Αύριο το πρωί θα βγάλουμε ακτινογραφία!!!Αν και ο γιατρός μου είπε πως είναι νωρίς ακόμα για να βγάλουμε συμπεράσματα!!Ο Iron είναι 5μιση μηνών!!
Χίλια ευχαριστώ ρε συ!!!Μην προδικάζεις....κάτσε να δούμε τι θα βγει και στην ακτινογραφία! Μακάρι να μην είναι πάντως! Καλά αποτελέσματα!
Aν ειναι απο 2 μηνων, υπαρχει προβλημα ανατομικο ισως...Ναι αλλα ρε σύ απο το καλοκαίρι το παθαίνει αυτό!!!
Τον γιατρό τον εμπιστεύομαι γιατί είναι γνωστός και έχει σώσει πολλάααα σκυλιά!!!Χαίρω πολύ,γιατί δεν έχει ακόμα τελειώσει η ανάπτυξη!Τον εμπιστεύεσαι το γιατρο;
Τι να πω...ας μιλήσει καποιος με την ίδια ρατσα.
Μην σε πιανει πανικος.υπαρχει μια *ασ8ενεια* πανοστιτιδα αν θυμαμαι καλα.ειναι λογω γρηγορης αναπτυξης.κοιταξε και διαβασε στο google.μαλλον κατι τετοιο ειναι σε αθτη την ηλικια τοχε και ο δικοσ μου.κρατα βεβαια αρκετουσ μηνες και φευγει μονη παλιΑύριο το πρωί θα βγάλουμε ακτινογραφία!!!Αν και ο γιατρός μου είπε πως είναι νωρίς ακόμα για να βγάλουμε συμπεράσματα!!Ο Iron είναι 5μιση μηνών!!
Μακάρι ρε φίλε δεν ξέρω τι να πώ!!Μην σε πιανει πανικος.υπαρχει μια *ασ8ενεια* πανοστιτιδα αν θυμαμαι καλα.ειναι λογω γρηγορης αναπτυξης.κοιταξε και διαβασε στο google.μαλλον κατι τετοιο ειναι σε αθτη την ηλικια τοχε και ο δικοσ μου.κρατα βεβαια αρκετουσ μηνες και φευγει μονη παλι
Σορρυ ρε παιδιά!!!Δεν βριζουμε εδω μεσα. Καντο επεξεργασια και σβηστο.
Το θέμα είναι οτι και με την ακτινογραφία αύριο είναι πολύ νωρίς για να δείξει εαν είναι!!Θα μου πει βάση εμπειρίας ο γιατρός πιο πολύ?Κατάλαβες τι γίνεται?sakann τιποτα δεν θα ειναι ρε!!! τα βαζουν οι δυσπλασιες με τους IRON? δεν νομιζω... χαλαρότητα,οχι φρίκες και περιμένουμε αποτελέσματα