Παράνομες κυνομαχίες ένα ντοκιμαντερ του BBC

Νταβίνα

Well-Known Member
25 Φεβρουαρίου 2011
1.579
688
Βύρωνας-Καρέα
www.facebook.com
Χθες στης 12:30 το βράδυ στο ΣΚΑΙ είχε ένα ντοκιμαντερ που κατατύχει αλάζοντας τα κανάλια το πήρε το μάτι μου..

Μόλις είδα πως είχε να κάνει με τους τετράποδους φίλους μας το θεώρησα ενδιαφέρον..

Τελικά ήταν ένα ντοκιμαντέρ για τις παράνομες κυνομαχίες...

Το βίντεο είναι καλό να μην το δουν παιδιά η υπερευαίσθητα άτομα..

Επείσης προσοχή το θέμα δεν είναι τα άγρια δολοφονικά pitbull που μπορεί να παρεξηγήσουν κάποιοι, αλλά το οτι κάτι πρέπει να γίνει για να σταματήσουν να καταδικάζουν αυτά τα κακόμοιρα πλάσματα σε αυτές τις θανατηφόρες μάχες...

Καλό είναι να ενημερωνόμαστε για διάφορα που γίνοντε εκτός Ελλάδας.

Dogfighting is a blood sport utilized for entertainment and may also create a revenue stream from stud fees, admission fees, and gambling.
This BBC Documentary shows an Undercover Investigation into the secret and dangerous world of international dogfighting. For a year and a half, a BBC undercover team operated alongside dogfighting gangs in the UK and Europe, capturing on camera the savagery of organized fights. The film also reveals how American pitbull terriers – a banned breed created to be the ultimate canine gladiator – have been sold by the gangs into inner city Britain.

Undercover Investigation of Dogfighting Gangs | Watch Documentary Online

vagelis_ras

Well-Known Member
5 Αυγούστου 2011
2.405
458
53
Το έβλεπα εχτές , ήταν σοκαριστηκό το πώς μεταχειρίζονταν τα σκυλιά .
Για άλλη μια φορά η ανθρώπινη ψυχασθένεια σε όλο της το μεγαλείο .
Για άλλη μια φορά η ανθρώπινη βλακεία που στιγμάτισε αυτά τα τόσο υπέροχα σκυλιά .

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Το έβλεπα εχτές , ήταν σοκαριστηκό το πώς μεταχειρίζονταν τα σκυλιά .
Για άλλη μια φορά η ανθρώπινη ψυχασθένεια σε όλο της το μεγαλείο .
Για άλλη μια φορά η ανθρώπινη βλακεία που στιγμάτισε αυτά τα τόσο υπέροχα σκυλιά .
Για άλλη μια φορά που σου ρχεται (γενικά μιλάω),να πάρεις το νόμο στα χέρια σου και να τους κανονίσεις όλους όπως τους αξίζει!!!

cathy93

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
1.924
57
Μαρούσι
Και εγώ το είδα..αλλά δεν έκατσα να το δω όλο γιατί δεν άντεχα...όποτε βλέπω κάτι τέτοιο είτε είναι με σκύλους είτε με άλλα ζώα τρομάζω με τον εαυτό μου γιατί κάθομαι και σκέφτομαι πως θα σκότωνα και πως θα βασάνιζα αυτούς τους ανώμαλους..και φέρνω φρικιαστικές εικόνες στο μυαλό μου...
Επίσης όποτε βλέπω κάτι τέτοιο είναι σίγουροι οι εφιάλτες το βράδυ...γι αυτό Μαρουσώ ξανασκέψου το!δεν χάνεις και κάτι...!!!

tzav21

Member
5 Ιανουαρίου 2012
8
0
θα το δω καπια στιγμη αλα οχι τωρα γτ θα με πιασουν τα κλαματα!! βραδακι θα ειναι πιο ωραια :p
καλημερα πως μπορω να το δω και εγω ρε παιδια? το ψαχνω παντου αλλα δεν το βρισκω

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.830
8.027
καλημερα πως μπορω να το δω και εγω ρε παιδια? το ψαχνω παντου αλλα δεν το βρισκω
Έλεος...Εσένα το πρώτο σου ποστ είναι σχετικό με το πως θα δεις βίντεο με κυνομαχίες;

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.830
8.027
Εγώ πάλι που είμαι δύσπιστη λέω ότι googlare κυνομαχίες και βρήκε το "κινητρο"..

