καλά στην υγεία της :)

earthdog

Member
5 Μαρτίου 2012
23
4
:( και δε λέω κάτι άλλο..σέβομαι ότι δε θες να το συζητήσεις.

Κατα τ' άλλα ως πρώην ιδιοκτήτρια ημίαιμου μαλτεζοειδούς, αλλά έχοντας συναναστραφεί αρκετά και με ένα μαλτεζάκι που είχε μια θεία μου, θα σου πώ ότι γαυγίζουν αρκετά τα συγκεκριμένα σκυλιά. Είναι ανεξάρτητα επίσης. Δηλαδή αυτό που έβλεπα είναι ότι ήθελαν χάδια μόνο όταν ήθελαν εκείνα. Αλλιώς δεν. Πανέξυπνα αλλά και πάλι συνεργάσιμα μόνο όταν έχουν όρεξη. Ενεργητικά αρκετά θα έλεγα και παιχνιδιάρικα. Προσοχή όντως με τη μικρή. Δεν είναι ιδανικά για παιδιά πιστεύω και γενικά.."ξινίζουν λίγο".

Κατα τ' άλλα είναι πολύ όμορφη φάτσα. Να τη χαίρεσαι και να είναι πάντα χαρούμενη και καλά στην υγεία της :)
thanks!!

Αυτά που λες μου θυμίζουν ένα westie που είχα παλιότερα!!

Τυχαίνει αυτό που περιγράφεις να είναι κοντά και στον χαρακτήρα της κόρης μου, οπότε εκεί έχουμε δουλειά.

Ηδη η κόρη πετάει διάφορα σαν να ήρθε αδελφάκι στην οικογένεια, οπότε έχουμε δουλειά αλλά θα ανταμειφθούμε με ισσοροπία και παιχνίδια στο σπίτι...

Δεν είδα να "ξινίζει", μπορώ να πω ότι κάνει πιο πολλές χαρές όταν βλέπει τη μικ΄ρη ...

Θα δείξει...Λές να αξίχζει να πα΄ρω κάνα βιβλιαράκι να διαβάσω τώρα το καλοκαίρι; ή να κάνω αυτά που ξέρω και για τα παιδιά και για τα σκυλια;

"Θετική" εκπαίδευση, να μην γίνει Pack leader και πολλή πολλή αγάπη;

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.953
20.377
Υπάρχει τρόπος να το μάθω; Με καμιά εξέταση αντισωμάτων ; λέω εγώ τώρα.....

Μπορώ να τα κάνω πάλι;
Καλύτερα να το συζητήσεις με τον γιατρό σου :rolleyes:
Πως και είναι 4 μηνών; Τους είχε ξεμείνει;
Εχει δηλαδή ζήσει, το λιγότερο 2 μήνες, στην βιτρίνα;
Αυτό, συνήθως επιφέρει σοβαρά συμπεριφορικά προβλήματα, λόγω παντελούς απουσίας κοινωνικοποίησης, στην κρισιμότερη ηλικία. Και σε μεγαλύτερου μεγέθους κουτάβια, σοβαρά ορθοπεδικά προβλήματα :(

• Like
Reactions: earthdog

HolywoodBrn

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2013
2.286
3.225
Αμπελοgarden
thanks!!

Αυτά που λες μου θυμίζουν ένα westie που είχα παλιότερα!!

Τυχαίνει αυτό που περιγράφεις να είναι κοντά και στον χαρακτήρα της κόρης μου, οπότε εκεί έχουμε δουλειά.

Ηδη η κόρη πετάει διάφορα σαν να ήρθε αδελφάκι στην οικογένεια, οπότε έχουμε δουλειά αλλά θα ανταμειφθούμε με ισσοροπία και παιχνίδια στο σπίτι...

Δεν είδα να "ξινίζει", μπορώ να πω ότι κάνει πιο πολλές χαρές όταν βλέπει τη μικ΄ρη ...

