Περίεργος ήχος

Louna mou

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2010
1.966
5
Πειραιάς
Καλησπέρα η σκυλίτσα μου απο χθες κανει εναν περίεργο ήχο σαν να αναπνέει ανάποδα ξέρετε τι μπορεί να είναι το είχε κάνει και στο παρελθόν αλλα όχι τοσο συχνά

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Μπορείς να ανεβάσεις μήπως βιντεάκι για να το ακούσουμε ; Το κάνει όταν κοιμάται ή γενικότερα όταν αναπνέει ;

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Ψάξε για reverse sneezing. Πρέπει να έχει ξανααναφερθεί και στο φόρουμ.

Louna mou

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2010
1.966
5
Πειραιάς
Μοιάζει πολλή με reverse sneezing αλλα κανει μαλλον kennel cough που εγω νόμιζα οτι είναι λόξιγκας είναι σοβαρό?
βίντεο δνε έχω :(

Last edited:

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Δυστυχώς δεν ξέρω να σου πώ, ελπίζω ότι θα μπορούν να σε βοηθήσουν μέλη του φόρουμ με παρόμοια εμπειρία. :( Άν δεν μπορέσουν, γιατί δεν κάνεις ένα τηλέφωνο στον κτηνίατρο ; Παρατήρησες κάποια αλλαγή στην συμπεριφορά της ή σημάδια που να δείχνουν ότι δεν αισθάνεται καλά ;

zarof

Well-Known Member
24 Μαρτίου 2011
395
0
44
Νεα Αρτακη
εμενα τον επιανε το reverse sneeze μονο οταν τον ταιζαι σε σχετικα συντομο χρονικο διαστημα μετα απο βολτα (15-20 λεπτα), δεν ξερω αν εφταιγε η κουραση ή η λαιμαργια του. Ειχα τρομαξει παρα πολυ την πρωτη φορα. Πλεον τρωμε 1 ωρα μετα την βολτα και δεν το εχει ξανακανει.

Pintsie

Well-Known Member
Banned
7 Ιανουαρίου 2011
1.233
23
Ανθούσα
Εμένα το κάνει συνέχεια!
Και μου είπε ο γιατρός ότι είναι από τη λαιμαργία και ότι καταπίνει το σάλιο του.
Δεν είδε κάτι παθολογικό.

zarof

Well-Known Member
24 Μαρτίου 2011
395
0
44
Νεα Αρτακη
υπαρχουν ειδικα μπωλ για λαιμαργους σκυλους
σαν αυτο εδω
[video=youtube;CM4LzagLlC0]http://www.youtube.com/watch?v=CM4LzagLlC0&feature=player_embedded[/video]

Louna mou

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2010
1.966
5
Πειραιάς
μόνο που ο σκύλος μου δεν είναι καθόλου μα καθόλου λαίμαργος του βάζω συγκεκριμένη ώρα φαγητό και μέχρι να πεινάσει δεν παει να φαει αλλα τ τάιζα πριν τ βόλτα θα το ταίζω μετα δυστυχώς δεν είναι εύκολο να παω στο κτηνίατρο

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Ναί, υπάρχει. Αλλά καμία σχέση με τον ήχο που περιγράφεις ...

Louna mou

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2010
1.966
5
Πειραιάς
κάνει 2 ήχους ο ένας είναι σίγουρα ανάστροφο φτέρνισμα ή όπως το λένε ο άλλος δεν ξέρω τι είναι μήπως μπορεί να βάλει κάποιος βιντεο που να δείχνει το λόξιγκα ?

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
32
Αθήνα
Pharyngeal gag reflex νομίζω λέγεται ένα παρόμοιο φαινόμενο που παρουσιάζουν τα Yorkies (και όχι μόνο) και ακούγεται κάπως έτσι και μοιάζει ή μπορεί να είναι και το ίδιο με το reverse sneeze. Δεν νομίζω ότι είναι κάτι τραγικό αν είναι αυτό. Επειδή όμως γιατροί δεν είμαστε σε κάθε περίπτωση αν δεν το έχει ξανακάνει ίσως να πρέπει να πας στον κτηνίατρο με την πρώτη ευκαιρία έστω.

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Για τον λόξιγκα, βρήκα αυτό:

[video=youtube;GvGwyvveLPA]http://www.youtube.com/watch?v=GvGwyvveLPA&feature=related[/video]

Last edited:

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
32
Αθήνα
Off topic, αλλά το κουτάβι είναι για ζούληγμα και με το λόξιγγα ακόμη περισσότερο!!! :D

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Off topic, αλλά το κουτάβι είναι για ζούληγμα και με το λόξιγγα ακόμη περισσότερο!!! :D
Ναί, και εγώ αυτό σκέφτηκα. ;) Έχουν ένα ύφος όταν τα πιάνει λόξιγγας ... :D:D:D

Louna mou

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2010
1.966
5
Πειραιάς
αυτό πήγα να γράψω και εγω το κουταβάκι είναι για πολύ ζούληγμα !
το κανει και αυτο αμαν πια πόσοι ήχοι!!!αυτα μας καταλαβαίνουν εμείς απο την άλλη τίποτα