Καλησπέρα σε όλη την σκυλοπαρέα!!Ο Μπέλλος μου είναι ένα ημιαιμάκι 2,5 μηνών..Έχω μία απορία(συγνώμη αν έπρεπε να μπει σε άλλη κατηγορία το θέμα)..Βασικά όταν ήταν πιο μικρούλης σήκωνε και τα δύο αυτά του αλλα όχι σταθερά..δηλαδή για 5-10'' το πολύ και μετά έπεφταν.Τώρα ο μικρός έβγαλε κάμποσα μικρά σπυράκια στο αριστερό του αυτάκι εσωτερικά και το έξυνε συχνά πυκνά..πήγαμε στον κτηνίατρο να κάνουμε και το πρώτο μας εμβόλιο και του έδειξα και το αυτί και μου είπε δεν είναι κάτι ανησυχιτικό απλά μια φλεγμωνή..κάναμε και μία ένεση ιβερμεντίνης διότι ξυνόταν σε όλο του το σώμα το κουτάβι.Το ξύσιμο μειώθηκε αισθητά..τα σπυράκια στο αφτί του μειώθηκαν και έμειναν μονο δύο..Η απορία μου είναι η εξης..το δεξί του το αφτί είναι μονίμως επάνω πλέον ενώ το αριστερό είναι μονίμως κάτω..φταίει η φλεγμονή?Υπάρχει πιθανότητα να ξανασηκωθεί?Το γεγονός οτι είναι ημίαιμο παίζει ρόλο?(υπενθιμίζω οτι παλιά σηκώνονται και τα δύο αλλα για πολυ μικρό χρονικό διάστημα).Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις