Καλημερα!Θα ηθελα τη βοηθεια σας!! Ηταν δυο μερες που η Λουλου μου ρατσα κανις 13 χρονων,6 κιλα, ξαφνικα αρχισε να μου κανει σκουρα κοπρανα καφε νερουλα σε 2 μερες 3 φορες.Τη δευτερη μερα λοιπον, χωρις δευτερη σκεψη πηρα τηλεφωνο το κτηνιατρο μου και πηγα να τη δει.Μου εδωσε ενα δικο του φαρμακο για το στομαχι 2cc οπως μου ειπε πριν το φαγητο πρωι βραδυ χωρις να ξερω πως λεγεται και το VIBRAMYCIN για αντιβιωση 1 καθε μερα με το φαγητο, αλλα χωρις να της κανει καποιες εξετασεις αιματος κλπ.Μου ειπε να την ταισω μονο στηθος κοτοπουλο βραστο με ρυζι και καροτο οπως και εκανα.Εκεινος μου ειπε οτι ειναι το στομαχακι της.Σημερα ξυπνησα και δεν ηθελα να της δινω φαρμακα χωρις να γνωριζω 100% το τι της συμβαινει, ετσι πηγα και σε ενα αλλο κτηνιατριο που μου συστησαν,της εκαναν αιματολογικες εξετασεις και μου ειπαν οτι ολα ειναι φυσιολογικα αλλα μονο τα νεφρα της ειναι λιγο τσιμπημενα απο 1,6 στο 1,9. Μου ειπε να της δωσω για το στομαχι το Epadoren σιροπι για 8 μερες, 0,8μλ ,πρωι-βραδυ , 30 λεπτα πριν το φαγητο και το VIBRAMYCIN 100mg , 1 καθε μερα μαζι με το φαγητο της για 8 μερες κ αυτο.Επισης μου αλλαξε την τροφη της.Μου ειπε να παρω την Royal που ειναι για τα νεφρα και κονσερβα το ιδιο.Να παρακολουθησω την εξελιξη της και αν ειναι καλυτερα να την παω σε 15 μερες να της ξανακανει εξετασεις να δουμε πως ειναι, αν δεν ειναι καλυτερα να την παω πιο νωρις.Πως γινεται ο ενας να μου λεει για στομαχι και ο αλλος για νεφρα και να μου δινουν την ιδια αντιβιωση??Ξερω οτι ειναι μεγαλη σε ηλικια αλλα παιζει,χοροπηδαει ολοκληρη απο τη χαρα της οταν ειναι να παμε βολτα,τρεχει δεν φαινοτανε να ειχε τιποτα αλλα οταν ημαστε μεσα στο σπιτι ολο κοιμαται τις 3 τελευταιες μερες, θελει να κουλουριαζεται και καταλαβενω οτι δεν ειναι καλα κ ποναει.Θα παω και σε τριτο κτηνιατρο να παρω κ αλλη γνωμη θελω να ειμαι 100% σιγουρη για το τι της συμβαινει.Πειτε μου την γνωμη σας , σας παρακαλω ειμαι πολυ μπερδεμενη,στεναχωρημενη,φοβαμαι πολυ,την εχω απο 13χρονων,10 ολοκληρα χρονια και ειναι η ζωη μου!!