Πατρινό συναπάντημα μετά των τετράποδων φίλων μας.

sad_sam

Active Member
8 Φεβρουαρίου 2011
31
5
Μιας και εδω μαζευονται οι Πατρινοι. Ηθελα να κανω μια λιγο ασχετη ερωτηση (συγνωμη για αυτο).
Ξερετε αν υπαρχει καπου στη Πατρα ενας ασφαλης χωρος που να μπορω να αφηνω το σκυλι μου ελευθερο να τρεχει?

Το παω μερικες φορες στο παλιο καμπινγκ στη πλαζ αλλα τωρα το καλοκαιρι εχει πολυ κοσμο και παιδακια που κανουν ποδηλατο
και ειναι αδυνατον να τον εχω χωρις λουρι.

KaterinaAli

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2010
618
1
Πατρα
Δυστυχως δεν υπαρχει....τουλαχιστον απ οσο γνωριζω εγω!Σπαω αρκετες φορες το κεφαλι μου μπας κ μου ρθει καμια καλη ιδεα αλλα μπαααααα.....

Tsiftis

Active Member
28 Μαϊου 2011
44
0
Πάτρα
Μόνο σε κανα συνοικιακό γηπεδάκι μπάσκετ που μπορείς να κλείσεις και τις πόρτες σε ώρες που δεν παίζει κόσμος!

georgeIII

Well-Known Member
9 Απριλίου 2011
55
0
ή στο τεννις στην Ηρωων Πολυτεχνειου, με πολυ επιφυλαξη ομως γιατι δεν ειναι τοσο καθαρος χωρος...

spyrou

Well-Known Member
13 Νοεμβρίου 2008
857
6
ή στο τεννις στην Ηρωων Πολυτεχνειου, με πολυ επιφυλαξη ομως γιατι δεν ειναι τοσο καθαρος χωρος...
απαπα εκει κυκλοφορει ενας αγριος σκυλος ποιος εισαι εσυ που εχεις παει και δεν σε εχει φαει ακομα?

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
απαπα εκει κυκλοφορει ενας αγριος σκυλος ποιος εισαι εσυ που εχεις παει και δεν σε εχει φαει ακομα?
? άγριος σκύλος?? Έχουμε πάει μερικές φορές, δεν είδαμε κάποιον..

georgeIII

Well-Known Member
9 Απριλίου 2011
55
0
δεν ξερω αν το λες ειρωνικα.. (το κακο του γραπτου λογου..) αλλα δεν εχω πετυχει κανενα αγριο σκυλο και παω αρκετα συχνα στην περιοχη για βολτα.