Πληροφορίες για BOXER...

Th4nos

Well-Known Member
14 Ιουλίου 2013
113
51
thessaloniki
Τα χαδια ειναι θεμιτα μεχρι ενος σημειου. Οπως λεει και ο Cesar exercise->Discipline->affection.

Το τελειο ειναι να σας βλεπει ολους σαν αφεντικα του, αν και με τα παιδια δεν ειναι ευκολο.

Τωρα οσο αφορα τα αρσενικα, ο νουμερο ενα λογος να φυγει απο το σπιτι ειναι γιατι μυρισε μια θηλυκια.
Εχει συμβει σε πολλους. Το καλο σεναριο ειναι να γυρισει μετα απο 3 μερες αδυνατισμενος και τραυματισμενος. Το κακο σεναριο ειναι να μη γυρισει ποτε.
H αλήθεια είναι ότι θα ήθελα αυτή τη στίγμη έναν φίλο σαν τον cesar millan..χεχεχε..(αν εννοείς αυτόν..)....Χιουμορ και μόνος μου θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ...
Όχι στο σπιτι δεν υπάρχουν παιδιά.Απλά ερχοντε διάφοροι φίλοι/ες για καφε...και γενικά γνωστοί.Οπότε ποτε΄δεν εμεινε μονος του μέχρι στιγμής.Παντα καποιον έχει...Γι αυτό τι θα μου προτείνατε?Να τον αφήσω μόνο για λίγο?Σταδιακά?

silent

Well-Known Member
4 Ιουλίου 2011
1.042
52
Νότια Προάστια
Υπαρχει παντα καpοιος στο σπιτι? Οταν κοιμαστε που κοιμαται ο κουταβος?

Καλο ειναι να μπορει να μεινει μονος του, γιατι μπορει να χρειαστει και αυτο.

Υπαρχουν πολλα θεματα πανω στον αποχωρισμο τα περισσοτερα περιλαμβανουν και τη χρηση του crate.

Th4nos

Well-Known Member
14 Ιουλίου 2013
113
51
thessaloniki
Υπαρχει παντα καpοιος στο σπιτι? Οταν κοιμαστε που κοιμαται ο κουταβος?

Καλο ειναι να μπορει να μεινει μονος του, γιατι μπορει να χρειαστει και αυτο.

Υπαρχουν πολλα θεματα πανω στον αποχωρισμο τα περισσοτερα περιλαμβανουν και τη χρηση του crate.
Εδώ νομίζω θα φάω κράξιμο.... :) Λοιπον,το σκυλι κοιμαται μαζι μας.Από την αρχη στο κρεβατι αλλα σιγά σιγά τον τελευταίο καιρό στο ίδιο δωμάτιο αλλα οχι μαζί μας.Ξέρω είναι λαθος και προσπαθω να βρω το μέρος του.Που είναι το σωστό?Εξω απο το δωμάτιο?Κανένα σκυλι μεσα?Πριν μερικές μέρες πήγα να μας διαχωρίσω όλους...κανείς στο δωμάτιο και οι 2 τους σε ξεχωριστό,αλλά όλο το βραδυ ακουγα κλαμματα...κι αναγκαστηκα να ανοιξω παλι...!!!

Ναι παντα καποιος είναι.Πρώτα απο όλα δεν ήθελα εγω μεχρι στιγμής να μεινει μόνος,λογω ανασφάλειας δικής μου μιας κι είναι μικρός...!!!Τώρα νομίζω ήρθε η ώρα αν κι άργησα..!!!

KICKASS

Well-Known Member
16 Απριλίου 2012
1.396
2
ΠΑΤΡΑ
σόρι αλλά ο γραπτός σου λόγος εμένα προσωπικά με έχει μπερδέψει κα ενώ σε ρωτάμε κάποια πράγματα τα μίσα εξηγείς.δηλαδή το θυληκό για ποιόν λόγο κατέληξε στα χέρια σου(έμαθε κάπου για αυτό και είπες να το πάρεις για μία καλύτερη ζωή η ξέρω γώ) και τι εννοείς πώς εκείνος είχε δουλειά κα επειδή αυτό έσερνε το έδωσε(τι σχέση έχει αυτό και γιατί να κάνεις γέννες)?ενώ τον κούταβο γιατί τον βρήκες σε τέτοια κατάσταση,πώς σου ήθρε να τον αποκτήσεις 4 μηνών και πώς τον βρήκες ώστε να έρθεις σε επαφή με τον ιδιώτη?

