Ηθελα αν επιτρέπετε να εκφράσω ένα μικρό παράπονο , σχετικά με την λειτουργεία της υπέροχης παρέας μας.Γνωρίζω πως αναφορές σε εκτροφεία κ.λ.π δεν επιτρέποντε.Επίσης έχω δει και συγκρούσεις μελών επηδει καποιος ανεφερε πως γνωρίζει έναν εκτροφέα που είχε ρατσα για την οποια ενδιαφερόταν καποιο άλλο μέλος κ.λ.π Κάτι άλλο που επίσης γνωρίζουμε όλλοι, είναι πως δεν έχουμε όλοι τις ίδιες γνώσεις πάνω στο αντικείμενο που συζητάμε..υπάρχουν και πολοι ασχετοι ( εγώ είμαι ο αρχηγός τους!)Για όλους εμάς λοιπον ξέρετε πόσο θα μας βοηθούσατε εαν επιτρεπόταν να λέγαμε κάποια πράγματα λιγο πιο ελεύθερα?Μας στερείτε πολυτιμη βοήθεια,που θα μας γλίτωνε απο χιλιάδες κακοτοπιές...Εγώ για παράδειγμα , έχω έρωτα με τα καυκάσου...στην Ελλαδίτσα μας δυστιχώς μπορει να δώσεις 1500 € για ένα υποτήθετε αριστο δείγμα της φυλης,και να σου βγει τσιουαουα,τι να εμπιστευτείς??Τα Pets Shops που δεν ξέρουν τι τους γίνετε?Τους απατεώνες εισαγωγείς?Τον κάθε "περίεργο"που δηλώνει εκπεδευτής ή εκτροφέας ή οτι άλλο του κατέβει στο κεφάλι και δεν τρέχει τίποτα?Εγώ για παράδειγμα με πολύ μεγάλη ευλάβεια θα λάμβανα υπό ψην τίς συμβουλες και την γνώμη κάποιων απο εσάς,(που για να είμαστε ολοι εδω μέσα μας ενώνει η αγάπη μας για τα σκυλιά και δεν μας χωρίζει απολύτως τίποτα)παρά την γνώμη του κάθε έμπορα! Και στο κάτω κάτω δεν εχει να κερδίσει κατι καποιος απο εσάς αν με ρίξει "στο λάκο με τα φίδια"ίσα - ίσα που άν βοηθήσει θα έχει κερδίσει κατι για τον εαυτό του και ένα μεγάλο ευχαριστώ απο εμένα και τον κάθε "εμένα".Δεν ξέρω πως τα βλέπετε όλα αυτα εσείς.. εγω απλά κάνω μια πρόταση να γίνουμε λίγο πιο ελευθεροι και αν μας ζητηθει λίγο πιο συγκεκριμένοι διότι έτσι πιστεύω θα προσφέρουμε μεγάλο έργο σε πάρα πολύ κόσμο.