Ricos

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2009
2.046
82
Athens
Τωρα καυτηριαζει τις κυνομαχιες ή ενημερωνει τους ενδιαφερομενους αυτο το ντοκιμαντερ??? .... τωρα οσοι δεν ηξεραν στην Αγγλια πως να εισαγουν απαγορευμενο σκυλο, εμαθαν! Επισης που θα πανε να βρουν καλο μαχητικο σκυλο και ποσο περιπου θα τους κοστισει!
Τι να πω?:confused:

Νταβίνα

Well-Known Member
25 Φεβρουαρίου 2011
1.579
688
Βύρωνας-Καρέα
www.facebook.com
Έχω βάλει το link στο ποστ μου..

Εγώ πάλι που είμαι δύσπιστη λέω ότι googlare κυνομαχίες και βρήκε το "κινητρο"..
Ίσως να μην θέλει να το δεί για κάποιο κίνητρο κλπ αλλά για να ενημερωθεί..(υποθέτω πάντα εε)
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Επείσης αν ποτέ ξεκινήσει κάτι τέτοιο στην Ελλάδα θα καταριούντε την ημέρα που γέννησής τους -.-
+ οτιδήποτε περίεργα βλέπετε με pitbull κλπ (πχ να αγριεύουν τα σκυλιά οι ιδιοκτήτες τους-και ας μην παλεύουν) κάντε μία αναφορά στην αστυνομία να γίνει έλεγχος, ακούγοντε διάφορα περίεργα (σύγουρα όχι στο βαθμό που είναι στο εξωτερικό αλλά δεν θα περιμένουμε να φτάσει ως εκεί.. -.-) + εχει αυξηθεί πολύ ο αριθμός αυτής της ράτσας μαζί και ο αριθμός αδέσποτων pitbull..

ASBT δεν έχει να κάνει η καταγωγεί ίσα ίσα στην Αγγλία είναι ποιο φιλόξενα τα ζώα σε σχέση με την Ελλάδα βάση πραγμάτω που έχω ακούσει. Επείσης ο Αγγλος καθηγητής μου μου λέει πως δεν φανταζόταν ποτέ να βλέπει τέτοια βαρβαρη αντιμετώπιση απέναντη στα ζώα.. ο άνθρωπος φταίει όχι η χώρα.. :)

Μαρουσό το βίντεο δεν είναι και τόσο καλό για να το δείς ειδηκά βράδυ είναι βίαιο (έβλεπα τρελούς εφιάλτες και ξύπνησα κλαίγοντας)

ASBT

Well-Known Member
1 Απριλίου 2011
180
2
Νταβίνα και εδώ στην Ελλάδα αρκετές "μάχες" γίνονται με πιτμπουλάκια...

Τώρα που είδα το ντοκιμαντέρ μου φάνηκε κάπως "στημένο" αλλά τέλος πάντων...

Όπως είπε και ο ρίκος πιο πολύ για ενημέρωση του πώς και από που θα αποκτήσεις ένα τέτοιο σκυλί μου κάνει παρά για να καυτηριάσει το θέμα!!

roky + maroyso

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2011
1.434
44
guess
Έχω βάλει το link στο ποστ μου..

Ίσως να μην θέλει να το δεί για κάποιο κίνητρο κλπ αλλά για να ενημερωθεί..(υποθέτω πάντα εε)
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Επείσης αν ποτέ ξεκινήσει κάτι τέτοιο στην Ελλάδα θα καταριούντε την ημέρα που γέννησής τους -.-
+ οτιδήποτε περίεργα βλέπετε με pitbull κλπ (πχ να αγριεύουν τα σκυλιά οι ιδιοκτήτες τους-και ας μην παλεύουν) κάντε μία αναφορά στην αστυνομία να γίνει έλεγχος, ακούγοντε διάφορα περίεργα (σύγουρα όχι στο βαθμό που είναι στο εξωτερικό αλλά δεν θα περιμένουμε να φτάσει ως εκεί.. -.-) + εχει αυξηθεί πολύ ο αριθμός αυτής της ράτσας μαζί και ο αριθμός αδέσποτων pitbull..

