Aν λυσεις το θεμα της δουλειας, το μεταφορικο δεν ειναι θεμα.Ερχομαι και σε παιρνω εγω και παμε μαζι.γιατι αφενως δεν εχω αυτοκινητο κ κυριως γιατι δουλευω την τυχη μου μεσα.. :S
Aν λυσεις το θεμα της δουλειας, το μεταφορικο δεν ειναι θεμα.Ερχομαι και σε παιρνω εγω και παμε μαζι.γιατι αφενως δεν εχω αυτοκινητο κ κυριως γιατι δουλευω την τυχη μου μεσα.. :S
Λοπόν, αφού λύθηκε το μεταφορικό μέσο με την ευγενική χορηγία της vickydact, δεν μπορείς να "αρρωστήσεις" εκείνη τη μέρα ???γιατι αφενως δεν εχω αυτοκινητο κ κυριως γιατι δουλευω την τυχη μου μεσα.. :S
δυστυχως..δεν μπορω..δεν με παιρνει.. γιατι πολυ φοβαμαι οτι συντομα θα εχω απλετο χρονο...καλυτερα να το παιξω υγιης!!Λοπόν, αφού λύθηκε το μεταφορικό μέσο με την ευγενική χορηγία της vickydact, δεν μπορείς να "αρρωστήσεις" εκείνη τη μέρα ???![]()
ευελπιστω!Κάποια στιγμή που θα κανονίσουμε συνάντηση για Κυριακή θα βρεθούμε, μην στενοχωριέσαι.
Συναντήσεις γίνονται τακτικά!
Λοιπόν, θα συναντηθούμε (λέμε...) κατά τις 11.30 - 11.50.μέχρι τι ώρα πιστεύετε θα κάτσετε?
εμείς τα σχολιαρόπαιδα που έχουμε φροντιστήρια πρωί πρωί θα σας προλάβουμε?!?!!?![]()
Αν πάει καλά το Σάββατο δεν νομίζω να μας σταματάει τίποτα να βρεθούμε και την Κυριακή, αν θέλουν όλοι.Ρε παιδιά γιατί δεν το κάνετε Κυριακή να έρθουμε και εμείς,που δουλέυουμε Σάββατο?
Απαπα... αχόρταγο παιδί, δεν κρατιέσαι....Αν πάει καλά το Σάββατο δεν νομίζω να μας σταματάει τίποτα να βρεθούμε και την Κυριακή, αν θέλουν όλοι.
Όχι βέβαια !!! ίσα-ίσα.... κι' εγώ μέσα!Γιατί? Κακό είναι?![]()
Μην κουράζεσαι παιδί μου... κάτι απλό, όχι να κάθεσαι να τηγανίζεις!spring rolls με γλυκοξινη σαλτσα τρωτε? Αυτα σκεφτομαι να φερω...και κατι ακομα σε finger food...αλλα δεν ξερω τι....μωρε να φερω κιοφτεδακια?
χμμμ...εχεις δικιο...ποιος πηγαινει να τα παρει απ'το Βενετη και τη σαλτσα απο το Βασιλοπουλο!!Μην κουράζεσαι παιδί μου... κάτι απλό, όχι να κάθεσαι να τηγανίζεις!
Ούτως ή άλλως δεν πάμε για φαγητό, για την παρέα θα είμαστε εκεί.
Σιγά μην φτιάξεις και παστίτσιο. Καλέ ότι ετοιματζίδικο βρείς απο το σουπερ μάρκετ φέρε (όπως και τότε στην παραλία με την παλιά παρέα).spring rolls με γλυκοξινη σαλτσα τρωτε? Αυτα σκεφτομαι να φερω...και κατι ακομα σε finger food...αλλα δεν ξερω τι....μωρε να φερω κιοφτεδακια?
Διονυση...μην αγχωνεσαι καλε!! χαχα!!χμμμ...εχεις δικιο...ποιος πηγαινει να τα παρει απ'το Βενετη και τη σαλτσα απο το Βασιλοπουλο!!![]()