Θα δείξει...Λές να αξίχζει να πα΄ρω κάνα βιβλιαράκι να διαβάσω τώρα το καλοκαίρι; ή να κάνω αυτά που ξέρω και για τα παιδιά και για τα σκυλια;

είναι μωράκι βρε ακόμα. Αυτό μας έλειπε να ξινίσει απο τώρα. Κάτσε να μπει στην εφηβεία με το καλό. Οπωσδήποτε να μη γίνει pack leader όπως λες. Γιατί εύκολα με τη μουσούδα που έχουν αυτά τα σκυλιά, αλλά και με μαλαγανιές, σε ξεγελούν και σου παίρνουν τον αέρα. Μην τη λυπάσαι. Το πιο πιθανό είναι να δεθεί μαζί σου να ξέρεις. Εμένα η μικρή είχε ΨΥΧΩΣΗ με τον πατέρα μου. Είναι και όλες γυναίκες στο σπίτι απ ότι καταλαβαίνω, οπότε ετοιμάσου για σχέση εξάρτησης. Καλό είναι να εξηγήσεις και στη μικρή σου (όπως ήδη λες ότι κάνεις δηλαδή) για τον τρόπο που πρέπει να φέρεται στη Ronnie (καλά το λέω; ).

• Like

korthem

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2015
176
187
34
Πιστεύω πως όντως μπορεί να παρουσιάσει κάποια προβλήματα συμπεριφοράς σε περίπτωση που είχε μείνει πολύ καιρό στη βιτρίνα του pet shop,, όμως δεν νομίζω ότι αυτό θα αποτελέσει μεγάλο πρόβλημα αν αντιμετωπιστεί σωστά. Τα μαλτέζ (όπως τα ξέρω εγώ) είναι έξυπνα σκυλία, κοινωνικά και παιχνιδιάρικα όταν θέλουν εκείνα. Επειδή κι εγώ έχω φίλο που έχει στην κατοχή του θηλυκό σκυλάκι της ίδιας ράτσας, έχω παρατηρήσει πως όντως ο σκύλος όταν δεν έχει εκπαιδευτεί σωστά τείνει να γίνει pack leader. Δεν νομίζω ότι θα συναντήσεις δυσκολίες στην συναναστροφή της με μικρότερες ηλικίες, καθώς απ' ότι έχω παρατηρήσει τα σκυλία αυτά είναι εκπληκτικά με τα παιδιά! ;)

Υ.Γ: πόσταρε και καμιά φωτογραφία της μικρής Ronnie, να τη δούμε κι εμείς!

earthdog

Member
5 Μαρτίου 2012
23
4
Καλύτερα να το συζητήσεις με τον γιατρό σου :rolleyes:
Πως και είναι 4 μηνών; Τους είχε ξεμείνει;
Εχει δηλαδή ζήσει, το λιγότερο 2 μήνες, στην βιτρίνα;
Αυτό, συνήθως επιφέρει σοβαρά συμπεριφορικά προβλήματα, λόγω παντελούς απουσίας κοινωνικοποίησης, στην κρισιμότερη ηλικία. Και σε μεγαλύτερου μεγέθους κουτάβια, σοβαρά ορθοπεδικά προβλήματα :(
Δεν το είχα ποτέ σκεφτεί έτσι...Θα δω αν μπορώ να μάθω και θα πω στον γιατρό την Παρασκευή που θα παώ για εμβόλια να κάνει έλεγχο. αν και έκανε και του είπα να δει για γόνατα κλπ και είπε οκ.

Καλό είναι να εξηγήσεις και στη μικρή σου (όπως ήδη λες ότι κάνεις δηλαδή) για τον τρόπο που πρέπει να φέρεται στη Ronnie (καλά το λέω; ).
Μια χαρά...

Υ.Γ: πόσταρε και καμιά φωτογραφία της μικρής Ronnie, να τη δούμε κι εμείς!
Εχω βάλει μια στο πρώτο post.

Υ.Γ. Να της κάνω στείρωση και αν ναι πότε; Δεν είχα ποτέ κορίτσι....