όπως καταλαβαίνεις έχεις κάνει αρκετά λάθη,για αυτό άκου τις συμβουλές μας και διάβασε όσα πιό πολλά θέματα ώστε την επόμενη φορά να γνωρίζεις και να βοηθήσεις κάποιον που δεν έχει ξέρει.

τώρα για ποιόν βλέπει ο σκύλος περισσότερο αφεντικό δεν νομίζω πώς έχει να κάνει με τα χάδια,το φαγητό αλλά ποιός ασχολείται περισσότερο μαζί του και η μεταξύ σας εποικινωνία.γενικά να μην είσαι σίγουρος για τις συμβουλές που σου δίνει ο καθένας έξω γιατί κάνουν πώς τα ξέρουν όλα ενώ ισχύει το αντίθετο,έτσι καλό είναι να παίρνες διάφορες συμβουλές και να τα βάζεις όλα στο τραπέζι και ανάλογα να σκέφτεσαι.

ακόμα στείρωσε την θυληκιά και να ξέρεις πώς δεν πρέπει να βάζουμε τα σκυλιά μας να ζευγαρώνουν,όπως καταλαβαίνεις έχουμε αρκετά αδέσποτα και το μόνο που καταφέρνουμε να έχουμε πολλά προβλήματα(άσε την φύση ύσηχη γιατί την έχουμε καταστρέψει).

Last edited:

Th4nos

Well-Known Member
14 Ιουλίου 2013
113
51
thessaloniki
σόρι αλλά ο γραπτός σου λόγος εμένα προσωπικά με έχει μπερδέψει κα ενώ σε ρωτάμε κάποια πράγματα τα μίσα εξηγείς.δηλαδή το θυληκό για ποιόν λόγο κατέληξε στα χέρια σου(έμαθε κάπου για αυτό και είπες να το πάρεις για μία καλύτερη ζωή η ξέρω γώ) και τι εννοείς πώς εκείνος είχε δουλειά κα επειδή αυτό έσερνε το έδωσε(τι σχέση έχει αυτό και γιατί να κάνεις γέννες)?ενώ τον κούταβο γιατί τον βρήκες σε τέτοια κατάσταση,πώς σου ήθρε να τον αποκτήσεις 4 μηνών και πώς τον βρήκες ώστε να έρθεις σε επαφή με τον ιδιώτη?

όπως καταλαβαίνεις έχεις κάνει αρκετά λάθη,για αυτό άκου τις συμβουλές μας και διάβασε όσα πιό πολλά θέματα ώστε την επόμενη φορά να γνωρίζεις και να βοηθήσεις κάποιον που δεν έχει ξέρει.

τώρα για ποιόν βλέπει ο σκύλος περισσότερο αφεντικό δεν νομίζω πώς έχει να κάνει με τα χάδια,το φαγητό αλλά ποιός ασχολείται περισσότερο μαζί του και η μεταξύ σας εποικινωνία.γενικά να μην είσαι σίγουρος για τις συμβουλές που σου δίνει ο καθένας έξω γιατί κάνουν πώς τα ξέρουν όλα ενώ ισχύει το αντίθετο,έτσι καλό είναι να παίρνες διάφορες συμβουλές και να τα βάζεις όλα στο τραπέζι και ανάλογα να σκέφτεσαι.

