Πατρινό συναπάντημα μετά των τετράποδων φίλων μας.

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Άντε, καλή διασκέδαση παίδες ! Να περάσετε καλά, και γάτα να μην βρεθεί στο δρόμο σας ! :D:D:D Περιμένουμε τρομερές αφηγήσεις, σχόλια, και φωτογραφίες ... :p

Sandos

Well-Known Member
29 Ιουνίου 2010
128
0
Πατρα
και εγω μεσα.... κατερινα καλα??
που ποτε ??? προτεινω να παρκαρουμε στο θεατρακι και να το παρουμε με τα ποδια προσ πλαζ?? τι λετε??

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.140
4.852
Eάν κανονίσετε για Παρασκευή πρωί δωστε συγκεκριμένες οδηγίες για την τοποθεσία γιατι ως Αθηναια δε γνωρίζω τιποτα:p

KaterinaAli

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2010
618
1
Πατρα
και εγω μεσα.... κατερινα καλα??
που ποτε ??? προτεινω να παρκαρουμε στο θεατρακι και να το παρουμε με τα ποδια προσ πλαζ?? τι λετε??
Ολα καλα αλεξ!Καλε γιατι να ριξουμε τοσο ποδαροδρομο ενω εχει ωραιοτατο παρκιν εξω ακριβως απο την πλαζ??Το θεμα ειναι το ποτε βολευεται ο περισσοτερος κοσμος!Το που θα παμε ειναι ( σχετικα ) πιο ευκολο !

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.920
5.310
patra
grdane.blogspot.com
αν κανονισετε συναντηση για να ειναι και η αμαλια,
θα προτεινα ενα μερος που δεν θα την βγαλετε πολυ απο τον δρομο της αλλα και θα μπορει να το βρει ευκολα...
παραδειγμα... προς ριο στο καστρο... η κατι τετοιο...

dimitris73

Well-Known Member
15 Μαρτίου 2010
419
0
Πάτρα θα είμαστε πρωι , κατά τις 9-10 υπολογίζω... αν ψηνεστε για πρωινή βολτα με τον κεφάλα και το λαγωνικό ειμαστε μεσα ( θα χωθω ναι !!!:p )

Δημήτρη ποσα χλμ ειναι απο Αγρίνιο ? Θα μείνουμε μεχρι τη Δευτέρα μαλλον και σχεδιαζουμε εκδρομες οποτε για πες....
Αμαλία, ε δε το λές και κοντά:p Είναι 160χλμ για Γιάννενα και από εκεί το κοντινότερο χωριό του κεντρικού Ζαγορίου είναι στα 30χλμ....εάν μιλήσουμε για την Αρίστη όπου λόγω δουλειάς θα βρίσκομαι είναι στα 50χλμ. . .

mAthosalas

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2011
1.053
2
53
Πάτρα
Όχι που δεν θα σας συγκέντρωνε ο μαλλιάς ο αλήτης ο μηχανόβιος, πλεον και σκυλάς!:D:paja1:
Καλά να περάσετε παίδες!
Matho θα χωριστούμε ΚΑΙ εδώ σε Βόρειους και Νότιους?(emoticon που κρατάει ρόπαλο και το χτυπάει στο ένα χέρι)
Στελιο οταν ζουμε κατω απ'τον ιδιο ουρανο, ευνοητο ειναι οτι και μια κουβεντα απο κοντα καποια στιγμη θα πουμε.Οι κοντοχωριανοι για την ωρα και γιατι οχι και ολοι οσοι θελουμε αργοτερα καπου απο κοινου σε καποια Πανελληνια...
Οσο για το Βορειοι Νοτιοι δεν θα ελεγα οτι με αγγιζει τετοιος διαχωρισμος :rolleyes: ......

....σας εχουμε χαλαρα!:D:p

mAthosalas

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2011
1.053
2
53
Πάτρα
Οσο για τα ωραρια και τοπο συναντησης προσωπικα Πεμπτη ειμαι νυχτα,σχολαω στις 07.00 οπότε σιγουρα μετα τις 11.30 θα μπορουσα,αν μιλαμε για Παρασκευη.
Για τοπο συναντησης θα προτεινα,μιας και θα βρεθουμε πρωτη φορα αλλά κυριως μιας και θα βρεθουν πρωτη φορα οι τετραποδοι φιλοι μας,να ειναι καπου σε ανοιχτο χωρο με αποφυγη της πολυκοσμιας.Ουτε να ενοχλουμε αλλά και να το διασκεδασουμε ολοι μας.Καφεδακι στο χερι και στο αλλο χερι τον σκυλο(και να δω με ποιο χερι θα χαιρετηθουμε χαχαχαχ).Καλα μου ακουγεται και το Δασυλλιο,καλα επισης ειναι και στην πλαζ,καλα και στο Καστρο Ριου και πιο ελεγχομενα μαλιστα(που ειπε και ο Πετρος)...
Απο κει και μετα επειδη δεν ειμαι μονος μου,ακουω προτασεις και αναμενω στο ακουστικο μου.Εφοσον διαθεση εχουμε,δεν το φοβαμαι.Χωρος και ωρα θα βρεθει απο κοινου!