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Καλώς να τη μεγαλώσετε! Λοιπόν ως έχουσα μικρόσωμο θα σου πω τι κάνω εγω: τα μπαλκόνια είναι πάντα με πλέγμα (όχι καλαμωτη) ώστε να μη μπορεί να χώσει το κεφαλι της να δει ή όπως τρέχει να μην φρενάρει καλά και να βρεθεί κατω. Έτσι δεν υπάρχουν κοντα στα κάγκελα και καρεκλες κλπ. Μην επαναπαυτείς λέγοντας για ένστικτο επιβιωσης κλπ... η περιέργεια τους υπερτερεί.
Όσο -μικρή και τριανταφυλλένια- και να την βλέπεις εσύ, αυτή δεν το καταλαβαίνει. Οπότε φέρσου σαν σε μεγάλο σκύλο. Δεν αφήνεις λοιπόν να ζητιανεύει φαι σας, δεν αφηνεις να χοροπηδάει πανω σας κλπ.
Προσοχή μεγάλη να μην χοροπηδάει σε πλακάκια/μαρμαρα κλπ γιατι οι εξαρθρώσεις επιγονατίδας είναι μάστιγα.
Βάλε στηθόλουρο και όχι κολάρο όσο ειναι κουτάβι, να μην τραυματιστεί ποτέ η τραχεία σε καποιο τράβηγμα.
Μάθε τη σε crate ή box ώστε από μικρή να τα έχει συνηθίσει, και σε ταξίδια κλπ να κάθεται άνετα!

Aslan

Well-Known Member
12 Μαϊου 2014
1.024
1.882
Αθήνα, Φλύα
Αυτό ακριβώς εννοούσα και απο την απάντηση κατάλαβα ότι το εχεις πάρει σοβαρά το θέμα! Χαίρομαι πολυ!! (y)
Δώσε προσοχή και στις υπόλοιπες απαντήσεις των άλλων μελών σχετικά με την συμπεριφορά ως προς τον σκύλο. Μην αφήσεις να σε ξεγελάσει το μέγεθος της! :p
Ότι ιατρικές απορίες (στείρωση) εχεις καλύτερα θα ηταν να τις συζητήσεις με τον κτηνίατρο της μικρής... αν και εννοείτε ότι δεν πρεπει να ζευγαρώσει και να γίνει μανούλα κλπ. (Ψάξε στο φόρουμ γιατι οχι)
Για διάβασμα, το μέλος @George A μου έστειλε μέσω email ένα βιβλιαράκι για το μεγάλωμα ενός κουταβιού. Αν θες μπορώ να στο στείλω εγω ή να το ζητήσεις απο τον ίδιο. :)

Υ.Γ. Μακριά απο τον Σιζαρ Μιλαν. Εάν θες κάποια βοήθεια σχετικά με την εκπαίδευση της μικρής να απεύθυνθεις σε επαγγελματία εκπαιδευτή που θα εχεις ψάξει και εμπιστευθεί.
Υ.Γ. 2 Εννοείτε πως οποία άλλη απορία εχεις εδω είμαστε να την συζητήσουμε.

Καλη συμβίωση σας εύχομαι!! :cool:

Michalis-Maya

Well-Known Member
16 Μαρτίου 2013
940
1.709
49
Νίκαια
Να σας ζήσει η μικρή και να την χαίρεστε.

Εδώ μου βάζετε σε μία πρόταση δύο έννοιες που δεν συμβαδίζουν.
Από τη μία θετική εκπαίδευση και από την άλλη pack leader.

http://drsophiayin.com/philosophy/dominance

Όσο για την πολλή πολλή αγάπη, σαφώς και θα την δώσετε, αλλά όχι απλόχερα.
Το χάδι για παράδειγμα μπορεί να είναι μια μορφή επιβράβευσης για τον σκύλο.
Αν το κατσιάσετε από το χάδι, τότε αυτό χάνει την έννοια της επιβράβευσης.

• Like
Reactions: Aslan

earthdog

Member
5 Μαρτίου 2012
23
4
Να σας ζήσει η μικρή και να την χαίρεστε.

