Πολυδιψια,Πολυουρια,υπνηλια,Ελαχιστη ορεξη για φαγητο :(

Ioanna93

Well-Known Member
15 Φεβρουαρίου 2016
238
65
Μου ειπαν οτι αμα ειχε αιμοραγια στο εντερο θα φαινοτανε στις εξετασεις κ 2 εβδομαδες σχεδον μετα πιθανον δεν θα ζουσε κιολας..Τωρα πραγματικα δεν εχω ιδεα τι συμβαινει αλλα θα κανουμε τον υπερυχο κ θα μαθουμε γιατι θα δουμε ολα της τα οργανα κ θα εχουμε μια καθαρη απαντηση..
@Maria25 μου μην ανησυχεις ολα φαινονται στις εξετασεις :) κουβεντα κανουμε :)

Έμαθα εγώ - 150€ το κάθε session αιμοκάθαρσης
και ποσες συνεδριες θελει ? συμπαθητικη τιμη με μια πρωτη ματια ...

Ioanna93

Well-Known Member
15 Φεβρουαρίου 2016
238
65
Aαυτό εξαρτάται από την πάθηση/διάγνωση.
το μονο σιγουρο .. εννοω ρωτησες για συγκεκριμενες μερες εσυ προσωπικα για να πας το σκυλι σου ...

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.674
11.103
Athens
το μονο σιγουρο .. εννοω ρωτησες για συγκεκριμενες μερες εσυ προσωπικα για να πας το σκυλι σου ...
Δεν είναι από δικό μου περιστατικό. Έτυχε να μάθω για άλλη περίπτωση που έκανε αιμοακαθάρσεις - δεν ξέρω τα περί πάθησης.

Ioanna93

Well-Known Member
15 Φεβρουαρίου 2016
238
65
Δεν είναι από δικό μου περιστατικό. Έτυχε να μάθω για άλλη περίπτωση που έκανε αιμοακαθάρσεις - δεν ξέρω τα περί πάθησης.
ααα οκ οκ !!!!

21 Μαρτίου 2016
23
2
39
Με υπέρηχο ναι θα δεις ποιο οργανο έχει πειραχτεί αλλα αυτό δεν σημαίνει ότι υπάρχει πρόβλημα στο ίδιο το όργανο. Μπορει να ειναι ιος. Πχ ερλιχια που εχει ο δικος μου και του καναμε και υπερηχο του πειραξε σπληνα και συκωτι.Την αντιβιωση την στηριζω στα εξης. Απο την στιγμη που το σκυλι εχεο πεσεο κατω και σου λεει ο γιατρος παρε αντιβιωση και του δινεις 2 μερες και δειχνει καλυτερα την συνεχιζεις μεχρι να βρει τι εχει. Αν την κοψεις κακο του κανεις οχι καλο. Οπως και εμεις πρεπει με την αντιβιωση να παρουμε ολο το κουτι για να γινει η θεραπεια τοτε και ο σκυλος πρεπει να κανει την θεραπεια του. Γιατι αν ειναι αρρωστια με σταδια μπορει το σκυλι σου μετα απο 2 μερες να δειχνει καλα αλλα η αρρωστια μεσα να το σκοτωνει. Αυτο το γραφω χωρις να δω τα νεοτερα παω τωρα να δω

21 Μαρτίου 2016
23
2
39
Οσο για τον τροπο που ανακινουν το μπουκαλακι αν θελει η εξεταση επαναληψη το γραφει το ιδιο το χαρτι που βγαινουν τα αποτελεσματα. Σου το συστηνει το αποτελεσμα. Οπως σε μερικα τεστ σου βγαζει και διαγνωση για το τι μπορει να εχει ο σκυλος. Πχ. Οταν πηγα πικερμι και του εκαναν εξετασεις η απαντηση απο κατω εγραφε κυτταρικη θρομβοπενια. Αναλογα παντα και τι μηχανημα εχει ο καθενας

21 Μαρτίου 2016
23
2
39
Τα μαυρα κακα δειχνουν αιμα στο πεπτικο. Το κοκκινο αιμα στα κακα σημαινει προβλημα στο εντερο. Οτι κατι εχει γρατζουνιστει κτλ. ΑΛΛΑ τα μαυρα κακα επισης μπορει να ειναι και απο φαρμακα και πιθανον απο το σιροπι. Δεν ανεφερε η μαρια οτι εδινε φαρμακο στο σκυλι για αυτο το εγραψα

