Παράπονο...

hailander

Well-Known Member
2 Μαϊου 2008
425
15
Ηθελα αν επιτρέπετε να εκφράσω ένα μικρό παράπονο , σχετικά με την λειτουργεία της υπέροχης παρέας μας.Γνωρίζω πως αναφορές σε εκτροφεία κ.λ.π δεν επιτρέποντε.Επίσης έχω δει και συγκρούσεις μελών επηδει καποιος ανεφερε πως γνωρίζει έναν εκτροφέα που είχε ρατσα για την οποια ενδιαφερόταν καποιο άλλο μέλος κ.λ.π Κάτι άλλο που επίσης γνωρίζουμε όλλοι, είναι πως δεν έχουμε όλοι τις ίδιες γνώσεις πάνω στο αντικείμενο που συζητάμε..υπάρχουν και πολοι ασχετοι ( εγώ είμαι ο αρχηγός τους!)Για όλους εμάς λοιπον ξέρετε πόσο θα μας βοηθούσατε εαν επιτρεπόταν να λέγαμε κάποια πράγματα λιγο πιο ελεύθερα?Μας στερείτε πολυτιμη βοήθεια,που θα μας γλίτωνε απο χιλιάδες κακοτοπιές...Εγώ για παράδειγμα , έχω έρωτα με τα καυκάσου...στην Ελλαδίτσα μας δυστιχώς μπορει να δώσεις 1500 € για ένα υποτήθετε αριστο δείγμα της φυλης,και να σου βγει τσιουαουα,τι να εμπιστευτείς??Τα Pets Shops που δεν ξέρουν τι τους γίνετε?Τους απατεώνες εισαγωγείς?Τον κάθε "περίεργο"που δηλώνει εκπεδευτής ή εκτροφέας ή οτι άλλο του κατέβει στο κεφάλι και δεν τρέχει τίποτα?Εγώ για παράδειγμα με πολύ μεγάλη ευλάβεια θα λάμβανα υπό ψην τίς συμβουλες και την γνώμη κάποιων απο εσάς,(που για να είμαστε ολοι εδω μέσα μας ενώνει η αγάπη μας για τα σκυλιά και δεν μας χωρίζει απολύτως τίποτα)παρά την γνώμη του κάθε έμπορα! Και στο κάτω κάτω δεν εχει να κερδίσει κατι καποιος απο εσάς αν με ρίξει "στο λάκο με τα φίδια"ίσα - ίσα που άν βοηθήσει θα έχει κερδίσει κατι για τον εαυτό του και ένα μεγάλο ευχαριστώ απο εμένα και τον κάθε "εμένα".Δεν ξέρω πως τα βλέπετε όλα αυτα εσείς.. εγω απλά κάνω μια πρόταση να γίνουμε λίγο πιο ελευθεροι και αν μας ζητηθει λίγο πιο συγκεκριμένοι διότι έτσι πιστεύω θα προσφέρουμε μεγάλο έργο σε πάρα πολύ κόσμο.

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.321
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Μπορείς πάντα να κάνεις αυτού του είδους τις συζητήσεις μέσω π.μ :wink:
Αν διαβάσεις λίγο το φόρουμ, θα καταλάβεις ποιος, πού, γιατί και ΤΙ ξέρει.

ektor

Well-Known Member
22 Μαρτίου 2008
118
0
Μπορείτε όμως να κάνετε ένα χώρο όπου θα έχει κάποιες πληροφορίες για αναγνωρισμένα και αξιόπιστα εκτροφεία και κλαπ της Ελλάδας,όπου θα μπορεί καποιος να αποταθεί.
Κάτι που κάνουν πολλά αντίστηχα φορουμ του εξωτερικού.
Νομίζω είναι καιρός να αρχίσετε να βοηθάτε όχι μόνο τα μέλοι σας,αλλα και τους απλούς επισκέπτες αυτού του φορουμ.

