Πληγή στο αυτί και θάλασσα.

11 Μαϊου 2017
19
6
35
Καλησπέρα πριν δύο βδομάδες είχα πρόγραμματισει να κάνω το πρώτο μου μπάνιο με το κουτάβι μου αλλά την Δευτέρα που μας πέρασε μια σκύλα του πάρκου τον δάγκωσε και του άνοιξε μια μικρή πληγή στο αυτί.
Του το καθάρισα με πεταντιν και augmentin 650 (η είναι 625) για δύο μέρες. (Το αυτί δεν είχε κάποια ζημιά ούτε αίμα δεν έτρεχε )
Το θέμα μου είναι ότι μπορώ να το πάρω για μπάνιο η θα μολυνθεί???
Τα έχει κάνει όλα τα εμβόλια.

Attachments

george_gt

Well-Known Member
23 Μαρτίου 2016
188
429
Καλησπέρα. Χωρίς να είμαι απόλυτα σίγουρος, νομίζω ότι η θάλασσα κάνει καλώ στις πληγές, τις "ψήνει" με το αλάτι. Καλήτερα βέβαια είναι να ρωτίσεις και τον κτηνίατρό σου.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.970
20.401
Η θάλασσα μόνο καλό μπορεί να κάνει, αν βρεις παραλία που να σε αφήσουν να βάλεις μέσα τον σκύλο. Άλλωστε συνήθως δεν βάζουν το κεφάλι τους στο νερό. Οι κακές παρέες στα πάρκα από την άλλη, μπορεί να κάνουν μεγάλη ζημιά. Ελπίζω το πάθημα του κουταβιού σου, να σου έγινε μάθημα!

• Like
Reactions: Taitienitsa

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.671
11.091
Athens
Η θάλασσα μόνο καλό μπορεί να κάνει, αν βρεις παραλία που να σε αφήσουν να βάλεις μέσα τον σκύλο.
...και αν δεν είναι τίγκα στα κωλοβακτηρίδια - αχαχαχαχα!

medusa

Well-Known Member
20 Φεβρουαρίου 2017
3.467
8.511
Εκτος απο το θαλασσινο νερο που δεν πειραζει, μαλλον το αντιθετο, περισσοτερο να σε απασχολει στο θεμα μολυνσης ο,τι θα θελει να κυλιεται στην αμμο κ.τ.λ εμενα γινεται γουρουνι. ριξε λιγο βαρος στο καθαρισματακι της περιοχης μετα.

Πιθανα τωρα ειστε ηδη για μπανιο και ζηλευουμε ...