ωχαδερφισμός-τί σημαίνει?Δυστυχώς όπως έχει ξαναναφερθεί μας διακατέχει ο "ωχαδερφισμός" οπότε.....
αμαρτία είναι...
ωχαδερφισμός-τί σημαίνει?Δυστυχώς όπως έχει ξαναναφερθεί μας διακατέχει ο "ωχαδερφισμός" οπότε.....
αμαρτία είναι...
:ουπς σόρρυ"Ωωωωωωωωωχ αδερφέ"
Δεν δίνουμε σημασία σε τίποτα περιμένοντας κάποιον άλλον να κάνει κάτι...
κάτι ανάλογο του στα@@δισμού δηλαδή..."Ωωωωωωωωωχ αδερφέ"
Δεν δίνουμε σημασία σε τίποτα περιμένοντας κάποιον άλλον να κάνει κάτι...
Εγώ πάλι νιωθω πολύ ποιο σιγουριά αναμεσα σε ενα κοπαδι από πιτ παρά από ροτ αυτα με ψαρωνουν ποιο πολύΝα γιατί η συγκεκριμένη ράτσα είναι παρεξηγημένη τελικά!
Να σας πω την αμαρτ'ια μου ακούγοντας τη λέξη πιτμπουλ το μυαλό μου πάει πάντα σε τέτοια θεάματα και ομολογώ ότι τα φοβάμαι!!!
εχω δει φιλε πολλα βιντεο που περιεχουν κυνομαχιες αλλα θελω να δω και το ντοκιμαντερ του σκαι! δεν ηξερα οτι πρεπει να γραφω συνεχεια για να ρωτησω κατιΈλεος...Εσένα το πρώτο σου ποστ είναι σχετικό με το πως θα δεις βίντεο με κυνομαχίες;
φιλε να εισαι σιγουρος οτι αυτοι που ασχολουντε ξερουν που να βρουνε gamedogs καλοΤωρα καυτηριαζει τις κυνομαχιες ή ενημερωνει τους ενδιαφερομενους αυτο το ντοκιμαντερ??? .... τωρα οσοι δεν ηξεραν στην Αγγλια πως να εισαγουν απαγορευμενο σκυλο, εμαθαν! Επισης που θα πανε να βρουν καλο μαχητικο σκυλο και ποσο περιπου θα τους κοστισει!
Τι να πω?![]()
Φίλε μάλλον δεν κατάλαβες το πνεύμα του thread..Δεν δόθηκε το link για τους λάτρεις των κυνομαχιών, αναρωτιέμαι όμως εσύ τις βλέπεις από περιέργεια ως παρατηρητής ή ως ένα θέαμα που σε ευχαριστεί;εχω δει φιλε πολλα βιντεο που περιεχουν κυνομαχιες αλλα θελω να δω και το ντοκιμαντερ του σκαι! δεν ηξερα οτι πρεπει να γραφω συνεχεια για να ρωτησω κατι
Στις περισσότερες περιοχές αυτό συμβαίνει....Δυστυχώς από ότι βλέπω εγώ πολλά πιτ μπουλς στην περιοχή μου και σε λάθος χέρια πιτσιρικάδες , μαγκάκια(τζάμπα) ... αγριεματα και εκπαιδευση ακόμα και μέσα στο μπαρουταδικο και το λυπηρό είναι ότι αν μιλησεις με αυτά τα παιδιά θα δείς ότι θέλουν ο σκύλος τους να τσακώνεται και να είναι ο ποιο δυνατός και λοιπές @@παριές ... φυσικά δεν μιλάω για κυνομαχιες επισημες αλλά δυστυχώς πολλά νέα παιδιά ΄ψαχνουν τετοια βιντεο
Να γιατί η συγκεκριμένη ράτσα είναι παρεξηγημένη τελικά!
Να σας πω την αμαρτ'ια μου ακούγοντας τη λέξη πιτμπουλ το μυαλό μου πάει πάντα σε τέτοια θεάματα και ομολογώ ότι τα φοβάμαι!!!