Πικ Νικ / Σαββατο 9 Οκτωβρη

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
Προτου πιασουν οι μεγαλες ψυχρες και οι βροχες ειστε για ενα πικ νικ?
Σε ποιον δεν αρεσουν τα κεφτεδακια, τα ντολμαδακια στη κονσερβα και το κλασικο καρο τραπεζομαντηλο?:p
Νομιζω σε ολες τις ηλικιες κι ακομα περισσοτερο στα σκυλονια μας που θα μας περιτριγυριζουν με κουνιστες ουρες....
Υπαρχει ενα πανεμορφο μερος στη Βαρυμπομπη λιγο πριν τα Βασιλικα κτηματα, που παμε με τη Σκαρλετ και ειναι πραγματικος παραδεισος....
Ενα τεραστιο πλατωμα με ενα μεγαλο δεντρο στη μεση, και στο βαθος ξεκινα το δασος με ενα υπεροχο μονοπατι που περνα μεσα απο ρεματια γεφυρουλες κλπ.

Τι λετε για τo Σαββατο 9 του Οκτωβρη? Καιρου επιτρεποντως φυσικα (να μη βρεχει)...(λιγα συννεφα εχει προς το παρον η προβλεψη...)
παρεα με γυναικες αντρες και παιδια και φυσικα τους τετραποδους φιλους μας...
ο καθενας μπορει να φερει απο κατι σπιτικο ή μη και καποιοι απο εμας αναψυκτικα και πλαστικα ποτηρια και πιατα...

Οσοι μπορειτε, να συζητησουμε μαζι την ωρα και το πως θα βρεθουμε :)

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Ωραία ιδέα, εμείς είμαστε μέσα με χίλια.

Καλό όμως θα είναι να γράφουμε ο κάθε ένας τι σκέφτετε να φέρει ώστε μην έρθουμε καμιαν ώρα όλοι με ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ και φαγητό ΚΑΝΕΝΑΣ και την βγάλουμε μόνο με αναψυκτικά.

Μιας και το είπα.......εγώ θα φέρω τα ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ (αρκετά για όλους μην ανυσηχείτε) και τα ποτηράκια. :) :) :)

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
αφου θα φερει ο Διονυσης αναψυκτικα και πιατοποτηρα οι υπολοιποι ας φερουν οτι θελει ο καθενας σε φαγωσιμο....

κι οσο για το πως θα ερθετε, μη μου αγχωνεστε...θα δωσουμε rdv σε ενα πανευκολο σημειο στην εξοδο Βαρυμπομπης απο την Εθνικη και θα παμε κον βοι...:p
για οσους αργησουν, μπορουν να με παρουν τηλ. να τους κατευθεινω...ειναι πολυ ευκολο!

Αντε ξεκουνηθειτε που λεει κι ο Διονυσης...χεχε...

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
αφου θα φερει ο Διονυσης αναψυκτικα και πιατοποτηρα
Είπα εγώ για πιάτα???? :) :)
Καλά άντε να φέρω και πιατάκια

Για κουνηθείτε και κανονίστε να έρθετε, αρκετά αράξαμε στα σπίτια μας και στα κλάμπ, ώρα για έξοδο στην φύση. Μπρος.....ΜΑΡΣ!!! :) :) :)

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
Είπα εγώ για πιάτα???? :) :)
Καλά άντε να φέρω και πιατάκια

Για κουνηθείτε και κανονίστε να έρθετε, αρκετά αράξαμε στα σπίτια μας και στα κλάμπ, ώρα για έξοδο στην φύση. Μπρος.....ΜΑΡΣ!!! :) :) :)
Oρεστης Μακρης με τις κορες στη σειρα στη παραλια του σχοινια μου θυμισε αυτο! χαχα!

Lostris

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2010
2.280
4
Πειραιάς
Κι' εμείς θα έρθουμε !!!!
Γιούλη, είσαι ένας θησαυρός.... σ' ευχαριστώ πολύ.... θα είμαι εκεί οπωσδήποτε μαζί με τον Σπούκυ.
Θα φέρουμε ωραιότατα φρέσκα και ζεστά τυροπιτάκια !!!

Για τι ώρα λέμε περίπου ?

archodea

Well-Known Member
28 Σεπτεμβρίου 2009
870
770
Πειραιάς
Πολύ θα ήθελα να συμμετέχω στο πικ νικ ακούγεται πολύ ωραία ιδέα, αλλά το ΣΚ που μας έρχεται έχω να παραστώ σε γάμους έναν το Σάββατο και έναν την Κυριακή.

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
Πολυ ωραια!!
Αν βρεθουμε κατα τις 11.30 ειναι καλα? Και θα αφησουμε κανενα 20 λεπτο για την προσελευση στο σημειο....
Δηλ. 11.30 - 11.50 στο σημειο συναντησης....
τι λετε? ζεστη δεν θα μας πιασει ουτως η αλλως και ειναι καλη θερμοκρασιακα ωρα πιστευω...

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
Πολύ θα ήθελα να συμμετέχω στο πικ νικ ακούγεται πολύ ωραία ιδέα, αλλά το ΣΚ που μας έρχεται έχω να παραστώ σε γάμους έναν το Σάββατο και έναν την Κυριακή.
τι ωρα ειναι του Σαββατου ο γαμος?

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
Τέλεια !!!!
Αν συμφωνούν και οι υπόλοιποι με την ώρα, εγώ είμαι εντάξει. Και ο Σπούκυ...
Μωρε Φανια εισαι σιγουρη οτι θα μπορει και ο Σπουκυ εκεινη την ωρα? Εγω φοβαμαι μηπως πηγε η Σκαρλετ κι εκλεισε κανενα μανικιουρ εκεινη την ωρα στο ινστιτουτο...χαχαχα!!

Lostris

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2010
2.280
4
Πειραιάς
Μωρε Φανια εισαι σιγουρη οτι θα μπορει και ο Σπουκυ εκεινη την ωρα? Εγω φοβαμαι μηπως πηγε η Σκαρλετ κι εκλεισε κανενα μανικιουρ εκεινη την ωρα στο ινστιτουτο...χαχαχα!!
Μου έχει αφήσει το ελεύθερο να κανονίζω τα ραντεβού του !!!
Έχουμε χτίσει μια σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης.... :D

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Και εγώ θέλω παιδιά να πάμε σκυλοβόλτα όλοι μαζί.. Κρίμα που μένω μακριά :(
Ίσως όμως να μπορέσω να έρθω τα Χριστούγεννα Αθήνα και να τα πούμε κ από κοντά!!

Lostris

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2010
2.280
4
Πειραιάς
Κοζάνη..
Δυστυχώς είμαι αρκετά μακριά.
Να ρθείτε να ρθείτε!! :)

Δεν θα με χάλαγε ένα τριήμερο εκεί !!! αλλά δυστυχώς δεν γίνεται τώρα λόγω εκλογών.
Αργότερα όμως θα μας βρεις ένα καλό ξενοδοχείο που να δέχεται σκυλάκια.

Συγγνώμη για το οφ τόπικ, δεν κρατήθηκα.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.321
Μέλη
20.084
Νεότερο μέλος
Marlen48