Θα περπατήσετε και λίγο.... άντε !!!Ρε σεις πάνε τα αυτοκίνητα εκει που θα μας κουβαλήσετε ή θα κλαίω το αυτοκίνητο?
Όντως η γέφυρα δεν φαίνεται και τόσο μεγάλη ώστε να μπορεί αυτοκίνητο να διπλοπαρκάρει με ασφάλεια...
Καλεεε!!Ρε σεις πάνε τα αυτοκίνητα εκει που θα μας κουβαλήσετε ή θα κλαίω το αυτοκίνητο?
Όντως η γέφυρα δεν φαίνεται και τόσο μεγάλη ώστε να μπορεί αυτοκίνητο να διπλοπαρκάρει με ασφάλεια...
Η εξοδος της βαρυμπομπης ειναι στην εθνικη οδο....Mετα την εξοδο της κηφισιας...Το σημεια συναντησης ειναι
1. 9.30 στο σπιτι μου για καφε (στειλτε μου με πμ ΟΛΟΙ οσοι ειναι να ερθετε να σας δωσω οδηγιες...)
2. 11.30 - 11.50 στην εξοδο της Βαρυμπομπης. Μολις ανεβετε τη γεφυρα θα κανετε αριστερα, περνατε πανω απο την εθνικη και ακριβως στο τελειωμα της γεφυρας θα ειμαστε με τα αλαρμ. Εχω ενα κρεμ πλουριελ ...
Εσείς φύγατε νωρίς από την παρέα μας...Όχι και "όλοι ξεροί", εμείς κάναμε και το μεσημεριανό μας περίπατο και μόλις γυρίσαμε απο την απογευματινή...![]()
κι εμεις μετα τις κοτοπουλοφτερουγες μας βγηκαμε απογευματινη βολτα...μμμμμΌχι και "όλοι ξεροί", εμείς κάναμε και το μεσημεριανό μας περίπατο και μόλις γυρίσαμε απο την απογευματινή...![]()