Πολλές φορές αφοδεύει και μεγαλες ποσοτητες!!!

eightball

Active Member
29 Δεκεμβρίου 2011
43
0
Γεια σας εχω ενα θηλυκο labrador είναι ενος ετους πλεον και έχει κανενα μηνα που έχω βαρεθει να μαζευω σκατα...Την βγαζω το πρωι βολτα τα κανει την αφηνω στο σπιτι και τα κανει αλλες δυο φορες σιγουρα στη βολτα την απογευματινη αλλες δυο περιπου και το βραδυ αλλη μια και μιλαω για ποσοτητες...και πολυ σφιχτα...τι γινεται?ειναι φυσιολογικο?Της αλλαξα τροφη πριν 3 μηνες υπαρχει περιπτωση να αρχισε μετα απο δυο μηνες να την πειραζει?
Πηγα στην κτηνιατρο μου ειπε οτι φταιει η τροφη προτεινε καποιες της πηρα αλλη την εδινα αναμικτη με την προηγουμενη για καμια βδομαδα και παλι τα ιδια...
Καποια γνωμη?

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
Η καινούρια τροφή είναι.
Λέγεται ότι όταν δεν απορροφάται καλά μια τροφή τότε κάνουν και μεγαλύτερες ποσότητες.
Τι τροφή δίνεις;

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
Kι εγώ έδινα την πρώτη από δύο μηνών μέχρι 7 μηνών στον δικό μου, δεν είχα πρόβλημα με την ποσότητα .
Ούτως ή άλλος καλά έκανες και την άλλαξες , 1 έτους δεν χρειάζεται να τρώει junior πλέον.
Ο σκύλος από βάρος πώς είναι; Μήπως της βάζεις περισσότερο φαγητό από ότι χρειάζεται;

Δεν αποκλείεται να μην αφομοιώνει καλά και τις δύο τροφές. Πόσα κιλά είναι και πόσα γραμμάρια belcando dinner δίνεiς;

eightball

Active Member
29 Δεκεμβρίου 2011
43
0
μα το θεμα ειναι οτι με την royal ξεκινησε το θεμα ομως και συνεχιζει και με την blecando.
Τη μετραω στο γραμμαριο.
Ειναι τωρα στα 28 κιλα

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
ΧΕΖΕΙ 6 ΦΟΡΕΣ ΤΗ ΜΕΡΑ;; Χριστέ μου!

Τα σφιχτά δεν είναι κακό. Τα πολύ σφιχτά, σε σημείο να ζορίζεται, είναι κακό.

Δοκίμασε κι άλλη τροφή και μη του τη δίνεις σκέτη. Βάζε και λίγο ελαιόλαδο, ζωμό από κρέας ή κάποιο λαχανικό τριμμένο. Αυτό για να ξεσφίξουν λίγο :p

Τώρα για την ποσότητα, πόσα γραμμάρια του δίνεις τη μέρα και πόσα γεύματα;

eightball

Active Member
29 Δεκεμβρίου 2011
43
0
[HR][/HR]της δινω 340 gr απο την belcando δυο φορες τη μερα πλεον και στα ιδια περιπου της εδινα και απο τη royal.
και οσο για τα σφιχτα μια μερα κλαψουριζε κιολας οταν τα εκανε

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Νομίζω ότι είναι καλή ποσότητα για την ηλικία της. Αφου έχεις και τη συμβουλή του κτηνιάτρου.

Είχα ακούσει εδώ στο φόρουμ ότι πολλά ενεργητικά σκυλιά, τα κάνουν πολλές φορές τη μέρα.

Για το σφιχτό, είπαμε λαδάκι να γλιστράει. Για την ποσότητα, άλλαξε τροφή. Αν είσαι Αθήνα μπορώ να σου πω μία που στην φέρνουν σπίτι σου και είναι δοκιμασμένη. Και μείωση κοπράνων και ελαχιστοποίηση μυρωδιάς αερίων και κοπράνων. Για την ακρίβεια τα άεριά της δε μυρίζουν καθόλου.

Εκτός ΑΝ υπάρχει πρόβλημα που πρέπει να δει γιατρός πρώτα.