Ποιος χρειαζεται Filtalon/Milbemax/Advantix? Ομαδική παραγγελία!!!

Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
ε, θα έπαιρνα 30, γιατί νόμιζα ότι ήταν φτηνότερα... :-\"

Αλλά δεν είναι. Οπότε θα συνεχίσω με τα drontal κ θα πάρω κ 2,3 milbemax από το κτηνιατρείο μου να τα δίνω εναλλάξ.:)

Αλλά στη βόλτα θα έρθω :D (μεσημέρι δείχνει καταιγίδες όμως, οπότε να βρεθούμε πρωί Πηγή μου, αλλιώς να πάρω το αδιόβροχό μου πάλι :p)

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
φιλεναδούμπα μου, τα drontal που βρίσκω στο φαρμακείο μου τα παίρνω 20€ τα 12 χαπάκια...
Δε με συμφέρει.

Κ οι αμπούλες τόσο κάνουν κ στο κτηνιατρείο μου ;-)
Drontal πόσα δίνεις όμως? Δε δίνεις 2? Ενώ milbemax θα πρεπει να δίνεις ένα για τα κιλά της Λώρας.... Πάνω κάτω το ίδιο ερχεται και καλύπτει και το σκουλίκι της καρδιάς.

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Οπότε εγώ πάνω κάτω σου χρωστάω 10 ευρώ για τις φιλταλόν, 30 για τις advantix και 25 για τα μιλμπεμάξ, σύνολο περίπου 65 ευρώ.

Και θα σου φέρω και τις ατροπίνες που ήθελες (10 δεν είπες?)

Ελπίζω να μη βρέχει καταρακτωδώς την Κυριακή το πρωϊ..... αν είναι τηλεφωνιόμαστε για επιβεβαίωση πριν ξεκινήσουμε. :)

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.134
4.835
Ποιος είναι ο Σταύρος? Και λέμε για τις μεγάλες Advantix? Aν είναι να στείλουμε εσένα! :)
Ο Σταύρος Παραβας!!χαχαχχα
Εγω φταιω που δε βαζω τονους! Ο Σταυρός η περιοχη.. Θα παω σημερα το απογευμα και θα σας πω τιμες για ολα!

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Στο πετ σοπ μου το Milbemax για 25 kg εχει 6,30 ενω στην αποθηκη εχει 4,16.
Τα πουλανε σε συσκευασια των 50 οπου και εχει 189,17 συν 10% ΦΠΑ βγαινει 208 ευρω περιπου!

Amaliaz, Atreas, Alexisch, Tara ειστε μεσα??

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.134
4.835
Ειρηνη να σου πω αυριο? Να παω να τσεκαρω τιμες και για Milbemax...

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Λοιπόν, σε αυτό το θέμα είχαμε δώσει οδηγίες για το πως να φτάσει κανείς στα βασιλικά.... Προτείνω αυτή τη φορά να μη συναντηθούμε στο Λεωνίδα, αλλά κατευθείαν μέσα στο πάρκο, στην άπλα δίπλα στο παλάτι (ή ακόμα και στο ίδιο το παλάτι....).

Ειρήνη πως το βλέπεις?

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.134
4.835
Tελευταια φορα που πηγαμε υπηρχε μπαρα στην πετρινη εισοδο και δεν επιτρεπονταν αυτοκινητα... Θα κανουμε 2 χλμ με τα ποδια για την κιτρινη?

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Αν εχω καταλαβει καλα ειναι η Πυλη μετα το Λεωνιδα στα δεξια μας. Θα το ψαξω! Τωρα αν θα το βρω το Παλατι ειναι αλλη ιστορια γιατι φημιζομαι στο να χανομαι! :D :D
Αλλα δεν αγχωνομαι εχω και το κινητο σου! Ελπιζω μονο να εχει σημα!! :D

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Ποια πέτρινη είσοδο??Θυμάμαι οτι είχαμε παρκάρει αριστερά οπως ανεβαίνεις σ'ενα πάρκινγκ και είχαμε πάει με τα πόδια.....δεν ήταν και τόσο μακρυά...... αλλο λέμε?

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.134
4.835
Μαλλον πρεπει να διαβασω ολη την παλια συζητηση.. γιατι ο χαρτης που εχει και η περιγραφη απο κατω σε βγαζει στην πετρινη πυλη.

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Tελευταια φορα που πηγαμε υπηρχε μπαρα στην πετρινη εισοδο και δεν επιτρεπονταν αυτοκινητα... Θα κανουμε 2 χλμ με τα ποδια για την κιτρινη?
Εσυ Αμαλια τι ωρα θα πας?? !11 η νωριτερα?? Γιατι αν πας 11 να βρεθουμε στον λεωνιδα και να το ψαξουμε μαζι!

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Μαλλον πρεπει να διαβασω ολη την παλια συζητηση.. γιατι ο χαρτης που εχει και η περιγραφη απο κατω σε βγαζει στην πετρινη πυλη.
οχι, πήγαινε παρακάτω.... τελικά είχαμε συναντηθεί στο λεωνίδα κι απο κει μετά απο πέντε λεπτά με το αυτοκίνητο είχαμε βρει ενα πάρκινγκ αριστεράμας και περνώντας το δρόμο (δεξιά μας) έμπαινες στο πάρκο, απόπου μετά απο λίγο περπάτημα έφτανες στην αλάνα δίπλα απο το παλάτι.....

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.134
4.835
Α καταλαβα... δεν παμε ευθεια να βγουμε στην μπαρα αλλα αριστερα! Θα σου στειλω το τηλ. μου Ειρηνη να μιλησουμε να κανονισουμε!

Θα ειναι αυτοι εκει (Λεωνιδας- Σταυρος)? Νομιζα οτι θα ειμαστε μονο κοπελες? χαχχαχα

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.321
Μέλη
20.082
Νεότερο μέλος
liakosxr