ASBT δεν έχει να κάνει η καταγωγεί ίσα ίσα στην Αγγλία είναι ποιο φιλόξενα τα ζώα σε σχέση με την Ελλάδα βάση πραγμάτω που έχω ακούσει. Επείσης ο Αγγλος καθηγητής μου μου λέει πως δεν φανταζόταν ποτέ να βλέπει τέτοια βαρβαρη αντιμετώπιση απέναντη στα ζώα.. ο άνθρωπος φταίει όχι η χώρα.. :)

Μαρουσό το βίντεο δεν είναι και τόσο καλό για να το δείς ειδηκά βράδυ είναι βίαιο (έβλεπα τρελούς εφιάλτες και ξύπνησα κλαίγοντας)
βασικα τελικα αλλαξα γνωμη δεν θα το δω!! ειχα δει και ενα αλλο με κυνομαχιες με πιτμπουλ και ηταν πολυ λυπητερο!..

Νταβίνα

Well-Known Member
25 Φεβρουαρίου 2011
1.579
688
Βύρωνας-Καρέα
www.facebook.com
Τωρα καυτηριαζει τις κυνομαχιες ή ενημερωνει τους ενδιαφερομενους αυτο το ντοκιμαντερ??? .... τωρα οσοι δεν ηξεραν στην Αγγλια πως να εισαγουν απαγορευμενο σκυλο, εμαθαν! Επισης που θα πανε να βρουν καλο μαχητικο σκυλο και ποσο περιπου θα τους κοστισει!
Τι να πω?:confused:
Ενημερώνει για τους κινδύνους την αναστάτωση και το πλήγμα που προκαλέι αυτή η κατάσταση+ του οτι πάντα η παρανομία θα πιάνετε (δεν έχουν την αστυνομία της Ελλάδας εκεί..) Εφόσον η αστυνομία και όλος ο κόσμος πλέον γνωρίζει πως γίνεται αυτή η παρανομία είναι σε θέση πλέον να καταγγήλει οτιδήποτε περίεργο βλέπει ενώ πριν δεν ήξερε...άρα δεν υπήρχαν μέτρα..

Ο κόσμος εδώ σωπά δυστυχώς είτε απο φόβο είτε απο αδιαφορία (αυτό που έχω καταλάβει λέω. Κάποιος άλος μπορεί να έχει άλλη γνώμη).

Δεν νομίζω να περνάνε πια έτσι έυκολα αυτά τα σκυλιά. Είχα ακούσει για εξετάσεις καθαροαιμίας που γίνονται και βγαίνουν τα ποσοστά οπότε σύγουρα πλέον υπάρχουν άλλα μέτρα.

Νταβίνα και εδώ στην Ελλάδα αρκετές "μάχες" γίνονται με πιτμπουλάκια...
Τότε οφείλουμε να καταγγείλουμε ή να αναφέρουμε οτιδήποτε περίεργο βλέπουμε πρωτού πάρει διαστάσεις κάτι τέτοιο..

ASBT

Well-Known Member
1 Απριλίου 2011
180
2
Αρκετές φορές έχουν γίνει καταγγελίες για διάφορες "αποθήκες" στην ευρύτερη περιοχή Μάντρας-Μαγούλας-Ελευσίνας όπου γίνονται παράνομες μάχες με χρηματικά έπαθλα!

Αλλά ποτέ κανείς από όσο γνωρίζω δεν έκανε κάτι... :(:(

Νταβίνα

Well-Known Member
25 Φεβρουαρίου 2011
1.579
688
Βύρωνας-Καρέα
www.facebook.com
Αρκετές φορές έχουν γίνει καταγγελίες για διάφορες "αποθήκες" στην ευρύτερη περιοχή Μάντρας-Μαγούλας-Ελευσίνας όπου γίνονται παράνομες μάχες με χρηματικά έπαθλα!

Αλλά ποτέ κανείς από όσο γνωρίζω δεν έκανε κάτι... :(:(

:( :( :( Τώρα απογοητεύτηκα πολύυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ...

Μακάρι όταν μαζευτούμε όλοι στην δίκη στης 9 του μήνα να βοηθήσει για να αλλάξουν πολλά!!!! Δεν γίνεται αλιός. Δεν γίνεται κάπoιοι μ...... που είναι μετρημένοι στα δάχτυλα να κανονίζουν την ζωή ενός ζώου και να μένουν έτσι.... :( :( :( :(

ASBT

Well-Known Member
1 Απριλίου 2011
180
2
Δυστυχώς όπως έχει ξαναναφερθεί μας διακατέχει ο "ωχαδερφισμός" οπότε.....

:( αμαρτία είναι...