Περίεργο PUG

ΜΠΕΤΥ

Well-Known Member
6 Οκτωβρίου 2011
56
0
ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ
γεια σας εχω ενα παγκ 8 μηνων μαυρο τον carlos.εχω ξανα ανοιξει θεμα λεγοντας πως μερικες φορες κανει τσισα μεσα εσκεμενα ενω εχει παει βολτα.εχει ελλατωθει παρολο που αμα θελει να διαμαρτυρηθει για κατι κανει τσισα μεσα και τρεχει και κρυβεται γιατι ξερει πως θα τον πιασω θα τον μαλωσω και θα τον πεταξω στην αυλη για κανα μισαωρο κρατωντας του και καλα μουτρα.εχω παρατηρησει οτι οταν τον πιανω μετα τη σκανταλια κανει σα γουρουνι εναν ηχο.ξερει κανεις τι ειναι αυτο και γιατι το κανει?

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Τον πετας στην αυλη για κανα μισαωρο???
Καταρχας πρεπει να διορθωσεις τον τροπο που τον τιμωρεις. Δεν πιανεις ενα κουταβι 8 μηνων να το
βαλεις στον κηπο ενα μισαωρο για να καταλαβει οτι αυτο που εκανε ειναι λαθος. Η τιμωρια πρεπει να
διαρκει λιγο περιπου κανα τριλεπτο νομιζω δεν χρειαζεται περισσοτερο. Καο οχι στον κηπο. Τον
απομακρυνεις απο το δωματιο που εκανε την σκανταλια σε καποιο αλλο μονο του για ενα χρονικο
διαστημα μικρο. Το pug εχει στην μουριτσα του ζαριτσες γι αυτο βγαλει αυτον τον ηχο. Αναπνεει,
ισως πιο εντονα απο το κανονικο και κανει ενα ηχο σαν γουρουνισμα.

ΜΠΕΤΥ

Well-Known Member
6 Οκτωβρίου 2011
56
0
ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ
παλια τον μαλωνα και μετα απο 2 λεπτα τον αγκαλιαζα γιατι στεναχωριομουν.η κτηνιατρος που τυχαινει να ναι και οικογενειακη φιλη μου ειπε να διαρκει λιγο παραπανω η τιμωρια και να τον βγαζω εξω για να του δειχνω οτι οταν τα κανει αυτα δεν τον θελουμε στη παρεα μας ας πουμε.και τον βγαζω αμεσως εξω γιατι εκει και καλα πρεπει να κανει τα τσισα αν και το ξερει.

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
και οι δυο πρακτικες αν και τοσο αντιθετες μεταξυ τους θεωρω οτι ειναι λαθος.
Μετα τη ζημια εχε τον μεσα μεν, κρατωντας του μουτρα δε....μαλωσε με επιτακτικο αυστηρο τροπο χωρις να το τρομοκρατησεις...θα το πιασει το νοημα...μαζεψε εντονα τη ζαβολια, καντο θεμα, αλλα χωρις να το φοβισεις....

ΜΠΕΤΥ

Well-Known Member
6 Οκτωβρίου 2011
56
0
ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ
μηπως τον φοβιζω και κανει το γουρουνοηχο?γιατι προσπαθω να ειμαι αυστηρη για να μη μ παρει τον αερα.επισης κανει το γουρουνι οταν τον χαιδευω και τον φιλαω.

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
μηπως τον φοβιζω και κανει το γουρουνοηχο?γιατι προσπαθω να ειμαι αυστηρη για να μη μ παρει τον αερα.επισης κανει το γουρουνι οταν τον χαιδευω και τον φιλαω.
λοιπον γουρουνοηχους θα κανει..αυτο πρεπει να το δεχτεις χωρις να ανησυχεις...τελος...
το σημαντικο ειναι να μην σου παρει τον αερα αλλα και να μην σε φοβαται...

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Και θα γουρουνο αναπνεει και θα ροχαλιζει και θα γουρουνο αναστεναζει γενικα μαλλον θα πρεπει να συνηθισεις
το γουρουνιασμα γενικα. Αυστηρη να εισαι, φοβιστικη ομως οχι. Παν μετρον αριστον και στο κατσαδιασμα!