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
...Οσο για το Βορειοι Νοτιοι δεν θα ελεγα οτι με αγγιζει τετοιος διαχωρισμος :rolleyes: ......
Συμφωνώ απόλυτα...

Τίποτα δεν χωρίζει τον φανταστικό Γερμανικό Ποιμενικό της Θεσσαλονίκης (Γερμανικής καταγωγής), με τον Ελληνικό Ποιμενικό της Πάτρας (Ελληνικής καταγωγής) και με το ραβδωτό bullmastiff της Αθήνας (Αγγλικής, έως και ...Ρωσικής καταγωγής)... :D

Ζουν όλα με το μνημόνιο...;)

mAthosalas

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2011
1.053
2
53
Πάτρα
Τίποτα δεν χωρίζει τον φανταστικό Γερμανικό Ποιμενικό της Θεσσαλονίκης (Γερμανικής καταγωγής), με τον Ελληνικό Ποιμενικό της Πάτρας (Ελληνικής καταγωγής) και με το ραβδωτό bullmastiff της Αθήνας (Αγγλικής, έως και ...Ρωσικής καταγωγής)... :D

Ζουν όλα με το μνημόνιο...;)
Και μη τυχον και "κατα τυχη" συμπεσουνε σε βολτα με τη Μερκελ...
Kαπως ετσι τη βλεπω να σκιαγραφειται...
funny-cat-run (Sm&.jpg
:D:D:p

KaterinaAli

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2010
618
1
Πατρα
Εγω δυστυχως Παρασκευη πρωι μαλλον δε θα μπορω διοτι δουλευω ( στο Διακοπτο) κ δεν ξερω τι ωρα θα ξεμπερδεψω!Αν ομως οντως τελικα κανονιστει για τοτε κ δψ οτι φτανω εγκαιρως Πατρα θα σκασω μυτη!Για το μερη συμφωνω με Μαθουσαλα!Κυριως για καστρο!Μου φαινεται καλη ιδεα κ βεβαιως βολευει κ την Αμαλιαζ

mAthosalas

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2011
1.053
2
53
Πάτρα
...ι δουλευω ( στο Διακοπτο) .
Τι ωραια μερη εκει ε; Χρωσταω και βολτα στη φαμιλια με το τραινακι για Καλαβρυτα...αλλά μας βλεπω Ζαχλωρου να κατεβαινουμε για καφεδακι και χάζι στη φυση!Εξαιρετικη η διαδρομη Οδοντωτου Διακοφτο-Καλαβρυτα...δεν τη χορταινεις,παγκοσμια μοναδικη!
Οσο για το διακοφτο...αχ-βαχ,πριν μερικες μερες περασα με τη μοτο σε βολτιτσα κια πραγματικα μενει ο νους σε αυτα τα μερη,παγιδευεται μεχρι να ξαναπας για να μεινεις!

KaterinaAli

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2010
618
1
Πατρα
Μιλαμε για το ιδιο Διακοπτο?Αχαϊας ετσi?:p Τη βολτιτσα οντως με το τραινακι τη χρωστας στη φαμιλια!
Το λοιπον, για πειτε ποιοι ειστε μεσα για παρασκευη πρωι?

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.140
4.852
Kανονιστε ωρα και μερος οι ντοπιοι και θα προσπαθησουμε να σας βρουμε...

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Τελικά εγώ Παρασκευή είμαι ελεύθερη (Να'ναι καλα οι εθνικές εορτές!) και μένει να δώ αν έχω διαθέσιμο αμάξι (διότι το χρειάζεται και το αμόρε και θέλει συνεννόηση). Πείτε ώρα και μέρος!

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.744
Θεσ/νίκη
Να πω εγώ ώρα?:D:paja1:

Δεν είμαι "νότιος" και ούτε θα έρθω αλλά...12 είναι καλά?Να τ'αφήσω?

Ορίστε και τον καιρό που δίνει το Meteo για Πάτρα την Παρασκευή!

Άντε ποιος σας πιάνει!

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Μπράβο ρε Στέλιο, οργάνωσέ μας γιατί εμείς είμαστε ικανοί να θέλουμε και να μην τα καταφέρουμε. Καλή και η πρόγνωση, τις γλυτώσαμε τις ομπρέλες και μάλλον θα χρειαστούμε και κοντομάνικα!

Sandos

Well-Known Member
29 Ιουνίου 2010
128
0
Πατρα
Δασυλλιο ειναι καλα πιστευω....

Εγω μεσα ειμαι αφηνουμε για δασυλλιο παρασκευη στις 12??
Κατερινα τι ωρα τελειωνεις εσυ??
αμαλιαζ θα σας βολεψει και εσας να δωσω το τηλ αν ειναι να συνενοηθουμε...

η θελετε μεσημερι να το κανουμε??