Πικ Νικ / Σαββατο 9 Οκτωβρη

Lostris

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2010
2.280
4
Πειραιάς
γιατι αφενως δεν εχω αυτοκινητο κ κυριως γιατι δουλευω την τυχη μου μεσα.. :S
Λοπόν, αφού λύθηκε το μεταφορικό μέσο με την ευγενική χορηγία της vickydact, δεν μπορείς να "αρρωστήσεις" εκείνη τη μέρα ??? :D

Φιλαρακος

Well-Known Member
23 Σεπτεμβρίου 2010
221
0
Athens,N.Kosmos
Λοπόν, αφού λύθηκε το μεταφορικό μέσο με την ευγενική χορηγία της vickydact, δεν μπορείς να "αρρωστήσεις" εκείνη τη μέρα ??? :D
δυστυχως..δεν μπορω..δεν με παιρνει.. γιατι πολυ φοβαμαι οτι συντομα θα εχω απλετο χρονο...καλυτερα να το παιξω υγιης!! :D

Lostris

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2010
2.280
4
Πειραιάς
Κάποια στιγμή που θα κανονίσουμε συνάντηση για Κυριακή θα βρεθούμε, μην στενοχωριέσαι.
Συναντήσεις γίνονται τακτικά!

cathy93

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
1.924
57
Μαρούσι
μέχρι τι ώρα πιστεύετε θα κάτσετε?
εμείς τα σχολιαρόπαιδα που έχουμε φροντιστήρια πρωί πρωί θα σας προλάβουμε?!?!!?:D

Lostris

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2010
2.280
4
Πειραιάς
μέχρι τι ώρα πιστεύετε θα κάτσετε?
εμείς τα σχολιαρόπαιδα που έχουμε φροντιστήρια πρωί πρωί θα σας προλάβουμε?!?!!?:D
Λοιπόν, θα συναντηθούμε (λέμε...) κατά τις 11.30 - 11.50.
Κάτι να ξεκινήσει το κομβόϊ και να πάμε εκεί και να παρκάρουμε κιόλας, πήγε 12.30.
Κάτι να χαιρετηθούμε όλοι μαζί, να λύσουμε τα σκυλούνια μας, άντε μετά "να στρώσουμε το τραπέζι", πήγε 1.00.
Έ δεν θα φάμε κι' όλας άρον-άρον και να φύγουμε αμέσως! Λέμε να το απολαύσουμε.... να παίξουν και τα παιδιά μας, να μην πάει τουλάχιστον 2.00??
΄Αντε έλα θα μας προλάβεις!!!!

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Ρε παιδιά γιατί δεν το κάνετε Κυριακή να έρθουμε και εμείς,που δουλέυουμε Σάββατο?
Αν πάει καλά το Σάββατο δεν νομίζω να μας σταματάει τίποτα να βρεθούμε και την Κυριακή, αν θέλουν όλοι.

Lostris

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2010
2.280
4
Πειραιάς
spring rolls με γλυκοξινη σαλτσα τρωτε? Αυτα σκεφτομαι να φερω...και κατι ακομα σε finger food...αλλα δεν ξερω τι....μωρε να φερω κιοφτεδακια?
Μην κουράζεσαι παιδί μου... κάτι απλό, όχι να κάθεσαι να τηγανίζεις!
Ούτως ή άλλως δεν πάμε για φαγητό, για την παρέα θα είμαστε εκεί.

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
Μην κουράζεσαι παιδί μου... κάτι απλό, όχι να κάθεσαι να τηγανίζεις!
Ούτως ή άλλως δεν πάμε για φαγητό, για την παρέα θα είμαστε εκεί.
χμμμ...εχεις δικιο...ποιος πηγαινει να τα παρει απ'το Βενετη και τη σαλτσα απο το Βασιλοπουλο!! :p

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
spring rolls με γλυκοξινη σαλτσα τρωτε? Αυτα σκεφτομαι να φερω...και κατι ακομα σε finger food...αλλα δεν ξερω τι....μωρε να φερω κιοφτεδακια?
Σιγά μην φτιάξεις και παστίτσιο. Καλέ ότι ετοιματζίδικο βρείς απο το σουπερ μάρκετ φέρε (όπως και τότε στην παραλία με την παλιά παρέα).

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
χμμμ...εχεις δικιο...ποιος πηγαινει να τα παρει απ'το Βενετη και τη σαλτσα απο το Βασιλοπουλο!! :p
Διονυση...μην αγχωνεσαι καλε!! χαχα!!
μου αρεσει που μιλαω για παραδοσιακι πικ νικ και φερνω spring rolls...τρομαρα μου:p

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.321
Μέλη
20.085
Νεότερο μέλος
DimitrisK.