Περίοδος σκύλου

NalaTheBichon

New Member
2 Μαϊου 2022
4
2
35
Καλησπέρα σας. Πριν από μία εβδομάδα το σκυλάκι μου, ένα bichon frise (θηλυκό) 9 μηνών άρχισε να βγάζει από το αιδοίο της ένα καφετί υγρό. Υπέθεσα πως λογικά της ήρθε περίοδος. Καθώς περνούσε ο καιρός το αιδοίο της πρήστηκε και μετά από επικοινωνία με την κτηνίατρο που την παρακολουθεί μου είπε πως λογικά αδιαθέτησε. Η αλήθεια είναι πως ανησυχώ διότι τα υγρά που βγάζει συνεχίζουν αλλά το χρώμα σε καμία περίπτωση δεν είναι κόκκινο. Υπάρχει περίπτωση να υπάρχει κάποιο πρόβλημα; Σκέφτομαι να την πάω στην κτηνίατρο, παρόλο που μετά την επικοινωνία μας από το τηλέφωνο μου είπε πως απλά το σκυλί αδιαθέτησε.

Aliki V.

Well-Known Member
1 Μαϊου 2020
555
530
50
Απ ότι θυμάμαι κι εγώ την πρώτη περίοδο τη λένε κάποιοι και ψευτοπερίοδο. Θα δείτε σταγανίτσες (μην περιμένετε να δείτε μεγάλη ποσότητα όπως στους ανθρώπους) ροζ ή ελαφρά κόκκινες. Αν θέλετε να είστε σίγουρη, μπορείτε να της φορέσετε πάνες για σκυλάκια (εμάς ήταν μεγάλη και της έπαιρνα ανθρώπινες για ακράτεια) ώστε να επιβεβαιώσετε ότι βγάζει σταγονίτσες. Το αιδοίο της όντως πρήζεται. Αν όμως θέλετε να είστε σίγουρη, να την πάτε επίσκεψη στον κτηνίατρο. Καλύτερα να κάνουμε μια εξτρά επίσκεψη παρά μια λιγότερη, αυτό πιστεύω εγώ..

• Like
Reactions: GRDANE

NalaTheBichon

New Member
2 Μαϊου 2022
4
2
35
Ευχαριστώ πολύ. Της έβαλα πάνα για σκυλάκια και είναι απλά ένα χρώμα καφετι. Θα κάνω και μια επίσκεψη στην κτηνίατρο γιατί αγχώνομαι, αν και πιστεύω πως δεν θα είναι κάτι.

• Like
Reactions: Aliki V. and GRDANE

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.331
Μέλη
20.102
Νεότερο μέλος
stavria87