Και δεν βλεπω ν'αργει και η επομενη...Για να συντονιστουμε λιγο...πριν την ΠασχαλιάαααΧαίρομαι που περάσατε καλά, την επόμενη φορά κι εμεις μαζί αν προλάβουμε να το πάρουμε είδηση![]()
Παναχαϊκο?Τελεια!Για ποτε λεμε περιπου??Και δεν βλεπω ν'αργει και η επομενη...Για να συντονιστουμε λιγο...πριν την ΠασχαλιάαααΚανα Παναχαϊκο Ορος να τρεξουνε και τα φιλαρακια μας...να πιουμε καδεφακι self service στα ωραια μερη με θεα Πατρα αφ'υψηλου!
Αντε μην παρω και ψησταριες μαζι και το κανουμε μονοημερη μετα οικογενειων και σχετικα...λεω εγω τωρα ........
Ψυχούλα είσαι όμως GRDANE. Υποκλίνομαι !!! :fan:ναυσικα ελα και θα σου δωσω να κρατας τον μπαντυ....
Δεν έχει σημασία, είναι πολύ ευγενικό εκ μέρους σου.ma... εγω θα κραταω την φορτουνα...![]()
Ευχαριστώ πολύ για την προσφορά! Δέχομαι!!! (μη χάσω και τα μπριζολάκιαναυσικα ελα και θα σου δωσω να κρατας τον μπαντυ....
αν είναι να κανονιστεί μετά το τέλος του μήνα παρακαλώ .... να έχουμε εμβολιαστεί πλήρως....Χμμμ σαν καιρό δεν έχουμε να κανονίσουμε κάτι?
Τάξατε σκυλοβόλτα και τίποτα.... Ως και μπριζολάκια για μένα που θα μου λείπει ο Ρασάκος... Τσκ τσκ τσκ. Βουλευτές!
Δεν μασάμε ακόμα και έτσι θα μου δώσει ο grdane σκυλάκι να κρατάω δεν θα έρθω με άδεια χέρια...Μπορεί να κανονιστει κάτι τώρα (για τους εμβολιασμένους) και κάτι ακόμα στην αρχή του Ιουνίου για όλους. Ε? ε? Πως σας φαίνεται η ιδέα?
έντιτ: GRDANE άσε τα thanx και πάρε πρωτοβουλία!