Ποια κονσέρβα για πρόσθετο στην ξηρά?


Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.802
4.107
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
σουσάμι, ηλίανθος, σπόροι κολοκύθας, κανέλα, καρύδα, λινάρι

Το καθένα από 100 γραμμάρια, τα αλέθεις όλα μαζί, βάζεις μια κουταλιά στο φαγητό που και που, μπορείς και κάθε μέρα αν θες.
 


vasgial

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2011
3.531
1.729
50
Μαραθώνας-Κάτω Σούλι
Ή μπορεί να είναι αυτό

[video=youtube;g9DTzDfYMxo]http://www.youtube.com/watch?v=g9DTzDfYMxo[/video]
Εμένα θα με απασχολούσε αν αυτό το παρασκεύασμα που βγαίνει στο τέλος έρχεται και στα δικά μας πιάτα. Έτοιμα προϊόντα κιμά, αλλαντικά κτλ. Γιατί όχι; Κάθε μέρα κάτι σκάει.

Άντε καλή μας όρεξη.