Ποιος μπορεί να με βοηθήσει; οστεοποιο γεφυρωση

elina_abby

New Member
25 Ιανουαρίου 2011
1
0
εχω ενα νεας γης το οποιο παρουσιασε προβλημα στην σπονδυλικη του στηλη..κατα την εκτιμηση του γιατρου εχει οστεοποιο γεφυρωση.το εψαξα στο ιντερνετ και δεν βρηκα τετοια παθηση.ξερει κανεις τι μπορει να ειναι?η ακτινογραφια του σκυλιου δειχνει κατα την αποψη του γιατρου παντα οτι συγκλινουν οι σπονδυλοι με αποτελεσμα να πιεζουν το νοτιαιο μυελο και να υπαρχει κινδυνος παραλυσης.Μου ειπε οτι δεν υπαρχει θεραπεια γι αυτο..γνωριζει κανεις αν εστω κ χειρουργικα μπορω να κανω κατι?

ευχαριστω..
Ελινα..

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.967
20.395
Ελίνα, θα πρέπει οπωσδήποτε, να πάς και σε άλλους γιατρούς και να πάρεις και άλλες γνώμες.
Που μένεις; Μπορεί κάποιος να ξέρει να σου συστήσει κάποιον καλό γιατρό.
Τι ηλικία έχει ο σκύλος σου; Τον έχεις πάρει από εκτροφέα; Είναι ενήμερος για το πρόβλημα;

Krina

Well-Known Member
28 Οκτωβρίου 2008
2.244
5
57
Περιστερι Αττικης
www.vomkrinastrand.com
ζητα απο το γιατρο να σου πει επ ακριβως την ονομασια παθησης του σκυλου σου ,πολλες φορες οι γιατροι χρεισιμοποιουν εκφρασεις που δεν ειναι ακριβεις στην ορολογια τους μονο και μονο για να μας κανουν να καταλαβουμε ,εσυ ζητα του διαγνωση και ονομασια αυτης

Dr.Zhivago

Well-Known Member
18 Απριλίου 2008
2.944
17
Χανιά
Στείλε πμ στην Skylakos.

Πιστεύω πως ο Μολοσσός της έχει την ίδια πάθηση (χειρουγήθηκε πρόσφατα).

Ότι και να συμβεί, έχεις ηθική υποχρέωση να μάθεις αν το πρόβλημα είναι κληρονομικό και αν ναι, να ενημερώσεις τον εκτροφέα του σκύλου.

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Ποιος με φωναξε;
Η οστεοποιο γεφυρωση δεν ειναι παθηση.Ειναι αιτια παθησης.

Διαβασε τα παραπανω λινκς και για οποια απορια,εδω ειμαι...