ακόμα στείρωσε την θυληκιά και να ξέρεις πώς δεν πρέπει να βάζουμε τα σκυλιά μας να ζευγαρώνουν,όπως καταλαβαίνεις έχουμε αρκετά αδέσποτα και το μόνο που καταφέρνουμε να έχουμε πολλά προβλήματα(άσε την φύση ύσηχη γιατί την έχουμε καταστρέψει).
Καλησπέρα...Ευχαριστώ για την απάντηση.Σίγουρα δεν ευθύνομαι εγώ για την φύση και την καταστροφή της :) Τα κουταβάκια που γεννησε..9 σύνολο δoθηκαν σε φίλους.Δεν γίνανε αδέσποτα..Ωραία παμε παλι εφόσον σας μπέρδεψε ο γραπτός μου λόγος...
Δηλαδη πρέπει να πω,ότι το σκυλί το είχαν οι γονείς της φιλης μου,αλλά χωρισαν πρόσφατα κι επρεπε να πάρει καποιος το σκυλί,γιατί πολλές φορες υπήρχαν νευρα και ξεσπούσαν στον σκύλο?Ετσι είναι καλα?Εγώ καμία σχέση δεν έχω με την ανατροφή του,απλά το βλέπω 2-3 μήνες τώρα.Οσον αφορά το ότι έσερνε,εννοω ότι εφόσον ήταν ελεύθερο στο σπίτι και λογω της δουλειάς των αφεντικών έμενε αρκετές ώρες μόνο του,υπήρχε κίνδυνος να γίνει κάτι.Οπως μία φορα που ένα αδέσποτο έσκαψε κάτω από τον φράχτη για να μπει μέσα...και μπήκε..αλλα ευτυχώς ηταν εκεί η μητέρα της κοπελας..

Στη συνέχεια,τον εκτροφέα τον βρηκα από το ιντερνετ...Μίλησα με αρκετούς,γιατί ειχε πολλές αγγελίες και στη συνέχεια πήγα να δω εναν από κοντα.

Last edited:

shib

Well-Known Member
16 Ιουνίου 2012
156
3
Μην υποκύπτεις στα κλάματα,άκου μια πονεμένη σκυλομάνα!!!!!Να του πάρεις crate, να βάλεις και τα πράγματατα του μέσα και ο καθένας στο σπίτι του!!!!Αν πιάσουν χώρο στο κρεβάτι δύσκολα ξεβολεύονται από εκεί,δεν παίρνουν τον κώλο τους με τπτ!!!!Ασε που το καλοκαιρι με 35-40βαθμούς θα χεις και τον σκύλο να κολλάει πάνω σου και να σε ζεσταίνει ακόμη περισσότερο.
Εδώ νομίζω θα φάω κράξιμο.... :) Λοιπον,το σκυλι κοιμαται μαζι μας.Από την αρχη στο κρεβατι αλλα σιγά σιγά τον τελευταίο καιρό στο ίδιο δωμάτιο αλλα οχι μαζί μας.Ξέρω είναι λαθος και προσπαθω να βρω το μέρος του.Που είναι το σωστό?Εξω απο το δωμάτιο?Κανένα σκυλι μεσα?Πριν μερικές μέρες πήγα να μας διαχωρίσω όλους...κανείς στο δωμάτιο και οι 2 τους σε ξεχωριστό,αλλά όλο το βραδυ ακουγα κλαμματα...κι αναγκαστηκα να ανοιξω παλι...!!!

Ναι παντα καποιος είναι.Πρώτα απο όλα δεν ήθελα εγω μεχρι στιγμής να μεινει μόνος,λογω ανασφάλειας δικής μου μιας κι είναι μικρός...!!!Τώρα νομίζω ήρθε η ώρα αν κι άργησα..!!!