Maria25

Member
25 Μαρτίου 2016
21
6
35
Τα μαυρα κακα δειχνουν αιμα στο πεπτικο. Το κοκκινο αιμα στα κακα σημαινει προβλημα στο εντερο. Οτι κατι εχει γρατζουνιστει κτλ. ΑΛΛΑ τα μαυρα κακα επισης μπορει να ειναι και απο φαρμακα και πιθανον απο το σιροπι. Δεν ανεφερε η μαρια οτι εδινε φαρμακο στο σκυλι για αυτο το εγραψα
Αλικακι μου καλημερα!Εχθες πηγα κ της εκανα ακτινογραφια στο Αττικο Νοσοκομειο Ζωων στη Παιανια ηταν καθαρη και υπερηχο στον Αγ.Στεφανο κ ολα της τα οργανα ηταν μια χαρα πνευμονες,καρδια,συκωτι,νεφρα,εντερο κλπ.Δεν βρηκαν τιποτα.Τα κακα της ειπα οτι ηταν σκουρα ισως κ μαυρα αλλα καμια σχεση, σκουρα καφε ηταν που μιλησα με το γιατρο κ μου ειπε οτι οταν λεμε μαυρα εννοουμε μαυρα η αληθεια ειναι οτι ειχε δικιο.Εχω πει πολλες φορες οτι εχω κανει αιματολογικες,βιοχημικες κ ηταν μια χαρα επισης οπως και για ερλιχεια κ ηταν αρνητικο κ για καλαζαρ αρνητικο.Οπως επισης οτι της δινω Vibramycin αντιβιωση κ της εδινα κ Epadoren για το στομαχι αλλα το κοψαμε με το γιατρο της γιατι της εφερνε υπνηλια.Επειδη της ειχα αλλαξει αποτομα την τροφη, μου ειπε οτι ειναι πιθανον να επαθε οτι επαθε απο το στομαχακι της να σταθεροποιησω πρωτα την τροφη της σιγα σιγα να μην της δινω αλλο κοτοπουλο παρα μονο την ξηρα τροφη της κ να παρακολουθω πως παει κ μιλαμε.Ολα βγηκαν καθαρα οποτε θα κανω αυτο με την τροφη της κ βλεπουμε.

• Like
Reactions: SofiaEve

Ioanna93

Well-Known Member
15 Φεβρουαρίου 2016
238
65
Με υπέρηχο ναι θα δεις ποιο οργανο έχει πειραχτεί αλλα αυτό δεν σημαίνει ότι υπάρχει πρόβλημα στο ίδιο το όργανο. Μπορει να ειναι ιος. Πχ ερλιχια που εχει ο δικος μου και του καναμε και υπερηχο του πειραξε σπληνα και συκωτι.Την αντιβιωση την στηριζω στα εξης. Απο την στιγμη που το σκυλι εχεο πεσεο κατω και σου λεει ο γιατρος παρε αντιβιωση και του δινεις 2 μερες και δειχνει καλυτερα την συνεχιζεις μεχρι να βρει τι εχει. Αν την κοψεις κακο του κανεις οχι καλο. Οπως και εμεις πρεπει με την αντιβιωση να παρουμε ολο το κουτι για να γινει η θεραπεια τοτε και ο σκυλος πρεπει να κανει την θεραπεια του. Γιατι αν ειναι αρρωστια με σταδια μπορει το σκυλι σου μετα απο 2 μερες να δειχνει καλα αλλα η αρρωστια μεσα να το σκοτωνει. Αυτο το γραφω χωρις να δω τα νεοτερα παω τωρα να δω
Οσο για τον τροπο που ανακινουν το μπουκαλακι αν θελει η εξεταση επαναληψη το γραφει το ιδιο το χαρτι που βγαινουν τα αποτελεσματα. Σου το συστηνει το αποτελεσμα. Οπως σε μερικα τεστ σου βγαζει και διαγνωση για το τι μπορει να εχει ο σκυλος. Πχ. Οταν πηγα πικερμι και του εκαναν εξετασεις η απαντηση απο κατω εγραφε κυτταρικη θρομβοπενια. Αναλογα παντα και τι μηχανημα εχει ο καθενας
καλημερα αλικη !! :) εγω παντως για να παρω αντιβιωση πρεπει να ειμαι με το ενα ποδι στον ταφο γιατι αν εχω κατι δεν προκειται να φανει με την αντιβιωση .. πιστευω πως η αντιβιωσεις καλυπτουν τις ασθενειες .. ναι το σκυλακι σου πιθανων ειχε θρομβοπενια αν λες οτι ο αιματοκριτης του ειχε πεσει τοσο πολυ .. αυτο δεν σημαινει οτι και το σκυλακι της μαριας εχει θρομβοπενια ... μηχανημα απο μηχανημα ναι διαφερει το ξερω .. αυτο για την ανακινηση το ειπα γενικα για να το ξερουν ολοι .. γιατι λαθη κανουμε ολοι μας ..