Εδώ μου βάζετε σε μία πρόταση δύο έννοιες που δεν συμβαδίζουν.
Από τη μία θετική εκπαίδευση και από την άλλη pack leader.
Μπορεί να παρεξηγήθηκα. αυτό που εννοώ είναι ότι ΔΕΝ θα την αφήσω να πάρει το πάνω χέρι και ότι στην εκπαίδευση θα ακολουθήσω τον θετικό τρόπο, αυτό που κάνω και με το παιδί μου άλλωστε...

DimitrisMaltesse

Well-Known Member
1 Ιουνίου 2015
83
29
28
Γεια σου και από εμενα, εχω μεγαλες εμπειριες από μαλτεζ και πιστευω πως μπορω να σε βοηθησω πολύ. Αρχηκα κατά την αποψη μου αυτά που εχουν προαναφερθεί για την μικρη σας, να κραταει αποστασεις και το ότι είναι ξινα τα μαλτεζ δεν υσχυουν καθολου ,είναι πολύ φιλικα με τους γνωστους(μην σε ξεγελα το μέγεθος της είναι απίστευτος συναγερμος, και εχουν συνεχεια το νου τους στις εισοδους και τους ξενους) και τους φιλους και για εμενα η καλυτερη για μικρα παιδια θα γινουν αυτοκωλητη, επισεις εχουν απιστευτη ορεξη για χαδια και παιχνίδια και μου φενεται εντελως αφισικο αυτό που προαναφερθηκε σχετικα οτι θελουν χαδια μονο όταν θελουν αυτά. Τα μαλτεζακια λατρευουν τα παιδια και εχουν καλες σχεσεις και με τα αλλα σκυλια(κυριως του ιδιου μεγέθους γιατι τα μεγαλύτερα τα ψιλοφοβουνται πανω στο παιχνιδι). Εχουν πολύ ενεργεια η οποια με 2μικρες βολτες την ημερα(πχ μεχρι το παρκο της γειτονιας) θα την εξαντλησουν. Όπως ειπε και η γκελυ παραπανω στο μπαλκονι παντα να εχεις πλεγμα ακομα και αν μεγαλωσει ο σκυλος γιατι υπαρχει ο κίνδυνος να πεσει(σε γειτονα μας επεσε πριν λιγα χρονια ένα τσιουαουα από τον πρωτο και τα ειχε σπασει όλα και μετα από λιγες μερες πεθανε). Ακομα προσπαθισε να την ελεγχης να μην τρεχει πολύ γρηγορα και συνεχεια μεσα στο σπιτι γιατι παθενουν τραβήγματα, εξαρθροσεις, θλασεις και αλλα και μετα αναγκάζονται να περνουν χαπια.Για εμενα για αρχη καλο θα ηταν να την ειχες σε καποιο παρκο οσο είναι μικρη(όχι κρειτ δεν χρειαζετε) με τα παιχνίδια της, την πανα, το κρεβατακι και το μπολακι της μονο(το μπολ οσο είναι μικρη αστο μεσα στο παρκο γιατι το μεγαλυτερο διαστημα της μερας κοιμούνται), όταν θες βεβαια βγαλτειν από το παρκο να μαθενει σιγα σιγα το σπιτι. Επισεις οσο είναι μικρη τις περνεις τροφη pappy εννοείται για μικρωσωμες φυλες. Ακομα τα μαλτεζ θελουν κάθε μερα καθαρισμα στις τσιμπλες των ματιων τους και βούρτσισμα για να μην ποιανουν κομπου ειδικα οσο μακρενει η τριχα. Νομιζω μεχρι τον 6ο η τον 5ο μηνα δεν την κανεις μπανιο, πιανεις τα μαλλια της κοτσιαδακι για να βλεπει(εχει ειδικα κοκαλάκια στα πετσοπ. ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΠΟΛΥ ΚΟΙΝΟΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΕΝΟΕΙΤΕ(ΟΤΑΝ ΜΥΡΙΖΕΙ ΜΕΓΑΛΑ ΣΚΥΛΙΑ Η ΚΑΙ ΜΙΚΡΩΣΩΜΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΚΥΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΗΝ ΕΝΘΑΡΙΝΕΙΣ ΝΑ ΓΑΥΓΙΖΕΙ(πραγματικα η φιλη γαυγιζει τρελα πολύ και εχει έναν απίστευτα διαπεραστικο ηχο το γαυγισμα τους μην κανεις το λαθος να το ενθαρινεις να γαβγιζει.) Οσο για το εφθραυστο που λες ελα να δεις την δικια μου στο εξωχικο μου στην αυλη να κυνηγαει τις γατες που μπενουν μεσα, η να κανει τσαμπουκα σε ένα τζακ ρασελ που την μυριζε. Τελος μην το παρακανεται με τα χαδια και μην της πετατε φαγητο από το τραπεζι γιατι κακομαθενουν ευκολα.

