Παράνομες κυνομαχίες ένα ντοκιμαντερ του BBC

ASBT

Well-Known Member
1 Απριλίου 2011
180
2
"Ωωωωωωωωωχ αδερφέ" :p

Δεν δίνουμε σημασία σε τίποτα περιμένοντας κάποιον άλλον να κάνει κάτι...

Νταβίνα

Well-Known Member
25 Φεβρουαρίου 2011
1.579
688
Βύρωνας-Καρέα
www.facebook.com
"Ωωωωωωωωωχ αδερφέ" :p

Δεν δίνουμε σημασία σε τίποτα περιμένοντας κάποιον άλλον να κάνει κάτι...
:ουπς σόρρυ :p

Έλα μου ντε πάντα περιμένουμε κάποιον άλλον και αυτό είναι σοβαρό πρόβλημα.. -.-

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Να γιατί η συγκεκριμένη ράτσα είναι παρεξηγημένη τελικά!
Να σας πω την αμαρτ'ια μου ακούγοντας τη λέξη πιτμπουλ το μυαλό μου πάει πάντα σε τέτοια θεάματα και ομολογώ ότι τα φοβάμαι!!!

Νικος

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2007
2.481
1
37
νεαπολη-νικαια
Αν ολοι αυτοι που ασχολουνται με κυνομαχιες στρεφαν τον ζηλο που δειχνουν στην εκγυμναση των σκυλων τους ( μιλαμε για προπονητικη με @ρχιδια , πρεπει να ασχοληθεις για να γινεις τοσο καλος προπονητης σε σπορ για ανθρωπους ) σε καποια κανονικη κυνολογικη ενασχοληση θα γινοντουσαν σιγουρα πολυ καλοι , αλλα , οπως ειπε και καποιος πιο πριν ποτε δεν ξερεις ποιο θα ειναι το κινητρο για να ασχοληθεις με κατι , δυστηχως .

Last edited:

Christosp

Well-Known Member
25 Απριλίου 2011
822
7
ΑΙΓΑΛΕΩ . ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑ
Να σας πω την αμαρτ'ια μου ακούγοντας τη λέξη πιτμπουλ το μυαλό μου πάει πάντα σε τέτοια θεάματα και ομολογώ ότι τα φοβάμαι!!!
Εγώ πάλι νιωθω πολύ ποιο σιγουριά αναμεσα σε ενα κοπαδι από πιτ παρά από ροτ αυτα με ψαρωνουν ποιο πολύ :)
Είναι πολύ ανθρωποκεντρικά πάντως

penelope_co

New Member
6 Ιανουαρίου 2012
1
0
καλησπέρα υπάρχει αυτό το video κανονικά από την εκπομπή του σκάει με υπότιτλους.υπάρχει κάποιο link ?ή έστω ο τίτλος για να το κατεβάσω..?

Last edited by a moderator:

tzav21

Member
5 Ιανουαρίου 2012
8
0
Έλεος...Εσένα το πρώτο σου ποστ είναι σχετικό με το πως θα δεις βίντεο με κυνομαχίες;
εχω δει φιλε πολλα βιντεο που περιεχουν κυνομαχιες αλλα θελω να δω και το ντοκιμαντερ του σκαι! δεν ηξερα οτι πρεπει να γραφω συνεχεια για να ρωτησω κατι

tzav21

Member
5 Ιανουαρίου 2012
8
0
Τωρα καυτηριαζει τις κυνομαχιες ή ενημερωνει τους ενδιαφερομενους αυτο το ντοκιμαντερ??? .... τωρα οσοι δεν ηξεραν στην Αγγλια πως να εισαγουν απαγορευμενο σκυλο, εμαθαν! Επισης που θα πανε να βρουν καλο μαχητικο σκυλο και ποσο περιπου θα τους κοστισει!
Τι να πω?:confused:
φιλε να εισαι σιγουρος οτι αυτοι που ασχολουντε ξερουν που να βρουνε gamedogs καλο

