Πεδίο του Άρεως;;

HolywoodBrn

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2013
2.286
3.225
Αμπελοgarden
Brn θα παραγγείλω στη Μίλβα αντι-Μάο. Τετοια εμμονή πια με την καλή σου. Μου κουβάλησε στο δωμάτιο το λουρί και από το πρωί με τσιγκλάει να παμε πάρκο. Θεά αγάπη μου η Μίλβα.

Serge, για ευνόητους λόγους θα σε ρωτήσω αν έχεις αγόραρο ή κορασίδα. Από αυτό εξαρτάται η απόσταση συστάσεών μας :p Αν μη τι άλλο, και εμείς γινόμαστε αυτο-έξόριστοι στα πάρκα. Κρυβόμαστε σε γωνίτσες και αν τον λύσω έχω δεύτερο άτομο για τσίλιες. Αν και χτές ήταν ήρεμος, έφταιγε η Μίλβα με το άρωμά της, η ζέστη? Δεν ξέρω.
Τελικά ισχύει μάλλον αυτό που λένε..Όσο πιο πολύ τους φτύνεις τους άντρες, τόσο πιο πολύ κολλάνε ε;; Η Μίλβα (ξινή όπως πάντα) ούτε που ασχολήθηκε με τον καημένο Μάο..Ααααχχ...Άτιμη Μιλβα τι του κανες του παιδιουυυυυυυυ :p

Serge

Well-Known Member
18 Δεκεμβρίου 2012
743
296
αχ αλεξα μου, μας βλέπω τον έναν πλατεία πρωτομαγιάς και τον άλλον άγαλμα αθηνάς. Αρσενικός και ο δικός μου ... και δεν τον λύνω ούτε με τσιλιαδόρο!!

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
καλα ο χαμος του χαμου γινεται εκει μεσα... εχει την πλακα του..
καμια φορα παω με τα θηλυκα , αραζω σε ενα παγκακι μονη (καλυτερα) και ριχνω το γελιο με τις "κοινονικοποιησεις" τα κυνηγητα τυπου "ελα ! ελα! ελα! ελα! " , με περαστικους που τυχει και δεν τους "παει" καποιος σκυλος.. η καποιο περατικο σκυλο.. εκει να δεις γελιο!:mad: . Τα σκυλακια μια χαρα ειναι.. οι ιδιοκτητες εχουν γελιο...
Γενικα αν εχεις ηρεμο και πραο σκυλο ειναι καλα να πας.. αν οχι.. αστο καλυτερα.. δεν εχει περιφραγμενους χωρος και ολο το παρκο ειναι ανοιχτο... αν το σκασει σκυλος απο την παρεα μπορει ευκολα να την κανει απο το παρκο!

Μια -δυο φορες που ετυχε να περασω με τον αρσενικο, απηυδησα και τελικα τον ελυσα και αυτον γιατι ηταν ο μονος δεμενος... και ο κοσμος νομιζει οτι ολοι οι σκυλοι παιζουν! Οποτε δεν αξιζει και πολυ για μενα να παω με το σκυλο δεμενο..
Αν τυχει και παω με ολο το team παω πολυ αργα το βραδυ.. που το παρκο ειναι για παρτη μας.. και τωρα καλοκαιρι ειναι ωραια.

alexa

Member
26 Αυγούστου 2013
13
0
αχ αλεξα μου, μας βλέπω τον έναν πλατεία πρωτομαγιάς και τον άλλον άγαλμα αθηνάς. Αρσενικός και ο δικός μου ... και δεν τον λύνω ούτε με τσιλιαδόρο!!
θα σου στείλω χαιρετίσματα και συντεταγμένες με ταχυδρομικό περιστέρι. Ο δικός μου δεν αρπάζεται με τη μια, αλλά αν δεί μεγαλύτερο σκυλί σφίγγεται. Εντός Αθήνας πάμε μόνο με λουρί γιατί τουλάχιστον έτσι αγνοεί ερεθίσματα καμιά φορά. (Big NO-NO το να πάει αρσενικό να τον καβαλήσει.)

Αν μπορέσουν να ανεχτούν ο ένας την παρουσία του άλλου (με λουρί καδένα πλοίου) εγώ δεν έχω θέμα.