Υ.Γ τους αρεσει πολύ να παλευουν κυριως με ρατσες ιδιου μεγέθους η με εσας και όταν βγαζουν δοντια μασουλάνε τα παντα(όπως όλα αλλοστε) οποτε προσεχε τα καλωδια στο σπιτι και μην την ενθαρινεις να δαγκωνει να και είναι σκυλια που αποφευγουν σοβαρα δαγκωματα. Τελος προσεχε τα δοντια τους και βουτσιζε τα γιατι όταν μεγαλώσουνε βγαζουν θεματα για οτι άλλο χρειαστείς αν θες στειλει Π.Μ και ανεβαζε και μια φωτο της κουκλας να την δουμε. Να σου ζησει

• Like

earthdog

Member
5 Μαρτίου 2012
23
4
Γειά σου Δημήτρη και σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες.

Τείνω να συμφωνήσω μαζί σου για την συμπεριφορά τα χάδια και τη σχέση με τα παιδιά. Αυτό που μου γράφουν οι φίλοι από πάνω μου θυμίζει westie. Η εν λόγω κυρία συμπεριφέρεται μέχρι στιγμής όπως τα λες.

Εχει τον δικό της χώρο όπως λες, και όντως δεν είναι πρόθυμη μέχρι τώρα (3 ημέρες) να εξερευνήσει όλο το υπόλοιπο σπίτι. το κάνει διστακτικά και συνήθως θέλει να είμαι μαζί της.

Οταν λές τροφή pappy αυτό είναι μάρκα ή εννοείς να είναι για κουτάβια της ηλικίας της;

Κοινωνικοποίηση εννοείς με άλλα σκυλιά; Ο γιατρός μου είπε ότι δεν θα βγει μέχρι το τέλος του μήνα λόγω εμβολίων. Μέχρι τότε θα έχει την κόρη και εμάς.

Χτες ήταν η πρώτη ημέρα που το βράδυ άρχισε να κλαίει και 2-3 φορές ούρλιαξε. Δεν την εβγαλα από τον χώρο της ούτε φυσικά πήγα να δω τι γίνετε εκείνη την ώρα. Πήγα λίγο πιο μετά την ώρα που είχε ηρεμήσει. Δεν ξέρω αν έκανα καλά.

Σε ευχαριστώ και πάλι και μάλλον θα τα πούμε και από πμ όσο παιρνάει ο καιρός...

Aslan

Well-Known Member
12 Μαϊου 2014
1.024
1.882
Αθήνα, Φλύα
Τωρα που ειναι κουταβι το λες αυτο ως προς την συμπεριφορα... οταν ενηλικιωθει μπορει να δεις αλλαγη 180 μοιρων εαν δεν του βαλεις περιορισμους απο τωρα.
Δωσε προσοχη σε αυτο που λεει ο @Michalis-Maya για τα χαδια και διαβασε αυτο το νημα αλλα και τα σχολια που το ακολουθουν.

Υ.Γ. Επειδη οι σωστη λειτουργια του φορουμ στηριζεται στις ανοιχτες συζητησεις, θα προτεινα οι μελλοντικες αποριες και συμβουλες να γινουν δημοσια ουτως ωστε να ειναι προσβασιμες και απο μελλοντικους αναγνωστες που θα εχουν παρομοιες αποριες.

Last edited:
  • Like
Reactions: GRDANE