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.830
8.027
εχω δει φιλε πολλα βιντεο που περιεχουν κυνομαχιες αλλα θελω να δω και το ντοκιμαντερ του σκαι! δεν ηξερα οτι πρεπει να γραφω συνεχεια για να ρωτησω κατι
Φίλε μάλλον δεν κατάλαβες το πνεύμα του thread..Δεν δόθηκε το link για τους λάτρεις των κυνομαχιών, αναρωτιέμαι όμως εσύ τις βλέπεις από περιέργεια ως παρατηρητής ή ως ένα θέαμα που σε ευχαριστεί;

Christosp

Well-Known Member
25 Απριλίου 2011
822
7
ΑΙΓΑΛΕΩ . ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑ
Δυστυχώς από ότι βλέπω εγώ πολλά πιτ μπουλς στην περιοχή μου και σε λάθος χέρια πιτσιρικάδες , μαγκάκια(τζάμπα) ... αγριεματα και εκπαιδευση ακόμα και μέσα στο μπαρουταδικο και το λυπηρό είναι ότι αν μιλησεις με αυτά τα παιδιά θα δείς ότι θέλουν ο σκύλος τους να τσακώνεται και να είναι ο ποιο δυνατός και λοιπές @@παριές ... φυσικά δεν μιλάω για κυνομαχιες επισημες αλλά δυστυχώς πολλά νέα παιδιά ΄ψαχνουν τετοια βιντεο

ASBT

Well-Known Member
1 Απριλίου 2011
180
2
Δυστυχώς από ότι βλέπω εγώ πολλά πιτ μπουλς στην περιοχή μου και σε λάθος χέρια πιτσιρικάδες , μαγκάκια(τζάμπα) ... αγριεματα και εκπαιδευση ακόμα και μέσα στο μπαρουταδικο και το λυπηρό είναι ότι αν μιλησεις με αυτά τα παιδιά θα δείς ότι θέλουν ο σκύλος τους να τσακώνεται και να είναι ο ποιο δυνατός και λοιπές @@παριές ... φυσικά δεν μιλάω για κυνομαχιες επισημες αλλά δυστυχώς πολλά νέα παιδιά ΄ψαχνουν τετοια βιντεο
Στις περισσότερες περιοχές αυτό συμβαίνει....

Είναι στη μόδα πλέον να έχεις ένα πιτ με κομμένα αυτιά και να αγριεύει σε όλους...

Και μετά λέμε πως παρεξηγείτε η ράτσα! κρίμα και πάλι κρίμα..

Καλημέρα κιόλας :p:p

roky + maroyso

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2011
1.434
44
guess
εχτες ειδα ενα παιδι με ενα πιτμπουλ!! φενοταν πολλοι μαγκακι αλλα μετα ξανα περασα με τον ροκυ να δω την αντιδραση του αλα δν ηταν εκει!
αλλα ξερω π μενει! :D

Marina Lymper

Active Member
14 Ιανουαρίου 2010
27
0

Biβιάνα μου όποτε θέλεις μπορώ να σου αποδείξω ότι αυτό δεν ισχύει. Είναι χαρά μου όταν οι άνθρωποι διαπιστώνουν ότι τα πιτμπουλ είναι χαρούμενα σκυλάκια που παίζουν και προκαλούν το γέλιο με τις γελοιότητες που σκαρφίζονται. :)

Last edited:

Handlergr

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2009
313
0
Athens, Greece
Eκπομπή του BBC για τις κυνομαχίες.

Προχθές το βράδυ, Τρίτη 22 Μαίου, είχε στον ΣΚΑΙ μετά τα μεσάνυχτα ρεπορτάζ του BBC για τις κυνομαχίες.
Εκπληκτική έρευνα αξίζει να το δείτε
Dogfighting Undercover

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.140
4.852
Oσες φορες και να το δει καποιος, δεν παυει να ειναι σοκαριστικο... :(

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.208
927
Καναδάς
Το ειχα δει καπου πριν λιγο καιρο αλλα δεν καταφερα να το δω ολο. Η ανθρωπινη βλακεια γινεται κυριολεκτικα τρομακτικη οταν ξεπερναει τα ορια του χαριτωμενου.

Γιατι ομως τους δειχνει η καμερα αυτους που τα οργανωνουν, να κυκλοφορουν εξω με τα αυτοκινητα τους κι οχι μπαγλαρωμενους δεν καταλαβα...