Ποιμενικός με πρόβλημα στο ουροποιητικό

21 Σεπτεμβρίου 2008
1
0
γεια σε ολουσ ειμαι νεο μελοσ και θελω τη βοηθεια σασ !το σκυλακι μου ειναι 7 μηνων πριν 15 μερεσ το βρηκα μεσα στα αιματα ειχε αιματουρια το πηγα στο γιατρο και μετα απο εξετασεισ βρηκε οτι εχει προβλημα εκ γεννετησ με τον αριστερο ουρητιρα να εκτεινετε οπισθια του αυχενα τησ κυστησ προσ την εισοδο τησ νεφρικησ πυελου.καποιοι ειπαν για επεμβαση με αβεβαιο αποτελεσμα καποι αλλοι δεν το συνηστουν καν και καποιοι ειπαν οτι επειδη ειναι ακομα στην αναπτυξη δε βορς να κανς τιποτα και μου ζητανε και ποσα αστρονομικα!!πειτε μου αν γνωριζετε κατι σασ παρακαλω εχω βρεθει σε αδιεξοδο και πρεπει κατι να κανω μου ειπαν ακομα και για ευθανασια αλλα το σκυλακι ειναι μολισ 7 μηνων και πολυ ζωηρο για κατι τετοιο. σασ ευχαριστω

Last edited by a moderator:

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
τα περί αστρονομικών ποσών θα έπρεπε να τα σκεφτείς ΠΡΙΝ πάρεις το σκυλάκι και όχι όταν χρειάζετε να τα δώσεις.

τι να κάνεις.

να βρεις εναν γιατρό τον οποίο εμπιστεύεσε και να τον ρωτήσεις

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Το καημένο.Δεν έχω εμπειρία,αλλά μου κάνει εντύπωση τόσοι γιατροί με διαφορετικές απόψεις.Τα οικονομικά είναι ένα θέμα,αλλά σκέψου ότι έχεις την ευθύνη του και αυτό σε εσένα στηρίζεται.Βέβαια, όποιος είναι έξω απ' το χορό πολλά τραγούδια λέει...Ψάξε παραπάνω για έμπιστο γιατρό και μην πανικοβάλλεσαι.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.321
Μέλη
20.082
Νεότερο μέλος
liakosxr