ΜΠΕΤΥ

Well-Known Member
6 Οκτωβρίου 2011
56
0
ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ
δε με ενοχλει μου αρεσουν οι ηχοι που κανει.απλα ηθελα να μαθω γιατι τουσ κανει σε συγκεκριμενες στιγμες.σας ευχαριστω πολυ.

greedy

Well-Known Member
23 Απριλίου 2008
2.314
3
52
Πατρα
ενα μη με εντονο ειναι υφος ειναι αρκετο .Το πεταμα στην αυλη να το αποφυγεις,δεν εχει αποδωσει οπως και εσυ βλεπεις.
Τα ρουθουνισματα και τα γουργουρητα θα ειναι μες το καθημερινο προγραμμα.
σου τα χωνει με τον παγκισιο τροπο!
εξοχο!

ΜΠΕΤΥ

Well-Known Member
6 Οκτωβρίου 2011
56
0
ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ
ενα μη με εντονο ειναι υφος ειναι αρκετο .Το πεταμα στην αυλη να το αποφυγεις,δεν εχει αποδωσει οπως και εσυ βλεπεις.
Τα ρουθουνισματα και τα γουργουρητα θα ειναι μες το καθημερινο προγραμμα.
εξοχο!
οταν του λεω απλα μη.παιζει και με εχει γραμμενη και τωρα μετα τη ζαβολια κρυβεται κατω απο το καναπε για να μην το βγαλω εξω.νομιζω οτι αποδιδει ειχε καιρο να το κανει.χτες το κανε γιατι ετρωγα και ζητιανευε και δεν του δινα και πηγε το ψυγειο και κατουρισε και ετρεξε κατω απο το καναπε.ειναι πονηρουλης.

ΜΠΕΤΥ

Well-Known Member
6 Οκτωβρίου 2011
56
0
ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ
ειμαι απελπισμενη.χτες γυρνωντας απο τη δουλεια,βρηκα το σπιτ διαλυμενο.ειχε ριξει τη τηλεωραση ειχε ανοιξει μαλλον με τν αερα απο τ παραθυρο τ μπανιου η πορτα τ μπανιου ειχε σκαψει παντου την αμμο του γατου και την ειχε παει σε ολο το σπιτι και ειχε κανει κομματακια το χαρτι υγειας.δεν ειναι η πρωτη φορα που μενει μονος και δεν μου τα κανε αυτα.ειχε μπει σε μια σειρα και με περιμενε να γυρισω για να βγουμε βολτα και δε λερωνε μεσα.προσπαθει να μου πει κατι το σκυλι μου?σημερα το γατακι υιοθετηθηκε ελπιζω να ηρεμησει λιγο.δε ξερω τι να κανω για να μπει σε μια σειρα παλι απτην αρχη.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.958
20.386
Σου έχουμε ξαναμιλήσει για το crate, αλλά δεν θέλεις να ακούσεις.
Φαντάζομαι, ότι μπαίνοντας στο σπίτι σου και βλέποντας αυτή την κατάσταση, θα τον αγκάλιασες με χαρά και απέραντη αγάπη και στοργή και θα τον γέμισες με φιλιά και χάδια ε;
Οχι; Αν όχι, τότε η λύση για να μην γίνεσαι μπλε από τα νεύρα σου κάθε τρεις και λίγο -κατάσταση την οποία οπωσδήποτε μεταφέρεις στο σκυλάκι, είτε μαλλώνοντάς το συνεχώς, είτε βάζοντάς το συνεχώς τιμωρία- είναι να δοκιμάσεις το crate. Και σου υπογράφω ότι από την πρώτη στιγμή, θα ηρεμήσεις. Κι εσύ, κι αυτό από τα δικά σου δικαιολογημένα νεύρα. Και θα βρεις την ψυχραιμία και τον χρόνο, να σκεφτείς τι άλλο πρέπει να κάνεις [εκπαίδευση;] για να βελτιώσεις την ποιότητα ζωής και των δύο.
Γιατί μια καθημερινότητα μέσα στα νεύρα, τις φωνές και τα μαλλώματα, δεν ωφελεί κανέναν. Trust me.

