Χμ... και τα δύο ίσως ???πρόσεχε όταν τάζεις κάτι σε μικρό παιδί και σε τρελό παιδί (μάντεψε ποιο είμαι εγώ)??![]()
![]()
Χμ... και τα δύο ίσως ???πρόσεχε όταν τάζεις κάτι σε μικρό παιδί και σε τρελό παιδί (μάντεψε ποιο είμαι εγώ)??![]()
![]()
νομιζεις για ποιον θα εχω milco το Σαββατο?Χμ... και τα δύο ίσως ???![]()
γιατί θα κουραστεί ο Σαν και θα τον πιάνει αυτός ο βήχας πάλιΓιατί θα ταλαιπωρηθεί?
Και εγώ το βρίσκω ωραία ιδέα να έχουμε και τις 2 μέρες συνάντηση όστε όσοι δεν μπωρούν το Σάββατο να έρθουν την Κυριακή.
Άντε για ξυπνάτε όλοι και όλες οι κοιμίσιδες. Που έχετε εξαφανιστει βρέ όλοι/ες? mareco, Natasa, Atrea, Frenchie, Vrmode, valeria, Eli που βρίσκεστε βρε σείς? Που χαθήκατε? Πότε θα σας δούμε?
Λοιπόν το ανοίγω και σαν νέο θέμα για την Κυριακή ώστε να το δούνε όλοι.
γιατι δεν μας προλαβαινεις αν επιτρεπεται και το Σαββατο? Σε παιρνουμε απο το σπιτι σου!! Μενουμε πολυ κοντα!!χμμ δεν ξέρω..τον ξέρεις τον Σαν πως κάνει θα περάσει χάλια αν είναι περιορισμένος
και όση ώρα θα είναι ελεύθερος θα περνάνε χάλια τα άλλα σκυλιά
θα είναι καλύτερα να μείνει σπίτι αυτές τις μέρες που έχει πιο έντονο βήχα και ο γιατρός μου είπε να μην τον κουράζω πολύ..
οπότε λέω να έρθω μόνη μου για να μπορώ να ασχολούμαι και με τον Λήο
αλλά μάλλον δεν θα σας προλάβω το Σάββατο οπότε λέμε για Κυριακή!![]()
Μια ερώτηση ολίγον οφφ τόπικ αλλά και σχετικη.. Είπαμε όλοι πιο πάνω με ένα στομα μια φωνή ότι τα ανεμβολίαστα κουτάβια δεν κυνδινεύουν από τα εμβολιασμένα.Σωστό έως ένα σημείο.Συμφωνώ γι'αυτό και ρώτησα αν συχνάζουν αδέσποτα. Τις προάλες αν δεις από τις φωτος ο Λούκι κρέμονταν από τα χείλη του Ντιέγκο,σαφώς και δεν φοβάμαι για τα εμβολιασμένα.
Όσο για το δωράκι σου του έχω πει μόλις σε δει να χυμήξει!!
Παντα υπαρχει κινδυνος Νικο... ακομα και εμεις μπορει να εχουμε πατησει... Ο κτηνιατρος μου παντως μου εχει πει οτι δυσκολα μεταφερεται το μικροβιο ετσι..Μια ερώτηση ολίγον οφφ τόπικ αλλά και σχετικη.. Είπαμε όλοι πιο πάνω με ένα στομα μια φωνή ότι τα ανεμβολίαστα κουτάβια δεν κυνδινεύουν από τα εμβολιασμένα.Σωστό έως ένα σημείο.
Τι γίνεται όμως στην περίπτωση π.χ που εμβολιασμένος σκύλος κουβαλάει στα πόδια ή στο στόμα περιττόματα από σκύλο με τύφο και το κουτάβι τα γλύψει??
Γιατί ωσάν μαθήτρια έχω φροντιστήριο και σχολάω 13:45 αλλά εάν μας καθυστερήσουν να βγούμε και μέχρι να πάω σπίτι μου και απο κει να έρθω Βαρυμπόμπη θα περάσει η ώρα πόσο μάλλον αν έχει και κίνηση...γιατι δεν μας προλαβαινεις αν επιτρεπεται και το Σαββατο? Σε παιρνουμε απο το σπιτι σου!! Μενουμε πολυ κοντα!!![]()
καταλαβα....τη Κυριακη τοτε!!Γιατί ωσάν μαθήτρια έχω φροντιστήριο και σχολάω 13:45 αλλά εάν μας καθυστερήσουν να βγούμε και μέχρι να πάω σπίτι μου και απο κει να έρθω Βαρυμπόμπη θα περάσει η ώρα πόσο μάλλον αν έχει και κίνηση...
ευχαριστώ πολύ πάντως για την προσφορά!![]()
ωραια!!θα προσπαθησω και γω να ερθω ...............
γιουπι!!εεεεεε και εγώ θα κάνω βάρδια στις αγκαλιες! Και αν έχουμε πολλά μωράκια κάνω και δυπλοβάρδια!*agapoylas**agapoylas**agapoylas*
Ειδα το αλμπουμ σου κ ερωτευτηκα....ωραια!!
Συγνωμη τι κουταβος ειναι αυτος στο avatar?
θα εχει και παρεα................ αρκετηΕιδα το αλμπουμ σου κ ερωτευτηκα....
Κεραυνοβολα....
Ειναι ονειρο ζωης το νιουφι!!!!θα εχει και παρεα................ αρκετη
!!!!!!θα δεις.......................αρκετα