Ποιες είναι οι αρετές ενός καλού κτηνιάτρου

mairoula

Well-Known Member
19 Απριλίου 2011
438
32
34
Zografou, Greece
Εγώ θα συμπληρώσω και κάτι που μάλλον μοιάζει ουτοπικό στις μέρες μας... Να είναι απόλυτα ειλικρινής! Αν π.χ δεν είναι σίγουρος για τη διάγνωσή του να το παραδεχτεί και να σου πει "Πάρε και μια δεύτερη γνώμη!" Προσωπικά πολύ θα το εκτιμούσα! Οι λάθος διαγνώσεις (και πολλές φορές συνειδητά λάθος) έχουν καταστρέψει πολλά σκυλάκια απ'ότι ακούω.... Και φυσικά να μη δίνει ψεύτικες ελπίδες για να τα τσεπώνει...

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Προσωπικά έχω αλλάξει αρκετούς κτηνιάτρους από τότε που ξεκίνησα με τα σκυλιά!!
Πλέον μπορώ να πω ότι για μένα ο τέλειος κτηνάιτρος πρέπει να έχει όλα αυτά που έχετε πε, όπως :
1. Να μπορώ να τον βρίσκω ανά πάσα στιγμή στο τηλέφωνο
2. Να μου εξηγεί με λεπτομέρειες και να μπορεί να με καθησυχάζει
3. Να ψάχνει τον σκύλο από μονος του και να μην είναι "ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε"
4. Να αγαπάει τα σκυλιά
5. Να αναλαμβάνει περιστατικά με αδέσποτα ζώα χωρίς να σε ξετινάζει οικονομικά και να το κάνει με μεγάλη αγάπη.

Και όλα τα υπόλοιπα...που έχετε αναφέρει..
Ευτυχώς εγω τον έχω βρει!!

Maxie The Dalmatian

Active Member
21 Ιανουαρίου 2011
44
0
Να σου λύνει πριν καν ρωτήσεις ότι απορίες ενδέχεται να σου δημιουργηθούν!

Να σου δίνει συμβουλές πως να αποφύγεις καταστάσεις! (Πρόληψη)

Δυστυχώς, δεν πρέπει να υπάρχει ούτε ένας που να τον χαρακτηρίζουν τα παραπάνω γνωρίσματα.

Meligra

Well-Known Member
12 Μαρτίου 2010
64
0
@meligra όποτε μπορέσεις ενημέρωσε μας για τη μικρή σου... Και περαστικά σας!
Sorry για το off topic!
Θα το κανω φιλη μου...και συγνωμη που ακομα δεν το εχω κανει αλλα επειδη ειναι περιπλοκη περιπτωση και θελω να κανω μια ολοκληρωμενη και εκτενη αναφορα πρεπει να αφιερωσω λιγο απο τον χρονο που δεν εχω :) Συντομως θα εχετε νεα μας ;)

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Να σου λύνει πριν καν ρωτήσεις ότι απορίες ενδέχεται να σου δημιουργηθούν!

Να σου δίνει συμβουλές πως να αποφύγεις καταστάσεις! (Πρόληψη)

Δυστυχώς, δεν πρέπει να υπάρχει ούτε ένας που να τον χαρακτηρίζουν τα παραπάνω γνωρίσματα.
Και όμως υπάρχουν και τέτοιοι....απλά σπανίζουν....και όταν τους βρεις είσαι πολύ τυχερός