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.208
927
Καναδάς
ειμαι απελπισμενη.χτες γυρνωντας απο τη δουλεια,βρηκα το σπιτ διαλυμενο.ειχε ριξει τη τηλεωραση ειχε ανοιξει μαλλον με τν αερα απο τ παραθυρο τ μπανιου η πορτα τ μπανιου ειχε σκαψει παντου την αμμο του γατου και την ειχε παει σε ολο το σπιτι και ειχε κανει κομματακια το χαρτι υγειας.δεν ειναι η πρωτη φορα που μενει μονος και δεν μου τα κανε αυτα.ειχε μπει σε μια σειρα και με περιμενε να γυρισω για να βγουμε βολτα και δε λερωνε μεσα.προσπαθει να μου πει κατι το σκυλι μου?σημερα το γατακι υιοθετηθηκε ελπιζω να ηρεμησει λιγο.δε ξερω τι να κανω για να μπει σε μια σειρα παλι απτην αρχη.
Προσπαθει να σου πει οτι του χρειαζεται ενα crate για τις ωρες που λειπεις. Αν πεις οτι τον λυπασαι τοτε μαλλον δεν λυπασαι αρκετα το σπιτι σου. Μην τον λυπασαι καθολου, δεν θα παθει τιποτα!

ΜΠΕΤΥ

Well-Known Member
6 Οκτωβρίου 2011
56
0
ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ
μου κανει εντυπωση γιατι μεχρι και πεερυσι εμενα με τουσ γονεις μου που εχουν γερμανικο ποιμενικο και τον ειχαμε απο κουταβι.και εμαθε πολυ πιο γρηγορα και εχει αψογο χαρακτηρα.δε μπορω να καταλαβω γιατι τρελενεται ετσι το δικο μου σκυλι.δεν τον αγκαλιιασα καθολου του εδειξα αυτα που κανε και τον μαλωσα και αυτος ηταν σα βρεγμενη γατα.ελπιζω να καταλαβε.οσο για το crate περιμενω να πληρωθω για να το αγορασω αυτος ειναι ο μονος λογος πουυ δε τ χω παρει ακομη.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.958
20.386
Μην συγκρίνεις σκύλο με σκύλο. Καμμία σχέση.
Και να είσαι απολύτως σίγουρη, ότι δεν κατάλαβε Χριστό. Ούτε τι του έδειξες, ούτε γιατί του το έδειξες, ούτε γιατί τον μάλωσες.

Η μοναδική σου άμεση λύση, είναι το crate. Αν το οικονομικό κόστος, είναι ο μόνος λόγος, ok. Κάνε λίγη υπομονή και στο μεταξύ βρες έστω τρόπο, να τον περιορίζεις όσο γίνεται, όταν φεύγεις.

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
...δεν τον αγκαλιιασα καθολου του εδειξα αυτα που κανε και τον μαλωσα και αυτος ηταν σα βρεγμενη γατα.ελπιζω να καταλαβε...
Αμφιβάλω πολύ ότι κατάλαβε τίποτα παραπάνω από το γεγονός απλά ότι εσύ για κάποιον-ανεξήγητο γι'αυτόν λόγο- αντί να χαρείς που τον είδες νευρίασες απίστευτα. Έκανε σαν βρεγμένη γάτα, πιθανότατα, για να μη σε νευριάσει περισσότερο (και πιθανολογώ ότι χρησιμοποίησε και πολλά πολλά σήματα ηρεμίας, ειδικά αν έμοιαζε ψιλοσκυφτός με κατεβασμένα αυτιά και ουρά και δεν σε κοίταζε καλά καλά)

Τα σκυλιά δεν έχουν τη δική μας συνδιαστική λογική ώστε να μπορούν να συνδέσουν αίτιο με αποτέλεσμα όταν αυτά απέχουν τόσο πολύ χρονικά μεταξύ τους... Ακόμα κι αν τους δείξουμε με χειραψία τη "ζημιά" αυτά δεν βλέπουν ζημιά, απλά αντικείμενα σε κάποια κατάσταση...

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.330
Μέλη
20.101
Νεότερο μέλος
nikolapetr