Αποφασίσαμε(οικογενειακώς) πως είμαστε πια σε θέση(απο άποψη χρόνου και υπομονής) -και πιο πολύ εγώ και η μάνα μου- να πάρουμε αυτόν τον πολυπόθητο "μεγάλο" σκύλο...Ποια ράτσα μου ταιριάζει όμως?έχω κοιτάξει πολλές αγγελίες με ημίαιμα αλλά κάτι που με φοβίζει είναι πως:
1.θέλω μεγαλόσωμο σκύλο
2.Δε μπορώ να είμαι σίγουρη για το χαρακτήρα του
Λοιπόν..
-Εχω πολύ χρόνο να διαθέσω και για εκπαίδευση και για βόλτες
-Είμαι υπερ της εκπαίδευσης με crate (αν αυτό παίζει κάποιο ρόλο και της θετικής εκπαίδευσης φυσικά-δε διανοούμαι να χτυπήσω σκύλο
-Έχω ένα τσιουάουα και έναν παπαγάλο(ο παπαγάλος είναι πολύ πιθανόν να μην έρθει ποτέ σε επαφή με τον σκύλο)
-Μένω σε μονοκατοικία με κήπο όχι πολύ μεγάλο..30τμ πάνω κάτω αλλά έχω κοντά μου δασάκια και πάρκα όπου το σκυλί μπορεί να αθλείται και να τρέχει καθημερινά
-Δεν ψάχνω σκύλο να με συμπληρώνει
εεμ νομίζω αυτά
Αν κάτι άλλο παίζει ρόλο πείτε μου να προσθέσω..Μια ράτσα που μου αρέσει πολύ σαν..(τα πάντα χεχ) δλδ σουλούπι,χαρακτήρας κλπ -ίσως φταίει το ότι έχω μεγαλώσει με τέτοιο σκύλο- είναι το μπόξερ
ευχαριστώ εκ των πρωτέρων(αυτό το σκυλί το θέλω πολύ αλλά δεν έχω σκοπό να το πάρω βιαστηκά χωρίς να ψάξω και να σιγουρευτώ)
1.θέλω μεγαλόσωμο σκύλο
2.Δε μπορώ να είμαι σίγουρη για το χαρακτήρα του
Λοιπόν..
-Εχω πολύ χρόνο να διαθέσω και για εκπαίδευση και για βόλτες
-Είμαι υπερ της εκπαίδευσης με crate (αν αυτό παίζει κάποιο ρόλο και της θετικής εκπαίδευσης φυσικά-δε διανοούμαι να χτυπήσω σκύλο
-Έχω ένα τσιουάουα και έναν παπαγάλο(ο παπαγάλος είναι πολύ πιθανόν να μην έρθει ποτέ σε επαφή με τον σκύλο)
-Μένω σε μονοκατοικία με κήπο όχι πολύ μεγάλο..30τμ πάνω κάτω αλλά έχω κοντά μου δασάκια και πάρκα όπου το σκυλί μπορεί να αθλείται και να τρέχει καθημερινά
-Δεν ψάχνω σκύλο να με συμπληρώνει
εεμ νομίζω αυτά
ευχαριστώ εκ των πρωτέρων(αυτό το σκυλί το θέλω πολύ αλλά δεν έχω σκοπό να το πάρω βιαστηκά χωρίς να ψάξω και να σιγουρευτώ)