Περίεργη συμπεριφορά του Μουφ


Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.737
1.479
Illinois, USA
Πριν από λίγες μέρες το Μουφ κι εγώ μετακομίσαμε σε άλλο σπίτι που είναι πιο κοντά στη δουλειά μου. Τώρα μόλις αρχίσαμε να συνερχόμαστε και το σπίτι θα είναι μάλλον τελείως τακτοποιημένο από μέχρι το τέλος της επόμενης βδομάδας, ή ακόμα και της μεθεπόμενης που ευτυχώς έχουμε τις ανοιξιάτικες διακοπές στο πανεπιστήμιο.

Ήξερα λοιπόν ότι οι γάτες δεν τρελλαίνονται με τις μετακομίσεις, το Μουφ όμως τα έχει επίσης ψιλοπαίξει. Το καινούριο σπίτι έχει μεγάλο υπόγειο που επικοινωνεί με την κουζίνα μέσω πόρτας που αρχικά δεν έκλεινε καλά. Μέχρι να την φτιάξω λοιπόν, το Μουφ απλώς την άνοιγε και κατέβαινε κάτω να μουφιάσει. Όπου συνέβη το εξής κουφό:

Την Πέμπτη έλειπα όλη μέρα στη δουλειά μου ως συνήθως και φυσικά είχα ήδη βγάλει το Μουφ για τις ανάγκες του κλπ. Όταν γύρισα το βρήκα ανήσυχο κι ας ήτανε ανάμεσα στα πράγματά μας και είχαμε μάλιστα κοιμηθεί εκεί μια νύχτα. Χοροπηδούσε σαν τρελλό όταν ήρθα λες και ήταν ανακουφισμένο διότι θα του έφευγα. Κοινώς έδειχνε σημάδια άγχους αποχωρισμού που τα είχε αποβάλει εδώ και τουλάχιστον τέσσερα χρόνια. Εκείνο που με κούφανε όμως ήταν ότι είχε κατεβεί εν τη απουσία μου στο υπόγειο όπου πήγε και έκανε κακάκια!!!!! Σημειωτέον ότι το Μουφ είναι πολύ σχολαστικό με την τουαλέτα του και δεν λερώνει ποτέ στο σπίτι. Η πλάκα μάλιστα είναι ότι με πήγε μόνο του κάτω στο υπόγειο και μου έδειξε ότι τα είχε κάνει!

Αν και δεν ξανάκανε κάτι τέτοιο και δε μοιάζει και τόσο πολύ ανήσυχο, μου λέτε τι συμβαίνει εδώ πέρα;;

Ένα καλό που έχει το καινούριο σπίτι είναι ένα σαν χωλ ή προθάλαμο μόλις μπαίνουμε μέσα, το οποίο επικοινωνεί με το σαλόνι με πόρτα. Όταν μου τα 'πρηζε το Μουφ λοιπόν με τη μετακόμιση, το έβαζα εκεί μέσα που δεν του πολυαρέσει, περιορίζεται όμως και μπορώ και το βλέπω από την πόρτα που έχει τζαμαρία και από το παράθυρο του σαλονιού που βλέπει σ' αυτό το χωλ. Είναι άριστο για "τιμωρία" όταν μου τα πρήζει το Μουφ διότι δεν είχα τέτοια λύση ώστε να το βλέπω κιόλας τι κάνει.
 


Annouko

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2011
1.197
9
Θεσσαλονικη
Χωρις να μου εχει συμβει να υποθεσω μονο μπορω.
Ισως το οτι βρισκεστε σε νεο σπιτι πλεον (δεν μπορει να καταλαβει αμεσως οτι θα μενετε εκει -μπορει να'στε επισκεπτες-) σε συνδυασμο με την απουσια σου στη δουλεια, του εφερε καποιο αγχος αποχωρισμου οπως ειδες.
Ακομη κ το οτι λερωσε στο υπογειο.

Με τις διακοπες που θα'χετε πιστευω θα ηρεμησει κ θα εχει τον χρονο που χρειαζεται για να καταλαβει.
Αλλα ξαναλεω..
Μονο υποθεσεις μπορω εγω τουλαχιστον να κανω..
 


eva1983

Member
26 Φεβρουαρίου 2013
20
0
καλησπερα, αρχικα να σου πω οτι ειναι γλυκας *agapoylas* τον ειχα δει σε ενα θεμα σου, αν θυμαμαι καλα ειναι "rescue dog"; μπορει να εχει ξαναζησει καποια μετακομιση.. απο τα παλια αφεντικα που δε βγηκε σε καλο; υποθεσεις κανω.. ολα καλα θα πανε, θα περασετε και καποιες μερες μαζι να δει οτι αυτο ειναι πλεον το μονιμο σπιτι σας
 


Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.737
1.479
Illinois, USA
Μάλλον έχετε δίκιο και ναι, το Μουφ είναι rescue. Δεν έχει ξανακάνει τίποτα, συνήθως όμως τον παίρνω μαζί μου. Σήμερα και αύριο θα λείπω πάλι όλη μέρα και τώρα δεν μπορεί να κατεβεί στο υπόγειο. Το μόνο κακό που έκανε αυτές τις μέρες είναι ότι βρήκε και έφαγε δυο μικρά σαπουνάκια ξενοδοχείου που τα λατρεύει!! :rolleyes:
 


KaterinaSp

Well-Known Member
8 Ιουνίου 2012
390
174
Ηράκλειο
Όταν τα βγάλει... θα έχεις το μοναδικό προνόμιο να λες πως ο σκύλος σου κάνει μοσχομυριστά κακάκια!!!:p
Black humor, συγνώμη, αλήθεια τα έκανε εμετό μετά? Δεν είναι επικίνδυνο που τα έφαγε?
 
Last edited:


Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.737
1.479
Illinois, USA
´Οχι φυσικά,αφού πρόκειται για το Μουφ που μικρό-μεγάλο παστρεύει! ´Εχει κουφαθεί μέχρι κι η κτηνίατρός του... :rolleyes:
 


Στατιστικά Forum

Θέματα
33.116
Μηνύματα
895.852
Μέλη
19.925
Νεότερο μέλος
vicky1981