Παραλία και σκύλος.


sir-elric

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2006
2.589
3
marathon beach
α εγω ειχα μια μοναδικη εμπειρια χθες!

λαλακισμενο παιδι (οικογενεια γενικος) με επιθετικο-φοβικο πατσαβουρη.

βγαινει το πατσαβουρι απο την θαλλασα και ερχοταν προς το μερος μας που ειμαστε ξαπλωμενοι

του κανω χαρες και μου λεει το λαλακισμενο παιδακι "δαγκωνει ανθρωπους"
δαγκωνει και παιδακια ? του λεω ναι ναι μου απανταει γεματο χαρα.

μετα απο λιγο μια πιτσιρικα φιλη του κατι του εκανε. οποτε της κανει ενα ντου που με αδεξια τουμπα καταφερε η μικρη να γλυτωσει το δαγκωμα. μετα οικογενειακος γελαγαν.

κρατηθηκα πολυ για να μην τους βρισω ολους μαζι.
 


vaso

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2008
1.197
1
Θεσσαλονίκη
Το χειρότερο είναι να ΘΕΛΕΙ το παιδί να πλησιάσει το σκυλί και να παίξει μαζί του ή να το χαϊδέψει και να μην το αφήνει η μάνα του γιατί έχει βρωμιές.
Αυτό το έζησα και εγώ..Τα παιδάκια θέλαν σα τρελά να παίξουν και η μάνα φώναζε μην πάτε, μην το ακουμπήσετε αλλιώς δεν έχει παγωτό και τέτοια, και κάθονταν τα καημένα σε απόσταση ασφαλείας πόση ώρα και κοίταζαν τη μικρή και εγώ την κρατούσα με το ζόρι γιατί τα έβλεπε και ήθελε να παίξει..Εγώ φταίω που δεν την άφησα βέβαια..
 


kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Εγώ τελικά πήγα Πρεβεζα και αυτό που παρατήρησα με εντυπωσίασε..
Πουθενά δεν μας έκαναν παρατήρηση από θάλασσα μέχρι εστιατόρια ,γονείς με πολύ μικρά παιδιά έλεγαν κοίτα το σκυλάκι και το άφηναν να το χαϊδέψει,
ούτε κομπλεξικά ούτε τίποτα..
Μονο επί Αθηνών Πατρών που κάναμε στάση σε ένα οτοκριλ κάπως έτσι λέγεται είναι γεμάτο η Ιταλία από αυτά στην οτοστράτα μας είπαν
ότι απαγορεύεται να μπω με το σκυλί (στην ιταλία δεν έχουν τέτοια..)και πήγαμε και κάτσαμε σε μια άκρη έξω απομονωμένοι ..,αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν ότι ένα ζευγαρακι με ένα στην κυριολεξία βρέφος ουτε τριων μηνων.. σε ένα καλαθάκι ,ήρθαν και εκάτσαν κυριολεκτικά διπλα μας από τόσες θέσεις άδειες και άφησαν το καλαθάκι του μωρού διπλα στο δικό μου το τετράποδο μωρο..
 




Στατιστικά Forum

Θέματα
33.122
Μηνύματα
895.913
Μέλη
19.937
Νεότερο μέλος
Spotlight