Ο δικός σας φόβος να στηρίξετε ανοικτά αυτούς που εμπιστεύστε,
είναι η πηγή της δύναμης αυτών που πολεμάτε :!: :!: :!:

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Ο δικός μας φόβος είναι ο παθητικός ιδιοκτήτης σκύλου που ακολουθεί άκριτα υποδείξεις.
Στόχος μας είναι να γίνει το Dogforum μια αφετηρία για περαιτέρω έρευνα και προβληματισμό σχετικά με την κυνοφιλια/κυνολογία. Μόνο έτσι μπορεί να πολεμηθεί η άγνοια και όχι με ετοιματζιδικες λύσεις και «μασημένη τροφή».

Όπως έχουμε ξαναγράψει και στο θεμα του οποίου το link παρέθεσα, αλλά ουδείς το διάβασε:

SwkDoG said:
Η απαγόρευση διαφήμισης συντελεί στο να μην επικρατήσει ένα χάος όπου ο καθένας θα κατηγορεί ή θα επαινεί έναν επαγγελματία με υποκειμενικά κριτήρια που μπορεί και να κρύβουν δόλο και συμφέρον ή στην καλύτερη τον περιπτώσεων να κάνει τα παραπάνω από άγνοια και ημιμάθεια.

Εμείς (σαν φόρουμ) προσπαθούμε να δίνουμε σωστές κατευθύνσεις ώστε ο υποψήφιος ιδιοκτήτης σκύλου να μπεί σε μια διαδικασία αναζήτησης και ψαξίματος γενικότερου,για όλα τα θέματα που αφορούν τον σκύλο,με σωστά κριτήρια.
Δεν θέλουμε να δίνουμε "μασημένη τροφή" και να έχουμε έναν παθητικό ιδιοκτήτη σκύλου που απλά θα υπακούει της υποδείξεις μας αλλά έναν ιδιοκτήτη με ανεπτυγμένο κριτικό ένστικτο,με όρεξη να ψάξει κάθε θέμα που τον αφορά.

ektor

Well-Known Member
22 Μαρτίου 2008
118
0
Την σελίδα αυτή θα την φτιάξει η διαχείρηση του εν λόγου φόρουμ και μετά θα κλειδωθεί.
Και θα εξακολουθήσει να ισχύει ο κανόνας τις απαγόρευσης για ολους τους αλλους.
Δεν έχουμε όλοι τον χρόνο και την ικανότητα να συλλέγουμε τις σωστές πληροφορίες.
Ενεργοί ή παθητικοι τις περισσότερες φορές γεννιόμεστε,δεν γινόμαστε και κυρίος όχι απο ένα φορουμ.
Βοηθήστε μας και αποδεχτήτε μας όπως είμαστε :!:

Σκεφτήτε λίγο την πρόταση και κάντε αυτό που πιστεύετε ότι θα είναι το σωστότερο για το φορουμ και κυρίος για τους κυνοφιλους φίλους σας!

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Kαι γιατί η διαχείριση του Forum να ξέρει ποιός είναι σωστός και ποιός όχι ?? Πώς και γιατί να το κρίνει ?? σε τί διαφέρει από εσένα ?? εκτός κι αν θέλεις να βασιστείς σε αυτά που ίσως κάποιοι από εδω μέσα ξέρουν για κάποιους άλλους δηλαδή στο κουτσομπολιό ... ??

Η άποψη ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ εδώ μέσα είναι υποκειμενική, και αυτό πρέπει να καταλάβεις ... και να μην είσαι ανίκανος να συλλέξεις τις σωστες πληροφορίες δηλαδή να κρίνεις ... είναι πολύ κακό αυτό ...

ektor

Well-Known Member
22 Μαρτίου 2008
118
0
Ήταν μια πρόταση σαν ένα μέτρο αντιμετόπησεις των πετ σοπ κ ΒΥΒ.
Αν δεν δύναται να εφαρμοστεί για κάποιους λόγους,εγώ πάω πάσο.