Πολλα χαιρετισματα απο την Κρητη

giorgos_krhth_91

New Member
22 Μαϊου 2012
2
0
Καλησπερα σας,ονομαζομαι Γιωργος και ειμαι 21 φοιτητης στο τμημα ηλεκτρονικων του πολυτεχνειου Κρητης.
Εδω και 2 εβδομαδες εχω αποκτησει την,2 μιση,μηνων πλεον Τσικη.
Ειναι ημιμαιμο απο μποξερ πατερα και λαμπραντορ μαμα,ειναι φοβερη φατσουλα με το σωμα του μποξερ με πολυ φιλικο χαρακτηρα και πανεμορφο μαυρο τριχωμα.
Το σκυλακι μου το χαρισε γνωστος μου που εχει και τους 2 γονεις του και η μαμα του θα στειρωθει γιατι δεν καταφερε να τα κρατησει απομακρυσμενα ωστε να μην ζευγαροσουν,παρολο που και τα 4 κουταβακια βγηκαν πανεμορφα και πολυ καλα διαμορφομενα.
Επισης εχει ηδη μαθει το κατσε το ξαπλωσε και να πηγαινει για τουαλετα εξω,ειχαμε βεβαια παντα σκυλι στο σπιτι μας και ξερω πολλα πραγματα για την εκπαιδευση τους και δεν με εχει δυσκολεψει καθολου συν το γεγονος οτι οι πληροφοριες μεσα απο αυτο το φορουμ εχουν αποδιχθει πολυτιμες.

Attachments

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.082
Μπόξερ με λάμπραντορ ε;
Ελπίζω να έχεις πολύ χρόνο ελεύθερο και πολύ διάθεση για τρέξιμο!!
Να σου ζήσει η κουταβίνα σου, ελπίζω ο γνωστός να βρει καλά σπίτια για όλα τα κουταβάκια και πράγματι να στειρώσει την θηλυκιά.
Τουλάχιστον δεν τα πέταξε σε κανένα σκουπιδοτενεκέ τα κουτάβια και τα έδωσε και στην σωστή ηλικία...
Στο φόρουμ θα διαβάσεις πολλά που θα σε βοηθήσουν στην ανατροφή της Τσίκη! Να την χαίρεσαι και να είναι γερή, είναι κούκλα!!!

giorgos_krhth_91

New Member
22 Μαϊου 2012
2
0
Μπόξερ με λάμπραντορ ε;
Ελπίζω να έχεις πολύ χρόνο ελεύθερο και πολύ διάθεση για τρέξιμο!!
Να σου ζήσει η κουταβίνα σου, ελπίζω ο γνωστός να βρει καλά σπίτια για όλα τα κουταβάκια και πράγματι να στειρώσει την θηλυκιά.
Τουλάχιστον δεν τα πέταξε σε κανένα σκουπιδοτενεκέ τα κουτάβια και τα έδωσε και στην σωστή ηλικία...
Στο φόρουμ θα διαβάσεις πολλά που θα σε βοηθήσουν στην ανατροφή της Τσίκη! Να την χαίρεσαι και να είναι γερή, είναι κούκλα!!!

Σε ευχαριστω πολυ,στο πατρικο μου εχουμε ενα λαμπραντορ 4 ετων τωρα και ημουν αρκετα προετοιμασμενος αλλα αυτη η κυρια μου βγηκε ακομα πιο δραστηρια.
Παντως βλεπω οτι εχει παρει πολυ καλα στοιχεια του χαρακτηρα και απο τις 2 φυλες,οποως η αγαπη για τα παιδια η εξυπναδα και φυσικα η ορεξη για παιχνιδι.