Πιθανόν δυσπλασία!!!

Tonini

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
843
2
37
Munich/Germany
Δεν ξέρω ,και δεν έχω ιδέα γτ δεν ετυχε καποιο σκυλί μου να έχει δυσπλασια.Αλλά υπέθεσα μην είναι επίφοβο για το σκυλι...

sakann

Well-Known Member
25 Σεπτεμβρίου 2011
1.641
6
Θεσσαλονίκη
Κανει να κάνει εκπαιδευση αφου ακόμα δεν ξέρεις το σκυλι σίγουρα αν έχει πρόβλημα στο ποδι του??? εγώ θα φοβόμουν....
Αφού μίλησε ο εκπαιδευτής με τον κτηνίατρο και του είπε που να προσέξει!!Ο εκπαιδευτής μου είπε πως ασν δει οτι ζορίζεται κάπου το σκυλί θα σταματήσουμε!!

Tonini

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
843
2
37
Munich/Germany
Αφού μίλησε ο εκπαιδευτής με τον κτηνίατρο και του είπε που να προσέξει!!Ο εκπαιδευτής μου είπε πως ασν δει οτι ζορίζεται κάπου το σκυλί θα σταματήσουμε!!
Οκ, συγνώμη αν η ερώτηση μου θεωρήθηκε καπως.απλά μου φάνηκε περίεργο.

greedy

Well-Known Member
23 Απριλίου 2008
2.314
3
53
Πατρα
Εφοσον αρχισανε να ζητανε συγνωμη και οι δυο πλευρες ....αστα!!!:p
[video=youtube;yRIMlBoMJXE]http://www.youtube.com/watch?v=yRIMlBoMJXE&feature=related[/video]

Vasbar

Well-Known Member
20 Ιανουαρίου 2010
964
0
Μάλιστα.
Ο κούταβος έχει δυσπλασία Α...Α.. ? (με βάση τiς εξετάσεις του πρώτου κτηνιάτρου)...
Δεν έχεις πάρει δεύτερη γνώμη...
Και έχει ο κούταβος δραστηριότητες εκπαίδευσης, ΒΥ υποθέτω...
Μίλησε ο εκπαιδευτής με τον κτηνίατρο, και όλα είναι ΟΚ, αλλά αν δει ο εκπαιδευτής ότι σκύλος ζορίζεται, θα του σταματήσει την δραστηριότητά για κάποιο χρονικό διάστημα, ή θα την κάνει ποιο ήπια.

Δέχομαι ότι σκύλος έχει δυσπλασία. Γνωρίζεις τι ακριβώς είναι? Άλλαξες κάτι στις συνήθειες σου και του σκύλου? Άλλαξες κάτι στην διατροφή του?

Διάβασες, ενημερώθηκες?

Ο κούταβος περνάει και στίβο?

Εσύ σε όλο αυτί τι έχεις κάνει? Δεν έχεις άποψη? Ότι πει ο κτηνίατρος και ο εκπαιδευτής?

Last edited:

sea-mol

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
6.883
8.847
Πρέβεζα
Εσύ σε όλο αυτί τι έχεις κάνει? Δεν έχεις άποψη? Ότι πει ο κτηνίατρος και ο εκπαιδευτής?
Σκουλαρίκια???:D

Ε, πάντως το λογικότερο δεν είναι να ακούει ο άνθρωπος τον κτηνίατρό του και τον εκπαιδευτή, απ' την στιγμή που τους εμπιστεύεται?
Εδώ πολλές φορές, όταν γράφει κάποιος, λέμε "πάρε γνώμη ειδικού, και όχι απαραίτητα από ένα φόρουμ"

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.140
4.852
Eπισης, δε μπορω να καταλαβω πως ο εκπαιδευτης στη ΒΥ μπορει να ζορισει ενας σκυλο με ελαφρια δυσπλασια (αν καταλαβα καλα).. τι θα τον βαλει να κανει? να ανεβοκατεβαινει σκαλες ή να τρεχει χλμ ?:confused:

sakann

Well-Known Member
25 Σεπτεμβρίου 2011
1.641
6
Θεσσαλονίκη
Eπισης, δε μπορω να καταλαβω πως ο εκπαιδευτης στη ΒΥ μπορει να ζορισει ενας σκυλο με ελαφρια δυσπλασια (αν καταλαβα καλα).. τι θα τον βαλει να κανει? να ανεβοκατεβαινει σκαλες ή να τρεχει χλμ ?:confused:
Στο κάτσε μπορεί να ζοριστεί το σκυλί με είπε!!!

nasouk

Well-Known Member
15 Ιουλίου 2010
1.166
3
Οταν πηγα τον προεδρο σε ειδικευμενο γιατρο για ακτινες ισχιακης δυσπλασιας , φαγαμε 10 λεπτα να μπορεσω να κρατησω τα ποδια στην σωστη θεση για να ειναι σωστη η πλακα.
Μου εξηγησε τι εκανα λαθος , και ποσο σημαντικη ειναι η σωστη θεση του σκυλου και των ποδιων για να μπορεσει να διαβαστει σωστα η ακτινογραφια.
Δεν δεσαμε τιποτα , απλα θελει τροπο να πιασεις τα ποδια απο συγκεκριμενο σημειο , να τα στριψεις προς τα μεσα και να βγουν παραλληλα.
Εστω και λιγο λαθος στησιμο , θα ειναι λαθος η διαγνωση.
Σιδερενιος να ναι ο σκυλακος σου!.