Πολύ χιόνι λέμεεε!

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.744
Θεσ/νίκη
Ε ναι λέμε!:D

Καινούργιο μου κόσκινο που να σε κρεμάσω!

Την πήρε πρόσφατα την φωτογραφική μηχανή και έχει τραβήξει ίσα με 40.000 φωτογραφίες!:paja1:

Και όλες ωραίες...με τέτοια μάτια πως να μην βγει ωραία η φωτογραφία!

Berna μπορείς τώρα να αρχίσεις να με χτυπάς...:D

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.744
Θεσ/νίκη
Α για αυτήν μιλάτε?Α καλά!

Νόμιζα της Berna!Δεν γύρισα σελίδα να δω αυτήν που έβαλε ο Whitefang!

Αρχοντιά, υπερηφάνια, λεβεντιά! Χαρακτηριστικά αυτού του σκύλου!Ένας σκύλος στοιχείο του!
Νομίζω η σημερινή μέρα θα της άρεσε πολύ με τόσο χιόνι!

Whitefang

Well-Known Member
20 Οκτωβρίου 2008
250
12
Κοζάνη
Αρχοντιά, υπερηφάνια, λεβεντιά! Χαρακτηριστικά αυτού του σκύλου!Ένας σκύλος στοιχείο του!
Ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σου λόγια. Θα προσθέσουμε το Αρχοντιά, Υπερηφάνια, Λεβεντιά στα χαρακτηριστικά της φυλής μας: Αντοχή - Πίστη - Εξυπνάδα (Endurance. Fidelity. Intelligence) όπως λέει η επιγραφή κάτω από το άγαλμα του Balto στο Central Park της Νέας Υόρκης. :)

Νομίζω η σημερινή μέρα θα της άρεσε πολύ με τόσο χιόνι!
Μόνο της άρεσε? Κρίμα που άρχισε να λιώνει κιόλας, αλλά την Καθαρά Δευτέρα πάλι χιόνια λέει.

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
Πραγματικότατη. Να και η φωτογραφία της σκυλίτσας μου, από την οποία έκανα την υπογραφή μου.

View attachment 17774
Ειναι φανταστικη φωτο...βεβαια πιο φανταστικη ειναι η σκυλιτσα σου!!!!
Και ο cookie ομως κουκλακι....αλλα επαθα πλακα με αυτη την φωτο να την στηλεις γαι το ημερολογιο!!!

tomsitas

Well-Known Member
20 Ιανουαρίου 2011
783
48
ΓΙΑΝΝΕΝΑ
Περιμενοντας το χιονι (οπως λενε τα δελτια..) το σαββατοκυριακο....καποιες πιο παλιες photo
ΝΥΜΦΑΙΟ Γεναρης του 2011

Whitefang

Well-Known Member
20 Οκτωβρίου 2008
250
12
Κοζάνη
Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. Εδώ ένα σχετικό βιντεάκι. Μόλις είχε αρχίσει να χιονίζει και είπα να την πάω στο πάρκο.
Βέβαια δεν ήταν ο φύλακας που μας διώχνει διότι απαγορεύονται τα σκυλιά στο πάρκο.

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Whitefang το σκυλί σου είναι υπέροχο και το σκηνικό θυμίζει Σιβηρία. Νομίζω οτι η αρμονία της εικόνας και του βιντεο είναι τέλεια. Και tomsitas το αλεπουδάκι σου είναι κουκλί.

tomsitas

Well-Known Member
20 Ιανουαρίου 2011
783
48
ΓΙΑΝΝΕΝΑ
ευχαριστω stamatia ....
προσεξατε στην 2 photo τα κρυσταλλα του παγου κατω απο το στερνο ?.....
4 ωρες μες το χιονι , διπλα-διπλα σε αρκουδες ,δεν σταματησε καθολου εκανε σαν τρελο....

tomsitas

Well-Known Member
20 Ιανουαρίου 2011
783
48
ΓΙΑΝΝΕΝΑ
Δεν διαπιστωσα το παραμικρο , την παραμικρη ενδειξη ενοχλησης....
ουτε εκεινη την μερα ουτε και τις επομενες μερες που ειχα το νου μου
Οταν μπηκαμε στο αυτοκινητο , κλασσικα , αρχισε να στεγνωνει τις πατουσες με την γλωσσα , αλλα μετα απο 2 λεπτα τον πηρε ο υπνος....σαν και να ηταν κατι φυσιολογικο.....

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.321
Μέλη
20.082
Νεότερο μέλος
liakosxr