Πικ Νικ / Σαββατο 9 Οκτωβρη

cathy93

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
1.924
57
Μαρούσι
Γιατί θα ταλαιπωρηθεί?

Και εγώ το βρίσκω ωραία ιδέα να έχουμε και τις 2 μέρες συνάντηση όστε όσοι δεν μπωρούν το Σάββατο να έρθουν την Κυριακή.

Άντε για ξυπνάτε όλοι και όλες οι κοιμίσιδες. Που έχετε εξαφανιστει βρέ όλοι/ες? mareco, Natasa, Atrea, Frenchie, Vrmode, valeria, Eli που βρίσκεστε βρε σείς? Που χαθήκατε? Πότε θα σας δούμε?

Λοιπόν το ανοίγω και σαν νέο θέμα για την Κυριακή ώστε να το δούνε όλοι.
γιατί θα κουραστεί ο Σαν και θα τον πιάνει αυτός ο βήχας πάλι:(

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
E, μην τον αφήσεις να κουραστεί, άστον να παίξει λίγο και μετά πάρτον αγκαλιά. Ήδη θα έχουμε 2 σκυλάκια αγκαλιά, άλλο ένα δεν θα κάνει την διαφορά. :)

cathy93

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
1.924
57
Μαρούσι
χμμ δεν ξέρω..τον ξέρεις τον Σαν πως κάνει θα περάσει χάλια αν είναι περιορισμένος
και όση ώρα θα είναι ελεύθερος θα περνάνε χάλια τα άλλα σκυλιά:D

θα είναι καλύτερα να μείνει σπίτι αυτές τις μέρες που έχει πιο έντονο βήχα και ο γιατρός μου είπε να μην τον κουράζω πολύ..
οπότε λέω να έρθω μόνη μου για να μπορώ να ασχολούμαι και με τον Λήο;)

αλλά μάλλον δεν θα σας προλάβω το Σάββατο οπότε λέμε για Κυριακή!:)

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
χμμ δεν ξέρω..τον ξέρεις τον Σαν πως κάνει θα περάσει χάλια αν είναι περιορισμένος
και όση ώρα θα είναι ελεύθερος θα περνάνε χάλια τα άλλα σκυλιά:D

θα είναι καλύτερα να μείνει σπίτι αυτές τις μέρες που έχει πιο έντονο βήχα και ο γιατρός μου είπε να μην τον κουράζω πολύ..
οπότε λέω να έρθω μόνη μου για να μπορώ να ασχολούμαι και με τον Λήο;)

αλλά μάλλον δεν θα σας προλάβω το Σάββατο οπότε λέμε για Κυριακή!:)
γιατι δεν μας προλαβαινεις αν επιτρεπεται και το Σαββατο? Σε παιρνουμε απο το σπιτι σου!! Μενουμε πολυ κοντα!!:)

radionuclide

Well-Known Member
11 Αυγούστου 2010
660
11
Athens
Συμφωνώ γι'αυτό και ρώτησα αν συχνάζουν αδέσποτα. Τις προάλες αν δεις από τις φωτος ο Λούκι κρέμονταν από τα χείλη του Ντιέγκο,σαφώς και δεν φοβάμαι για τα εμβολιασμένα.
Όσο για το δωράκι σου του έχω πει μόλις σε δει να χυμήξει!!
Μια ερώτηση ολίγον οφφ τόπικ αλλά και σχετικη.. Είπαμε όλοι πιο πάνω με ένα στομα μια φωνή ότι τα ανεμβολίαστα κουτάβια δεν κυνδινεύουν από τα εμβολιασμένα.Σωστό έως ένα σημείο.
Τι γίνεται όμως στην περίπτωση π.χ που εμβολιασμένος σκύλος κουβαλάει στα πόδια ή στο στόμα περιττόματα από σκύλο με τύφο και το κουτάβι τα γλύψει??

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.140
4.849
Μια ερώτηση ολίγον οφφ τόπικ αλλά και σχετικη.. Είπαμε όλοι πιο πάνω με ένα στομα μια φωνή ότι τα ανεμβολίαστα κουτάβια δεν κυνδινεύουν από τα εμβολιασμένα.Σωστό έως ένα σημείο.
Τι γίνεται όμως στην περίπτωση π.χ που εμβολιασμένος σκύλος κουβαλάει στα πόδια ή στο στόμα περιττόματα από σκύλο με τύφο και το κουτάβι τα γλύψει??
Παντα υπαρχει κινδυνος Νικο... ακομα και εμεις μπορει να εχουμε πατησει... Ο κτηνιατρος μου παντως μου εχει πει οτι δυσκολα μεταφερεται το μικροβιο ετσι..
Βεβαια εαν πριν εχουμε παει σε καταφυγιο οπου υπαρχουν πολλα σκυλια ανεμβολιαστα ή σε παρκο που υπαρχουν πολλα αδεσποτα καλο θα ηταν να καθαρισουμε τα ποδια του σκυλου μας ή να βγαζουμε τα παπουτσια μας για να ερθουμε σε επαφη με το κουταβι.

cathy93

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
1.924
57
Μαρούσι
γιατι δεν μας προλαβαινεις αν επιτρεπεται και το Σαββατο? Σε παιρνουμε απο το σπιτι σου!! Μενουμε πολυ κοντα!!:)
Γιατί ωσάν μαθήτρια έχω φροντιστήριο και σχολάω 13:45 αλλά εάν μας καθυστερήσουν να βγούμε και μέχρι να πάω σπίτι μου και απο κει να έρθω Βαρυμπόμπη θα περάσει η ώρα πόσο μάλλον αν έχει και κίνηση...:)

ευχαριστώ πολύ πάντως για την προσφορά!:):)

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
Γιατί ωσάν μαθήτρια έχω φροντιστήριο και σχολάω 13:45 αλλά εάν μας καθυστερήσουν να βγούμε και μέχρι να πάω σπίτι μου και απο κει να έρθω Βαρυμπόμπη θα περάσει η ώρα πόσο μάλλον αν έχει και κίνηση...:)

ευχαριστώ πολύ πάντως για την προσφορά!:):)
καταλαβα....τη Κυριακη τοτε!!

vickydact

Well-Known Member
3 Νοεμβρίου 2009
55
0
Πειραιάς
εεεεεε και εγώ θα κάνω βάρδια στις αγκαλιες! Και αν έχουμε πολλά μωράκια κάνω και δυπλοβάρδια!*agapoylas**agapoylas**agapoylas*

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.321
Μέλη
20.085
Νεότερο μέλος
DimitrisK.