Ποιος κακομαθαίνει το σκύλο?

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.968
7.541
Στο μυαλό του οι ρόλοι πρέπει να έχουν μοιραστεί ως εξής: ο αρχηγός είναι για τη βασική διατροφή, τις βόλτες, την εκπαίδευση και ότι κανει ένας αρχηγός, η γυναίκα του αρχηγού είναι για τα χάδια και -κυρίως- για τους μεζέδες και ο γιός του αρχηγού για τις τρέλλες και το ξεσάλωμα :rolleyes:
Sounds like home when I was growing up (αλλά αντί για γιο ο αρχηγός είχε κόρη) :D

Αιμιλία

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2012
65
1
H αληθεια ειναι οτι ο δικος μας σκυλακος δεν ειναι καθολου πειθαρχημενος..Απο την αρχη πηρε σε ολους τον αερα!Ειδικα στη μαμα!!Οπου κυριως αυτη τον κακομαθαινει.."Το παιδιιι! μη παθει τιποτα το παιδιιι!"Μη τον ακουσει να κλαψει!!Παναγια μου!!Τερμα κακομαθημενος!!Μονο στον αντρα της αδερφης μου πειθαρχει!!Εκεινος του φωναξε απο την πρωτη φορα για να υπακουσει!εκεινος τον εβαλε πρωτη φορα τιμωρια πανω στην καρεκλα!!
Απο τοτε ξερει οτι οταν τον ανεβασουμε στην καρεκλα ειναι τιμωρια!ακουνητος!! :p

panagiotisgp

Well-Known Member
3 Μαϊου 2012
1.003
436
53
Β.Α Αττική
Πολύ ωραίο:
...Θαυμάζω τον Iggy, ο οποίος έχει καταφέρει να εκπαιδεύσει τέλεια το Χρήστο...
Θα το λέω και εγώ!:)

...Στη πράξη βέβαια ισχύει το ανάποδο, ειδικά με τη γυναίκα μου. Το αποτέλεσμα είναι ο κούταβος να περνάει το μισό του χρόνο στη κουζίνα, περιμένοντας να "πέσει" κάτι "τυχαία" από το πάγκο.

Στο μυαλό του οι ρόλοι πρέπει να έχουν μοιραστεί ως εξής: ο αρχηγός είναι για τη βασική διατροφή, τις βόλτες, την εκπαίδευση και ότι κανει ένας αρχηγός, η γυναίκα του αρχηγού είναι για τα χάδια και -κυρίως- για τους μεζέδες και ο γιός του αρχηγού για τις τρέλλες και το ξεσάλωμα :rolleyes:
Έτσι φίλε και χειρότερα με αποκορύφωμα την προσπάθειά μας να της κόψουμε το δάγκωμα.
Όλες οι προσπάθειές σου στον αέρα όταν βλέπεις το σκυλί ξάπλα να δέχεται τα χάδια στην κοιλίτσα από το ένα χέρι και να δαγκώνει το άλλο χέρι.
"Ρε γυναίκα τι είπαμε; Δεν είπαμε δεν θα την αφήνεις να σε δαγκώνει; Μην έρθεις και μου ξανά δείξεις πως σου έκανε τα χέρια η Δάφνη!!!:mad: "
Γυναίκα: "Έλα μωρέ άστη δεν με πονάει!"
Βγάλε νόημα τώρα!!!

PrincePapillon

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2013
142
1
12
Με τον άντρα μου έχουμε την ίδια συμπεριφορά απέναντι στο κουτάβι αλλά μάλλον εκείνος είναι περισσότερο πειστικός! Μία φορά θα του μιλήσει και ο Prince αμέσως υπακούει! Όταν μιλάω εγώ κάποιες φορές με "γράφει" και συνεχίζει τα δικά του! Επίσης παρατήρησα ότι όταν φοβάμαι, το κουτάβι γίνεται Ταλιμπάν!!! Στον άντρα μου πάλι, είναι στρατιωτάκι!