Πανσιόν...

Πανσιόν, ναι, όχι, γιατί...

• Ναι, θα άφηνα τον σκύλο μου σε πανσιόν

Votes: 4 14,8%
  • Όχι, δεν θα άφηνα τον σκύλο μου σε πανσιόν

Votes: 5 18,5%
  • Ναι, με βασικές προϋποθέσεις

Votes: 13 48,1%
  • Όχι, γιατί το κόστος είναι μεγάλο

Votes: 2 7,4%
  • Ναι, δεν έχω εναλλακτική

Votes: 0 0,0%
  • Όχι, για άλλους λόγους

Votes: 1 3,7%
  • Ναι, σιγά το πράγμα, σκυλί είναι

• Όχι, δεν υπάρχει σωστή πανσιόν κοντά μου

• Ναι, το κόστος είναι μικρό

• Δεν ξέρω, δεν το έχω σκεφτεί

• Ναι, από εμπειρίες φίλων

• Όχι, έχω κακές προηγούμενες εμπειρίες

• Ναι, θα έχω το κεφάλι μου ήσυχο

Votes: 3 11,1%
  • Όχι, δεν τα προσέχουν

• Ναι, έχω θετικές προηγούμενες εμπειρίες

Votes: 3 11,1%

• Total voters
    27

Vasbar

Well-Known Member
20 Ιανουαρίου 2010
964
0
Υπέρ ή κατά? Με βασικές προϋποθέσεις ή όχι για να αφήσουμε τον σκύλο μας σε πανσιόν?

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Δεν εχει χρειαστει ποτε να τους παω σε πανσιον και ελπιζω να μην χρειαστει και ποτε γιατι δεν ακουω και τα καλυτερα. Βολευομαστε ωραια μεχρι στιγμης!

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.140
4.852
Ποτε μη λες ποτε! (Για μενα το λεω...)
Οχι γιατι εχω εναλλακτικες... αλλα αν δεν (ανθρωποι ειμαστε...) θα τον αφηνα στην πανσιον του εκπαιδευτη μας.

irma

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2007
681
89
Ψήφισα: Ναι, θα έχω το κεφάλι μου ήσυχο

Είμαι υστερική :maria::paja1:με την ασφάλεια των σκύλων μου.
Δεν εμπιστεύομαι ότι μπορούν να τους βγάζουν άλλοι βόλτα και θα ήμουν συνέχεια με το άγχος :μήπως τους έπιασε την ουρά η πόρτα του ασανσέρ, μήπως τα χτύπησε αυτοκινητο, μήπως έσπασε το λουρί καί χάθηκαν και διάφορα τέτοια ευχάριστα.
Στο κλουβί τουλάχιστον δεν κινδυνεύουν:paja1:

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.811
4.113
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Δεν θα αφηνα ποτε το σκυλο μου σε πανσιον διοτι εχω ακουσει απο πολλους πως παρελαβαν μετα τα σκυλια τους αρρωστα (το ειχε και στις εφημεριδες). Η εναλακτικη ειναι να παιρνω το σκυλο μαζι μου αν μπορω και αν οχι, να μην παω πουθενα :)

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Δεν θα αφηνα ποτε το σκυλο μου σε πανσιον διοτι εχω ακουσει απο πολλους πως παρελαβαν μετα τα σκυλια τους αρρωστα (το ειχε και στις εφημεριδες). Η εναλακτικη ειναι να παιρνω το σκυλο μαζι μου αν μπορω και αν οχι, να μην παω πουθενα :)
Εκτος αν εχεις ανθρωπο εμπιστοσυνης για να τον αφησεις!

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Εγώ στην αρχή τον άφηνα στο καταφύγιο. Μετά είχαν πολλά ζητήματα οι άνθρωποι και δεν είναι και οι καλύτερες συνθήκες, οπότε τον άφηνα στο σκυλοπάρκο. Τον έχω αφήσει πολλές φορές χωρίς πρόβλημα, αλλά την τελευταία που έλειπα 3 βδομάδες, η αλήθεια είναι οτι τον βρήκα αδυνατισμένο. Οχι οτι τον χάλασε το σκυλοπάρκο (εξακολουθεί να μπαίνει μέσα με πολλή χαρά), αλλά μάλλον του'πεσε βαρύ το χρονικό διάστημα και ίσως αγχώθηκε μήπως τον παράτησα? του'λειψα? Δεν ξέρω....

Ο προηγούμενος μου σκύλος πήγαινε σε μια πανσιόν, οπου όμως τον αγαπούσε τόσο η κυρία της πανσιόν, που τον είχε σπίτι της. Αυτος δε χαμπάριαζε και δεν ήταν τοσο μαμάκιας οσο ο τωρινός..... οπότε δεν είχα κανένα πρόβλημα.

Οποτε τωρα δεν ξέρω τι να κάνω για μεγάλες περιοδους.... (θα ξαναναντιμετωπίσω το θέμα τον Αυγουστο που θα χρειαστεί να λείψω πάλι για 3 βδομάδες). Αν θέλει κανείς να μας φιλοξενήσει, να μας πει!:D:D Προτιμάμε γυναίκες μόνες!

lastbreath

Well-Known Member
21 Δεκεμβρίου 2009
491
0
εγω θεωρω πως αν η πανσιον ειναι καλη και προσεχει τα σκυλια θα τον αφηνα χωρις ενδιασμους!
εδω το παιδι μας αφηνουμε σε παιδικο σταθμο αν θεωρουμε οτι τα προσεχει!
βεβαια δεν εχει τυχει ακομα να τον αφησω!δεν ξερω το κοστος ειναι μεγαλο ?

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Λοιπόν κάποτε ήμουν θετική με αυτό το θέμα σαν σκέψη περισσότερο..

Οταν όμως πήγα και επισκέφτηκα λίγα..θα περιγράψω μια συγκεκριμένη περίπτωση που θεωρείτε καλή περίπτωση..

Μέσα στο γκαζόν, τέλειες εγκαταστάσεις, σε σκιερό μέρος..ειδικός διαμορφωμένος χώρος για βόλτες ανά μέγεθος..
Σου παρείχανε ότι τροφή ήθελες, απολύμανση των πιάτων κλπ..

Όμως..τα σαββατοκύριακα έμεναν πίσω βοηθοί (όχι Ελληνες) που απλά φυλάγανε το μέρος άσχετοι με σκυλιά..
Επίσης επιτρεπόταν να πάρεις τηλέφωνο μόνο δυο συγκεκριμένες ώρες την ημερα και τα σαββατοκύριακα δεν θα το σήκωνε κανεις..

Παρότι έμοιαζε τέλειο εξωτερικά, εσωτερικά με αυτά εμένα μου "βρώμαγε"..
Δεν τον πήγα ποτε..δεν έχω σκοπό να τον πάω ποτέ όσο έχω την δυνατότητα να τον αφήνω σε δικούς μου ανθρώπους και αν όχι πάλι θα το σκεφτώ..

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.344
Μέλη
20.112
Νεότερο μέλος
Anastasia skia