Ποιοτική τροφή για κοκκόνι;


Luna Rossa

New Member
27 Νοεμβρίου 2021
1
0
Καλημέρα σε όλους.
Έχω ενα θηλυκό ημίαιμο κοκκόνι 11 μηνών το οποίο υιοθέτησα οταν ηταν 1.5 μηνών. Πρώτη φορά, λοιπόν, που έχω σκυλο. Ζόρικα τα πράγματα σε κάποια θέματα αλλά με απασχολεί πολύ το κομμάτι της τροφής της.
Από τότε που την πήρα της έχω δώσει royal canin, ambrosia Black Olympus κ τους τελευταίους μήνες της δίνω brit lamp&rice, καθώς μου είπαν ότι είναι πολυ ποιοτική.Στην πόλη μου την βρίσκω μόνο σε κτηνιάτρους. Ξεκινήσαμε με puppy κ έχουμε καταλήξει σε adult.
Δεν έχω ακόμη την εμπειρία να κρίνω εξωτερικά αν η brit της κάθεται καλά πχ στο τρίχωμα της. Πάντως απο το τέλος καλοκαιριού πέφτει παρα πολύ. Οσον αφορά τα κακα της καποιες φορές είναι σκληρά κ άλλες πιο μαλακά. Το τελευταίο διάστημα μάλιστα , δεν την τρώει με όρεξη.Πιθανολογω βεβαια οτι φταίει που της δίνω ταυτοχρονα κ πατέ, αλλα το έκανα γτ γενικα δεν την έβλεπα ποτε κεφάτη να θέλει να φαει οποιαδήποτε κροκέτα. Εν τω μεταξύ πριν ενα μηνα περιπου την πηγα κτηνίατρο για τον μηνιαιο έλεγχο κ τη βρηκα -500kg χωρίς να της εχω κάνει δίαιτα. Μου είπαν ότι είναι φυσιολογικό γτ ψήλωσε. Εγω κραταω μια επιφύλαξη σε αυτο, σκεπτόμενη οτι μπορεί να μην δέχεται καλα την τροφή ο οργανισμός. Το βάρος της ειναι πλεον 8+ kg. Αυτά σε γενικές γραμμές.
Λέω να της αλλάξω τροφουλα κ σκέφτομαι για naturea, ισως κ acana. Θα ήθελα γνώμες για αυτες τις εταιρείες κ για όποια αλλη κρίνετε οτι αξίζει να δοκιμάσει. Κάθε συμβουλή ευπρόσδεκτη.
Σας ευχαριστώ.