Παρενοχληση απο δημοσιο υπαλληλο κατα τη διαρκεια της βολτας μας


mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.646
19.877
Η αποτύπωση του περιεχομένου της συνομιλίας με τρίτο πρόσωπο, χωρίς την συγκατάθεση του, είναι πλημμέλημα και άπτεται της προστασίας της ιδιωτικής συνομιλίας.
Γι'αυτό λοιπόν ξεκινάς την "συζήτηση" με το γνωστό σε όλους μας: Για την προσωπική μου ασφάλεια, σε ενημερώνω, ότι η...κλήση μας, θα ηχογραφηθεί. Θα ήθελες να συνεχίσεις να μου τα χώνεις; Κααανένα πρόβλημα. Φορ ινγκλις πρες του!
 
  • Like
Reactions: lemsted and GRDANE


jannisb

Well-Known Member
24 Αυγούστου 2017
67
11
50
Αθήνα
Τότε είναι μάλλον απλά τα πράγματα.
Κάνεις άνετα τις βόλτες σου, απ'όπου εσύ γουστάρεις, φροντίζεις εκτός από τις σακούλες, να έχεις μαζί φωτοτυπίες του βιβλιάριου υγείας που να είναι ενήμερο και να φαίνεται ο αριθμός του chip, έχεις δηλώσει και τον σκύλο στον δήμο όπως είμαστε υποχρεωμένοι (αυτά, επειδή σκοπεύεις να το φτάσεις στα άκρα και μπράβο σου, όχι ότι κυκλοφορούμε όλοι, με τα βιβλιάρια των σκύλων μας, παραμάσχαλα) και αν σου ξανακουνήσει το δάχτυλο, δεν βγάζεις άχνα. Βγάζεις το κινητό σου και ηχογραφείς/βιντεοσκοπείς/φωτογραφίζεις. Χωρίς καμία κουβέντα. Και αν την τρίτη φορά που ξαναπεράσεις, σε στραβοκοιτάξει, κάνεις μια ωραιότατη επίσημη καταγγελία στην υπηρεσία του, με αριθμό πρωτοκόλλου. Πάλι, χωρίς να βγάλεις άχνα. Αν μπορείς να έχεις και κανέναν μάρτυρα μαζί, ακόμη καλύτερα.
Η ιδέα σαν θεωρία είναι ωραία, στη πράξη απαγορεύεται να ηχογραφείς κλπ τρίτους ακόμα και αν το περιεχόμενο σε δικαιώνει
 
  • Like
Reactions: lemsted


lemsted

Member
24 Φεβρουαρίου 2020
8
4
33
Παιδια ευχαριστώ για ολες τις συμβουλες,

@Enstranged & @p_nat δυστυχως παιδια μαρτυρας ειναι πολυ δυσκολο να βρεθει δικος μου στις εξι το πρωι που τον συνανταμε αυτον. Ειμαι παντα μονος σε αυτη τη βολτα. Τα απογευματα/βραδια αυτη η υπηρεσια ειναι κλειστη.

@Tony91 & @marytherion εκει εχω καταληξει και εγω οσο αφορα το πως πρεπει να αντιμετωπιζονται τετοια σκηνικα γιατι με τον ιδιο τροπο εχω τσακωθει αρκετες φορεσ κ πραγματικα δεν αλαζει κατι. Χαμογελο και σακουλοκουνηματα. Τελικα απο ολο αυτο, καθε φορα, μονο εμεις βγαινουμε με τα νευρα κροσια.

Εγω που λετε του κολησα την νομοθεσια ενα βραδυ στο ρολλο που κατεβαζουν και την επομενη το απογευμα δεν ηταν εκει οποτε το ειδε πιστευω.
Καθε μερα περναμε απο κει και μεχρι τωρα δεν εχει εμφανιστει να μας ενοχλησει. Απο οτι μαθαινω απο οσα ατομα γνωριζω εδω με σκυλακια δεν εχει κανει αλλο σκηνικο.

Δεν θα το συνεχισω εννοειται γιατι τωρα εχουμε πιο σημαντικα πραγματα να ασχοληθουμε προς το παρον.

Ευχομαστε σε ολους υγεια και ευχαριστουμε κ παλι (εγω και ο Σειριος) :)