Πλήρης προστασία


Jimbo13fe

Active Member
31 Ιουλίου 2010
29
0
Καλημέρα σε όλους και σε όλες!!!
Η απορία που έχω, είναι τι μπορώ να κανω για να είναι η Indie μου πλήρως προστατευμένη.
Καταρχήν, της ειχα βαλει το Scalibor, αλλα της εκανε αλλεργία, και γι' αυτο τωρα της φοράω το BioBand. Επίσης, καθως ο υπαλληλος στο PetShop μου ειχε πει πως η αμπουλα Advantix εχει την ιδια ακριβως ''δραστικότητα'' με το frontline spray, προτιμησα το 2ο. Ομως, κρινοντας απο αυτα που εχω διαβασει τις τελευταιες μερες, κατι τετοιο μαλλον δεν ισχύει. Συνεπως, μπορει καποιος που ξερει να μου πει τι πρεπει να κανω τελικα για να ειναι πληρως προστατευμενη??

Ευχαριστώ εκ των προτέρων,
Δημήτρης
 


kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
πληρη προστασια ε?
να σου πω εγω τι κανω και να στο αποδειξω και με φωτο.. οτι δεν λεω ψεματα..

Φορανε ενα σκαλιμπορ ή κιλτιξ (προτιμω το δευτερο) απο αρχες ανοιξης.. οταν σφιξουν οι ζεστες, φορανε και ενα bioband (οπου ναναι το ετοιμαζω) ναι μαζι με το αλλο.. και τις αμπουλες τους το μηνα... και σπρευ σιτρονελα καθε βραδυ.. οχι λουσιμο, κανονικα και μπορει να με το ιδιο σπρευ να ψεκαστω και η ιδια αμαλαχει...
πες με υπεροβολικη πες με οτι θες... δεν το ρισκαρω για κανενα λογο.. ειναι κοντοτριχα και τα 2 και τα παρκα στην γειτονια μου εχουν αναπτυξει μεταλλαγμενα κουνουπια που κανουν καρουμπαλα.. και αφου εδω και λιγα χρονια δεν παρατηρησα ευτυχως καμια παρενεργεια.. συνεχιζω ακαθεκτη.
 




zarof

Well-Known Member
24 Μαρτίου 2011
395
0
43
Νεα Αρτακη
φιλε δημητρη προσωπικη μου εκτιμηση ειναι πως οτι και να κανουμε, οτι προιοντα και να βαλουμε στα σκυλακια μας σε καμια περιπτωση δεν μπορουμε να νιωσουμε πως τα φιλαρακια μας ειναι 100% προστατευμενα απο τις σκνιπες. Εγω εχω βαλει το σκαλιμπορ, του βαζω και την ατβαντιξ καθε μηνα αλλα και καθε απογευμα κατα τις 7 τον ψεκαζω με σπρει σιτρονελας και παλι ενα ανχος το εχω (επισης τον ψεκαζω παλι πριν την βραδυνη βολτα).
 


kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
τι να δεις ρε κασι με ολα αυτα εχουν ποτισει εως θανατον​

τι λες καλε? :p
μια χαρα ειναι..
το σκαλιμπορ ας πουμε τους προκαλει εντονη τριχοπτωση οπως και το φροντλινε σπρευ..
δεν παιθαινουν τιποτα..

ασε μας καλε!! τιποτα δεν παθαινουν!

παντως δεν σου κανω πλακα για τα μεταλλαγμενα κουνουπια στο παρκο της γειτονιας μου.. οχι καρουμπαλα.. καρουμπαλαρες!