Παράξενη συμπεριφορά σκύλας - Γερμανικό ποιμενικό

τακις

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2013
47
2
καλησπερα εχω ενα θυληκο γερμανικο ποιμενικο 9 μηνων , δεν εχει αδιαθετησει ακομα. αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι τις τελευταιες μερες εχει παραξενη συμπεριφορα, με δαγκωνει, εχει ανορεξεια-τρωει 1 φορα τη μερα το πολυ και δεν κρατιεται τα κανει μεσα πολλες φορες κατι που ειχε κοψει απο 3 μηνων τοταν την πηρα .να επισημανω οτι εχει μολις τελειωσει βασικη υπακοη που δειαρκησε 1 μηνα περιπου και εμενε σε σχολη πανσιον.

τακις

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2013
47
2
απο τι μηπως επειδη την αφησα καιρο μονη της? γιατι κατα τ'αλλα δεν εχει αλλαξει κατι ισα ισα νομιζω εχει βελτιωθει η σχεση μας της εχω δωσει και μεγαλυτερες ελευθεριες στο σπιτι-πλεον δεν μενει πολλες ωρες στο δωματιο της

τακις

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2013
47
2
ο λογος που την εδωσα ηταν η εκπαιδευση.η αληθεια ειναι οτι στην πανσιον τα κανουν μεσα. εγω την παω βολτα αλλα μικρη επειδη περιμενει περιοδο αρχισε βασικα χθες ειδα το πρωτο αιμα λετε να εχει σχεση? παντως πριν την παω στην πανσιον μολις κατεβαιναμε στον κηπο με πηγαινε μονη της αμεσως για την αναγκη της.

sea-mol

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
6.883
8.847
Πρέβεζα
Και η περίοδος μπορεί να έχει σχέση, αλλά ήδη στην πανσιον που πήγε να εκπαιδευτεί, εκπαιδεύτηκε να τα κάνει και μέσα...

zouzounos

Well-Known Member
19 Ιανουαρίου 2009
1.954
317
Καλησπερα απο που το πηρες?
Σε ποια πανσιον το αφησες.
η αληθεια ειναι οτι στην πανσιον τα κανουν μεσα.
:flip:

underdog

Well-Known Member
5 Απριλίου 2011
1.223
135
λογικό είναι ενα μηνα να ξε-εμαθε οτι της ειχες μαθει και να θεωρει φυσιολογικο να τα κανει μεσα.

zouzounos

Well-Known Member
19 Ιανουαρίου 2009
1.954
317
λογικο δεν τον βρισκω οταν τηρειται το προγραμμα του σκυλου.(οπως σου λενε και διαβαζεις στις διαφημισεις τους)
Δεν εχω συναντησει και ουτε μου εχει τυχει σκυλος να θελει να τα κανει μεσα στον χωρο που κοιμαται/ζει.
Για να το κανει αυτο σημαινει οτι δεν βγαινει βολτες.................

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.949
20.368
Μεγάλη επιτυχία, η αγορά!!! :(

Τελικά για ποιό λόγο, το άφησες το σκυλί ένα μήνα για εκπαίδευση και δεν την κάνατε μαζί;

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.920
5.310
patra
grdane.blogspot.com
ισως η αποσταση... λολ
η σκυλα εχει μαθει σε διαφορετικο προγραμμα τιποτα δεν ειναι ιδιο οπως το αφησες..
απορω πως πιστευεις οτι η σχεση σας εχει βελτιωθει μετα απο ενα μηνα χωρισμου...

ολη της η συμπεριφορα για μενα ειναι φυσιολογικη
πρεπει να αρχισεις τωρα αφου εκπαιδευτηκε η σκυλα σου να εκπαιδευτεις κι εσυ να ακολουθησετε το προγραμμα της μαζι μην και καταφερεις να γινεις το αφεντικο της..

vasgial

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2011
3.531
1.729
50
Μαραθώνας-Κάτω Σούλι
Θα της έρθει περίοδος σύντομα. Εκεί οφείλεται η συμπεριφορά της κατά πάσα πιθανότητα. Έχεις δει αν το αιδοίο και οι ρόγες της είναι πιο πρησμένες;

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.949
20.368
τακις

Σε περίπτωση, που...κατά λανθασμένη εκτίμηση, δεν έχεις δώσει βάση, σε δύο λεπτομέρειες, που σου έχουν ειπωθεί μέχρι τώρα...

- Τον σκύλο σου, τον αγόρασες, από πολύ κακή πηγή και πρέπει να ξέρεις, ότι δεν είναι καθαρόαιμος, αν έτσι σου είπαν και έτσι νομίζεις.

- Ηταν μάλλον λάθος, η απόφασή σου, να την αφήσεις έξω για εκπαίδευση. Λέω "μάλλον", μόνο και μόνο, γιατί μέχρι τώρα, έχεις αποφύγει να απαντήσει, όσες φορές σε έχω ρωτήσει. Οπότε, κρατάω μια μικρή πισινή, μέχρι [και αν] δώσεις απάντηση. Δεν λέω ήταν λάθος, λόγω του συγκεκριμένουν εκπαιδευτηρίου. Δεν έχω να τους προσάψω κάτι. Είναι λάθος η τακτική αυτή, γενικώς.

*** Ελπίζω, να μην σκοπεύεις, να την ζευγαρώσεις στο μέλλον έτσι;

τακις

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2013
47
2
την αφησα στην πανσιον γδιοτι εκει εκανε πιο εντατικα μαθηματα απο κατ οικον εκπαιδευση και τωρα δουλευω εγω μαζι της σε καθημερινη βαση αρκετες φορες τη μερα για να προσαρμοστει και σε εμενα κατι που στον εκπαιδευτη το εκανε πληρως.οσον αφορα την καθαροαιμια ο γιατρος που την πηγα μου ειπε οτι ειναι οκ. δεν ξερω αν θα την ζευγαρωσω αλλα γιατι ρωτας?

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.949
20.368

underdog

Well-Known Member
5 Απριλίου 2011
1.223
135
Τάκη, όπως έλεγε και μια διαφήμιση η διαφορά του πλυμένου με το πραγματικά καθαρό είναι μεγάλη.

Ενημερώσου σχετικά και στο επόμενο σκυλάκι που θα πάρεις όταν θα ξέρεις τη διαφορά μεταξύ καθαροαιμου σκύλου και τύπου (μοιάζει με) καθαρόαιμου τότε θα μπορείς να επιλέξεις και σωστά.

Να περνάτε καλά με τη σκυλίτσα σου!