Παράλυτος σκύλος

Mil

Well-Known Member
24 Νοεμβρίου 2011
77
1
Καλημέρα η μητέρα μου μάζεψε ένα Σκυλο που το χτύπησε αυτοκίνητο και ειναι απο την μέση και κάτω Παραλυτος ξέρετε που μπορούμε να βρούμε να αγοράσουμε τα καροτσακια με τις ρόδες που ειναι για τέτοιες περιπτώσεις

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Καλημέρα, Mil!

Στην Ελλάδα δεν ξέρω αν φτιάχνουν. Μπορείς να παραγγείλεις απο το εξωτερικό (κοίτα κι εδώ)και να σου το στείλουν. Ο ορθοπαιδικός όμως θα πρέπει να μετρήσει τον σκυλάκο σας, για να έχετε τις σωστές διαστάσεις.
Σε ποιον ορθοπαιδικό πήγατε; Σας πρότεινε υδροθεραπεία ή κάτι άλλο;

Mil

Well-Known Member
24 Νοεμβρίου 2011
77
1
Δεν ξέρω εάν ήταν ορθοπεδικός ο στον κτηνιατρο τον πήγε μόλις το μάζεψε απο το δρόμο και του εκανε ακτινογραφία και σκέψου οτι τις είπε για ευθανασία αλλα η μητέρα με τίποτα και τώρα το σκυλάκι ειναι βέβαια ξαπλωμένος αλλα τα μπροστινά του πόδια ειναι καλά τα πίσω έχουν θέμα αυτός είπε με τίποτα δεν θα περπατήσει βέβαια είμαι ευδιαθετο τρώει και θέλει όλο χάδια.ξερεις κανένα ειδικό ορθοπεδικο υδροθεραπεια δεν το ξέρω καθόλου αλλα σε αυτή τι περίπτωση τι λες

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Ωραία. Θα σου δώσω κάποια ονόματα με τυχαία σειρά, όπως τα είχα σημειώσει κάποτε. Να επιβεβαιώσεις τη διεύθυνση, αν κλείσεις ραντεβού.

Δανούρδης Τάσος - Παραδείσου 48, Μαρούσι - Τηλ. 210-6800758
Βλαχόπουλος Στέργιος -Λεωφ. Ελευθερίου Βενιζέλου 8α, Νέα Σμύρνη - Τηλ. 210- 9340691
Χαράλαμπος Χαραλαμπίδης
Τσιπιανίτης Ευστράτιος
Απόστολος Κέστης
Φλαράκος Μιχαήλ- Ρήγα Φεραίου 18 Νέα Ερυθραία-Τηλ. 210-6251103
Καραμήτσος Νικόλαος- Αιτωλίας 14, Χαλάνδρι, Κάτω Χαλάνδρι- Τηλ. 210-6753850
Χατζόπουλος Μιχαήλ Λεωφ. Κηφισίας 118Γ - Τηλ.210-6918013

Ρίξε μια ματιά κι εδώ και ρώτα τον γιατρό τι μπορείτε να κάνετε ως ασκηση αν επιτρέπεται.

Mil

Well-Known Member
24 Νοεμβρίου 2011
77
1
Χίλια ευχαριστω του έχω βγάλει ακτινογραφία θα την πάω στο Χαλάνδρι να μου πουν μια γνώμη
να σαι καλά και μετα το Πάσχα θ πάρω και τους γιατρούς

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Να είστε κι εσείς καλά που φροντίζετε το σκυλάκι. Ήταν τυχερός που τον βρήκε η μαμά σου. Αν θέλεις, διάβασέ της αυτό το θέμα.
Πώς λέτε τον μικρό; Περίπου πόσο χρονών είναι; Φωτογραφίες του έχεις;

Mil

Well-Known Member
24 Νοεμβρίου 2011
77
1
Blaky ειναι 5 χρόνων . Που μπορώ να μάθω για κρέμες επουλωσεις γιατί ειναι ξαπλωμένος και κανει πληγές τον γυρναμε μεριά σήμερα προσπαθήσαμε να το σηκώσουμε με πανί στην μέση

Marin

Well-Known Member
1 Απριλίου 2007
124
22
Athen
Καλησπέρα, η άποψη μου είναι ότι πρέπει επειγόντως να πάει σε ορθοπαιδικό το σκυλάκι. Αν δεν πάει θα δυσκολευτείτε τρομερά και θα καταλήξετε στην ευθανασία, έχοντας περάσει μεγάλες δυσκολίες.

Θα πρέπει λοιπόν να πάτε σε έναν ορθοπαιδικό, να δείξετε τις ακτινογραφίες, να κάνετε νέες αν χρειαστεί, να δείτε κατά πόσο έχει πειραχτεί ο μυελός των οστών, αν παίρνει χειρουργείο και παράλληλα να σιγουρευτείτε για το αν έχει ακράτεια, αν έχει, είναι μόνιμο το πρόβλημα που έχει προκληθεί?

Κατά τη γνώμη μου είναι μεγάλη η υπόθεση της ακράτειας γιατί δεν μπορεί ούτε υδροθεραπεία να κάνει, αλλά ακόμα και αν καταφέρετε να βρείτε κάποιον να του κάνει, θα είναι πάντα βρώμικο, εκτός αν υπάρχει διαρκώς απο πάνω του ένας άνθρωπος να το φροντίζει.

Οπότε βιαστείτε, πρώτο πράγμα Τρίτη πρωί!! :)

Μπράβο σας πάντως, μακάρι να ήταν όλοι έτσι.

Μαρίνα

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Blaky ειναι 5 χρόνων . Που μπορώ να μάθω για κρέμες επουλωσεις γιατί ειναι ξαπλωμένος και κανει πληγές τον γυρναμε μεριά σήμερα προσπαθήσαμε να το σηκώσουμε με πανί στην μέση
Sudocrem ή κρέμα με αλόη (aloe vera) ή κεραλοιφή αν έχεις. Αυτές ξέρω. Ρώτησε πρώτα τον γιατρό όμως, γιατί μπορεί να χρειάζεσαι κάτι παραπάνω.

Mil

Well-Known Member
24 Νοεμβρίου 2011
77
1
Πήγαμε τώρα σε διανυκτερεύον Φαρμακειο και του πήραμε sudocream.σε ευχαριστω καλή ανάσταση να έχεις

yasemin

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2009
2.789
5.380
Εμεις ειχαμε χρησιμοποιησει οτι αλοιφη και σπραυ κυκλοφορει στο εμποριο.
Τελικα,μετα απο συμβουλη αποκλειστικης νοσοκομας καταληξαμε στο πρασινο σαπουνι!

Βαζεις μια πλακα σε χλιαρο νερο,το αφηνεις λιγο,μετα παιρνεις την γλιτσα και κανεις επαλειψη στα ελκη που δημιουργουνται απο την κατακλιση.

Mil

Well-Known Member
24 Νοεμβρίου 2011
77
1
Το κάναμε όλο μπάνιο σήμερα και το σηκωσαμε με μια πετσέτα γύρω απο την μέση του δεν δείχνει να πονάει αύριο θα πάρω διάφορους γιατρούς να δούμε τι θα κάνουμε εδώ στην Αθήνα είδη για παραλυτα σκυλια που μπορώ να βρω ξέρετε κάτι;