Πατρινό συναπάντημα μετά των τετράποδων φίλων μας.

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Αν δεν τρώει αυτές τις μέρες, ξέρεις από τί θα είναι ... ερωτική απογοήτευση ... ;):p

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Μπάάά! Τρώει κανονικότατα πιά, ευτυχώς! Άλλωστε είναι τόσο σίγουρος ότι της έκλεψε την καρδιά κι απλά του το έπαιξε δύσκολη, χα χα χα!

Malamatenia

Well-Known Member
12 Ιουλίου 2007
199
0
:pΑμαν βρε παιδια!
Λίγο σας αφήνω και συναντιέστε:p
Μετά τις 10 Απρίλη δεν είχατε πει?!
Χαίρομαι που περάσατε καλά, την επόμενη φορά κι εμεις μαζί αν προλάβουμε να το πάρουμε είδηση:p

mAthosalas

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2011
1.053
2
53
Πάτρα
Χαίρομαι που περάσατε καλά, την επόμενη φορά κι εμεις μαζί αν προλάβουμε να το πάρουμε είδηση:p
Και δεν βλεπω ν'αργει και η επομενη...Για να συντονιστουμε λιγο...πριν την Πασχαλιάααα :)Κανα Παναχαϊκο Ορος να τρεξουνε και τα φιλαρακια μας...να πιουμε καδεφακι self service στα ωραια μερη με θεα Πατρα αφ'υψηλου! :) Αντε μην παρω και ψησταριες μαζι και το κανουμε μονοημερη μετα οικογενειων και σχετικα...λεω εγω τωρα ........

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Αχουυυυ αχουυυυυυυυυ (κλάματα και λυγμοι) Εγω σε σκυλοσυνάντηση Ρας δεν ξαναπαίρνω... Αλλά ψηνομαι για τα ψητά και την εκδρομούλα ΑΛΛΑ... ο άντρας μου που ανεβαινει καθε μέρα και το τρώει στη μάπα χωρίς Ρας,λέει, δεν ανεβαίνει... Αχουυυυυυ αχουουουουού πάνε τα μπριζολάκιαααααααααααααααααααα... Μπου χου χου χου

KaterinaAli

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2010
618
1
Πατρα
Και δεν βλεπω ν'αργει και η επομενη...Για να συντονιστουμε λιγο...πριν την Πασχαλιάααα :)Κανα Παναχαϊκο Ορος να τρεξουνε και τα φιλαρακια μας...να πιουμε καδεφακι self service στα ωραια μερη με θεα Πατρα αφ'υψηλου! :) Αντε μην παρω και ψησταριες μαζι και το κανουμε μονοημερη μετα οικογενειων και σχετικα...λεω εγω τωρα ........
Παναχαϊκο?Τελεια!Για ποτε λεμε περιπου??

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
ma... εγω θα κραταω την φορτουνα... :p
Δεν έχει σημασία, είναι πολύ ευγενικό εκ μέρους σου. :):):) Να έλθει και η Ναυσικούλα μαζί σας και να διασκεδάσει. \\:D/ Αν και φοβάμαι ότι θα της λείπει ο Ράς ... :(

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
ναυσικα ελα και θα σου δωσω να κρατας τον μπαντυ....
Ευχαριστώ πολύ για την προσφορά! Δέχομαι!!! (μη χάσω και τα μπριζολάκια :D:D:D )
Βέβαια χωρίς το Ρας... :( (αλλά και τα μοριζολάκιαααα)

Χμμμ αυτό το π/σ/κ θα είμαι Αθήνα...

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Χμμμ σαν καιρό δεν έχουμε να κανονίσουμε κάτι?
Τάξατε σκυλοβόλτα και τίποτα.... Ως και μπριζολάκια για μένα που θα μου λείπει ο Ρασάκος... Τσκ τσκ τσκ. Βουλευτές!

gerry

Well-Known Member
22 Οκτωβρίου 2010
284
1
Πάτρα
Χμμμ σαν καιρό δεν έχουμε να κανονίσουμε κάτι?
Τάξατε σκυλοβόλτα και τίποτα.... Ως και μπριζολάκια για μένα που θα μου λείπει ο Ρασάκος... Τσκ τσκ τσκ. Βουλευτές!
αν είναι να κανονιστεί μετά το τέλος του μήνα παρακαλώ .... να έχουμε εμβολιαστεί πλήρως....

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Μπορεί να κανονιστει κάτι τώρα (για τους εμβολιασμένους) και κάτι ακόμα στην αρχή του Ιουνίου για όλους. Ε? ε? Πως σας φαίνεται η ιδέα?

έντιτ: GRDANE άσε τα thanx και πάρε πρωτοβουλία!

gerry

Well-Known Member
22 Οκτωβρίου 2010
284
1
Πάτρα
Μπορεί να κανονιστει κάτι τώρα (για τους εμβολιασμένους) και κάτι ακόμα στην αρχή του Ιουνίου για όλους. Ε? ε? Πως σας φαίνεται η ιδέα?

έντιτ: GRDANE άσε τα thanx και πάρε πρωτοβουλία!
Δεν μασάμε ακόμα και έτσι θα μου δώσει ο grdane σκυλάκι να κρατάω δεν θα έρθω με άδεια χέρια...:D;):rolleyes::cool:

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
ένα ο gerry, ένα εγώ, ένα ο Γιώργος... Τρία θέλουμε Πέτρο! Αν θέλεις να κρατάς κι εσύ κανένα φέρε τέσσερα :p

gerry

Well-Known Member
22 Οκτωβρίου 2010
284
1
Πάτρα
αλλιώς Πέτρο δώσε μας τα δικά σου και πάρε εσύ κανένα του ξάδερφου...:D:D