Πιθανόν δυσπλασία!!!

sakann

Well-Known Member
25 Σεπτεμβρίου 2011
1.641
6
Θεσσαλονίκη
Αύριο το πρωί θα βγάλουμε ακτινογραφία!!!Αν και ο γιατρός μου είπε πως είναι νωρίς ακόμα για να βγάλουμε συμπεράσματα!!Ο Iron είναι 5μιση μηνών!!

Tonini

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
843
2
37
Munich/Germany
Από τοσο μικρή ηλικια μπορεί να εμφανιστεί???Δεν το ήξερα.
Μην ανησυχεις....ολα θα πανε καλα....!No fear of the dark o Iron!!!

sakann

Well-Known Member
25 Σεπτεμβρίου 2011
1.641
6
Θεσσαλονίκη
Δεν ξέρω ρε γαμώτο!!Υπάρχου μέρες που πετάει και άλλες που κουτσαίνει!!Ο γιατρός λέει οτι μπορεί να είναι και επειδη ψιλώνει!!!

Tonini

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
843
2
37
Munich/Germany
Εμενα ο Διας περίπου 4 μηνων αρχισε να μαζεύει το δεξι πισω ποδαράκι του.15Αυγουστος ήταν θυμάμαι -σημαδιακή μέρα που δεν πατούσε το ποδι του καθόλου-που ψάχναμε κτηνίατρο στην ΚΑλαμάτα.ΜΕ τα 1000 ζόρια βρήκαμε κλινική καναμε εξετάσεις και ο μικρός στον κήπο είχε πάθει θλάση. Τον είχα για κατι μέρες με χάπια και μετα το κατσίκι αρχισε τα χοροπηδητα του πάλι.
Οπότε ασε τις ασχημες σκέψεις!!!!Ολα καλα!!!!

greedy

Well-Known Member
23 Απριλίου 2008
2.314
3
53
Πατρα
μια χωλωση μπορει να την εχει τα πρωινα ετσι και αλλιως χωρις να ειναι κατι σημαντικο.Δεν σου λεω κατι σημαντικο απλα συμβαινει καποιες φορες.
Ελπιζω να ειναι ασημαντο και να εχει δικιο ο γιατρος σου.
Να πας να παρεις και μια δευτερη γνωμη.

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
5,5 μηνων δυσπλασια;Εντύπωση μου κάνει.Εδώ άλλα κάνουν 1 χρονού και πάλι δεν είναι σίγουροι...

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Χαίρω πολύ,γιατί δεν έχει ακόμα τελειώσει η ανάπτυξη!Τον εμπιστεύεσαι το γιατρο;
Τι να πω...ας μιλήσει καποιος με την ίδια ρατσα.

sakann

Well-Known Member
25 Σεπτεμβρίου 2011
1.641
6
Θεσσαλονίκη
Χαίρω πολύ,γιατί δεν έχει ακόμα τελειώσει η ανάπτυξη!Τον εμπιστεύεσαι το γιατρο;
Τι να πω...ας μιλήσει καποιος με την ίδια ρατσα.
Τον γιατρό τον εμπιστεύομαι γιατί είναι γνωστός και έχει σώσει πολλάααα σκυλιά!!!

cosmo

Well-Known Member
2 Δεκεμβρίου 2010
102
0
Αύριο το πρωί θα βγάλουμε ακτινογραφία!!!Αν και ο γιατρός μου είπε πως είναι νωρίς ακόμα για να βγάλουμε συμπεράσματα!!Ο Iron είναι 5μιση μηνών!!
Μην σε πιανει πανικος.υπαρχει μια *ασ8ενεια* πανοστιτιδα αν θυμαμαι καλα.ειναι λογω γρηγορης αναπτυξης.κοιταξε και διαβασε στο google.μαλλον κατι τετοιο ειναι σε αθτη την ηλικια τοχε και ο δικοσ μου.κρατα βεβαια αρκετουσ μηνες και φευγει μονη παλι

sakann

Well-Known Member
25 Σεπτεμβρίου 2011
1.641
6
Θεσσαλονίκη
Μην σε πιανει πανικος.υπαρχει μια *ασ8ενεια* πανοστιτιδα αν θυμαμαι καλα.ειναι λογω γρηγορης αναπτυξης.κοιταξε και διαβασε στο google.μαλλον κατι τετοιο ειναι σε αθτη την ηλικια τοχε και ο δικοσ μου.κρατα βεβαια αρκετουσ μηνες και φευγει μονη παλι
Μακάρι ρε φίλε δεν ξέρω τι να πώ!!

Last edited:

sakann

Well-Known Member
25 Σεπτεμβρίου 2011
1.641
6
Θεσσαλονίκη
sakann τιποτα δεν θα ειναι ρε!!! τα βαζουν οι δυσπλασιες με τους IRON? δεν νομιζω... χαλαρότητα,οχι φρίκες και περιμένουμε αποτελέσματα
Το θέμα είναι οτι και με την ακτινογραφία αύριο είναι πολύ νωρίς για να δείξει εαν είναι!!Θα μου πει βάση εμπειρίας ο γιατρός πιο πολύ?Κατάλαβες τι γίνεται?