Aν δεν παει , πες της οτι η κατασταση του σκυλου της ειναι πολυ επικινδυνη και για τη δικη τους υγεια... να το δωσει σε σενα το σκυλακι. Και μετα εδω ειμαστεΑν παει αυριο(που το ελπιζω) θα σας ενημερωσω.Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας![]()
Της το είπαμε....Είπαμε οτι ρωτήσαμε κτηνίατρο και οτι μαλλον εχει καλαζαρ σε προχωρημένο σταδιο και οτι μεταδίδεται και στους ανθρώπους..(ολα στην υπερβολή μπας και την πείσουμε).Μας είπε μεσα στη βδομάδα...Αν της πω να μου το δωσει αφενος θα αρνηθεί και αφετερου θα με διώξει η μητέρα μου απο το σπιτι με 2 γατες και τη λαιδη που την κραταω τις περισωτερες ώρες εγωAν δεν παει , πες της οτι η κατασταση του σκυλου της ειναι πολυ επικινδυνη και για τη δικη τους υγεια... να το δωσει σε σενα το σκυλακι. Και μετα εδω ειμαστε![]()
Της δώσαμε το τηλέφωνο του δικού μας να την πάει...Ναι σίγουρα φταίει και ο κτηνίατρος αλλά αφου ειδε οτι ήταν αδιάφορος επρεπε να την παει σε άλλον.Και ειχε την επιλογη εφοσον και εγω αλλα και η φίλη μου με την οποια κανει παρεα έχουμε ζωακια και το εχουμε ψάξει το θέμα.Αλλα μεχρι και εγω που δεν ειμαι κτηνιατρος μολις ειδα τη σκυλιτσα φρικαρα..Τι να πω αυτος τυφλός ήταν;Να αλλάξει και κτηνίατρο. Αυτούς που δεν την ψάχνουν καθόλου για κάτι που στο κοινό μάτι φαίνεται αφύσικο δεν τους λες γνώστες επειδή έχουν δει και τέτοιες περιπτώσεις που δεν έτρεχε τίποτα τελικά. Τους λες μαλάκες (σόρρυ αλλά παθούσα) επειδή το αφύσικο είναι αφύσικο και για να συγκλίνει στην περίπτωση ότι δεν είναι κάτι παθολογικό αλλά απλά έτσι είναι το σκυλί πρέπει πρώτα να κάνεις όλες τις εξετάσεις για να σιγουρευτείς.
Δε βάζω και το χέρι μου στη φωτία αλλα γνωρίζοντας την κοπέλα δεν πιστεύω οτι αν της ελεγε ο κτηνιατρος οτι πρεπει να κανει εξετασεις και οτι αν δεν τις κανει το σκυλι θα πεθανει δε θα τις εκανε.Μπορει να μην ηταν σε αθλια κατασταση οπως την ειδαμε εμεις αλλα επρεπε να την ειχε ενημερώσει τουλαχιστον για τις προληπτικες εξετασεις αιματος που κανουμε στα σκυλακια μας μετα το καλοκαίρι.Οπως προανέφερα υπευθυνη ειναι μονο η κοπελα για την κατασταση του σκυλου γιατι ειχε αλλες επιλογες και δε σταθηκα τοσο στο τι ειπε ο κτηνιατρος.ath_ch μην είσαι τόσο σίγουρη ότι ένας άνθρωπος που δεν ενδιαφέρεται για τον σκύλο του που παρόλο που τρώει είναι σκελετωμένος σου μεταφέρει την στάση του κτηνιάτρου με ειλικρήνεια.