Παράξενη επίθεση σκύλου σε μωρό

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.807
8.010
http://vrl.gr/stories/vretanos-pate...ysmenos-ke-o-skylos-tou-katasparaxe-pedi-tou/

H είδηση είναι στο λινκ, το περιστατικό συνέβη 2 χρόνια πριν, ο λογος που το ποστάρω είναι γιατί μου έκανε εντύπωση ένας μη επιθετικός σκύλος να κατασπαράξει ένα μωρό επειδή δεν ήταν εξοικειωμένος μαζί του και επειδή κουνιόταν παράξενα.

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.140
4.852
Σοβαρα? Σου εκανε εντυπωση?

Ενας σκυλος μιας ακρως εργασιακης φυλης που εκτρεφεται εκατονταδες χρονια για κυνηγι θηραματος τους μεγεθους του (ετσι τουλαχιστον ξεκινησε η δημιουργια του και η αναγκη γι αυτη στις λιμνες και στα βουνα της Αγγλιας) ζει σε ενα σπιτι στην αυλη και επιτρεπεται να μπαινει μεσα στην κουζινα μονο... ερχεται σε επαφη με ενα βρεφος 3 εβδομαδων! Και σου κανει εντυπωση πως κατεληξε?

Last edited:
  • Like
Reactions: Kouros and vek

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.807
8.010
Έτσι όπως το θέτεις μου φαίνεται φυσιολογικό αλλά δεν έδωσα μεγη έμφαση στο τεριέ γιατί δεν ξέρω καν αν ήταν καθαρόαιμο.

betty coltrane

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2011
3.972
9.756
48
Ηράκλειο, Αττική
goodcopbadcop6.blogspot.gr
Θα ακουστω πολυ φυτο αλλα δε μου ταιριαζει η λεξη δολοφονια για πραξη ζωου. Η δολοφονια εχει το δολο μεσα, το ζωο δρα απο ενστικτο οχι προθεση.

Σορρυ για το οφφ τοπικ.

Μαρια&Ηρα

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2013
2.513
3.753
39
Οποιοδηποτε ζώο (ανεξαρτητου μεγεθους) μπορει να προκαλέσει σοβαρή ζημιά,ακομη κ να επιφέρει το θανατο σε ενα βρεφος...δεν ειναι καθολου δύσκολο
Κ δεν εννοω σόι κ καλα να επιτεθεί...
Φαντασου μια γατα να πηγαινει πχ κ να κουρνιαζει πανω στο πρόσωπο ενός μωρού...
Γιαυτο ειναι ευθύνη του γονεα κ ιδιοκτητη να επιβλεπει παντα κ παντού.

Τιποτα απολη αυτη την ιστορια δε μου κανε εντύπωση...
περαν του ποσο λαλακας ηταν ο πατερας κ πόσο ηλίθια ηταν η μανα (δλδ θα αφηνα εγω το μωρο μου στον αντρα μου κ αυτος αντι να το προσεχει θα μπεκροπινε κ δε θα τον σκοτωνα με τα ιδια μου τα χέρια?αντρες βρισκεις οσους θες...το παιδι που θα βγει απτα σπλαχνα σου ομως θαναι ενα!)

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.807
8.010
Θα ακουστω πολυ φυτο αλλα δε μου ταιριαζει η λεξη δολοφονια για πραξη ζωου. Η δολοφονια εχει το δολο μεσα, το ζωο δρα απο ενστικτο οχι προθεση.

Σορρυ για το οφφ τοπικ.
Nαι μωρέ έχεις δίκιο, άστοχη έκφραση εντελώς.

kok

Well-Known Member
14 Αυγούστου 2013
210
120
Όποιος αφήνει μόνο του παιδί με σκύλο,είναι το λιγότερο ανεύθυνος και άσχετος.

barouf

Well-Known Member
24 Αυγούστου 2016
212
1.136
49
Αν λάβουμε υπ' όψιν και το γεγονός οτι ο μπαμπάς κοιμόταν μεθυσμένος ενώ είχε την επίβλεψη του βρέφους, φανταστείτε γενικά τι έπαιζε σε εκείνο το σπίτι... Τι είχε μάθει το καψερό το σκυλάκι, σε τι συμπεριφορές είχε οδηγηθεί?
Πέτυχα και αυτό σήμερα, δεν ξέρω γιατί το ξέθαψαν μετά από τόσο καιρό... μάλλον είναι πιασαρικο...
http://www.newsbeast.gr/world/arthro/2833028/skilos-efage-kokaΐni-ke-skotose-to-afentiko-tou

Σε κάθε περίπτωση, θα συμφωνήσω με τον/την vasgial
...ποτέ δεν μπορώ να κατηγορήσω το ζώο αλλά κάποιο άλλο "ζώο" που θα έπρεπε να ελέγχει το ζώο του;
Ο Βαρούφ είναι απίστευτα προσεκτικός όταν παίζει με παιδιά. Ξέρει ακριβώς που είναι τα δόντια του και που το παιδί. Ακρίβεια χιλιοστού. Και είναι τρομερά ανεκτικός. Παρόλα αυτά, δεν θα τον άφηνα ποτέ, μα ποτέ μόνο του όχι μόνο με παιδί, αλλά γενικότερα με κανέναν που δεν ξέρω με ποιον τρόπο μπορεί άθελά του να "προκαλέσει" το σκύλο.

Κρίμα το παιδάκι....