Th4nos

Well-Known Member
14 Ιουλίου 2013
113
51
thessaloniki
Μην υποκύπτεις στα κλάματα,άκου μια πονεμένη σκυλομάνα!!!!!Να του πάρεις crate, να βάλεις και τα πράγματατα του μέσα και ο καθένας στο σπίτι του!!!!Αν πιάσουν χώρο στο κρεβάτι δύσκολα ξεβολεύονται από εκεί,δεν παίρνουν τον κώλο τους με τπτ!!!!Ασε που το καλοκαιρι με 35-40βαθμούς θα χεις και τον σκύλο να κολλάει πάνω σου και να σε ζεσταίνει ακόμη περισσότερο.
Καλησπέρα...χεχεχε..Κάπως έτσι..κι επειδή μεγάλωσε αρκετά μπορώ να πω,πιάνει κι αρκετο χωρο και τεντώνεται και σπρώχνει και τα σχετικά...χαχαχαχ..
Χθες εκλεισα όμως την πόρτα και τον περιόρισα κατα κάποιο τρόπο το βράδυ.Δεν έκανε πολλά παράπονα.

Επίσης πήγα στην κτηνίατρο και μου είπε οτι οι στειρώσεις με εμβόλιο γίνονται μόνο σε ειδικές περιπτώσεις που δε μπορεί να γίνει εγχείρηση.Οπότε πρέπει να κανουμε στειρωση στο θηλυκο.Επιβάλλεται....

kanarini

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2014
922
453
Θεσσαλονίκη
Καλησπέρα...χεχεχε..Κάπως έτσι..κι επειδή μεγάλωσε αρκετά μπορώ να πω,πιάνει κι αρκετο χωρο και τεντώνεται και σπρώχνει και τα σχετικά...χαχαχαχ..
Χθες εκλεισα όμως την πόρτα και τον περιόρισα κατα κάποιο τρόπο το βράδυ.Δεν έκανε πολλά παράπονα.

Επίσης πήγα στην κτηνίατρο και μου είπε οτι οι στειρώσεις με εμβόλιο γίνονται μόνο σε ειδικές περιπτώσεις που δε μπορεί να γίνει εγχείρηση.Οπότε πρέπει να κανουμε στειρωση στο θηλυκο.Επιβάλλεται....
Τώρα είδα το θέμα σου ...Τελικά την θηλυκιά την στειρώσατε?Ελπίζω ν'αλλάξατε γνώμη περί φύσης κτλ..Αυτό ισχύει και για το αρσενικό..

Th4nos

Well-Known Member
14 Ιουλίου 2013
113
51
thessaloniki
Τώρα είδα το θέμα σου ...Τελικά την θηλυκιά την στειρώσατε?Ελπίζω ν'αλλάξατε γνώμη περί φύσης κτλ..Αυτό ισχύει και για το αρσενικό..
Ναι ναι έχει στειρωθεί,γιατί δεν θα άντεχε άλλη γέννα και δεν θέλαμε κι άλλη γέννα!
Ξαναδιάβασα το θέμα που άνοιξα πριν 1 χρόνο περίπου κι είμαι εδώ για να σας απαντήσω σε ότι θέλετε περί για το πως έφτασε στα χέρια μου και το ένα και το άλλο σκυλί!
Αν δεν ήταν στα δικά μου χέρια,αυτή τη στιγμή σίγουρα θα ήταν ''αλλού'' ή θα παρέμενε δεμένο με μια αλυσίδα εφ'όρου ζωής!
Δε μετάνιωσα καθόλου που πλήρωσα για να αγοράσω σκύλο,γιατί θεωρώ ότι κατά κάποιο τρόπο τον έσωσα και κάτι που δεν ξέρετε είναι ότι μιλούσα με φιλοζωική για υιοθέτηση ενός άλλου σκυλάκου!
Μας το πήγαιναν απο δευτέρα σε δευτέρα για ένα μήνα κι ότι θα περάσει ε΄νας υπεύθυνος να δει που θα ζήσει το σκυλί και τα σχετικά μέχρι που πέρασε αρκετός καιρός!Θα μου πεις γιατί δεν έκανες υπομονή και γιατί δεν υιοθέτησες,Συνεχίζω και λέω ότι θα είχε άσχημη κατάληξη ο μποξεράκος μου!Με το που τον είδαμε μας μίλησε με τα μάτια!

Η συνέχεια σε άλλο ποστ γιατί σίγουρα κάτι θα φέρει κι αυτή η συζήτηση :)