Πονάει στην κοιλιά

Kostasf

Member
2 Οκτωβρίου 2015
18
10
40
Καλημέρα παιδιά,
Έχω ένα ημίαιμο Setter-Jack Russel, εδώ και δυό μέρες και ενώ την πρωτη είχαμε και διάρροιες πονάει στην κοιλιά δοκίμασα να τον ψαχουλέψω στο σημείο (πλάι μόλις τελειώνουν τα πλευράκια του) και ουρλιάζει. Αυτό το κάνει και σε ανύποπτο χρόνο εαν κάνει κάποια απότομη κίνηση. Του έχω πάρει τροφή id για γαστρεντερικά προβλήματα , η διάρροια σταμάτησε σήμερα αλλά ο πόνος συνεχίζει .. Τι γίνεται;
Ίσως να έφταιξα και εγώ του έδωσα να φάει καβουρμά (βοδινό κρέας μαγειρεμένο σαν έδεσμα, διατηρείτε όπως τα σαλάμια), το αποδίδω ίσως στο ότι ήταν κάπου χαλασμένο και δεν το πρόσεξα.

Help!!

Kostasf

Member
2 Οκτωβρίου 2015
18
10
40
Τροφή και νερό, θα περάσει.. αλλά ουρλιάζει και απο μόνος του σε άσχετα χρονικά διαστήματα πχ.. αν τρομάξει και σφιχτεί απότομα κτλ.. κάπως έτσι το αντιλαμβάνομαι.. Επίσης μου είπε να του μαγειρέψω ρύζι με κοτόπουλο.. αλλά προτίμησα την φαρμακευτική id τροφούλα για σίγουρα πράγματα..

Iraki maria

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2015
368
791
38
Thessaloniki
Δεν σου εξηγησε ο κτηνιατρος για ποιο λογο το σκυλακι ουρλιαζει απο μονο του? Ο πονος που οφειλεται? Γνωμη μου ειναι να μιλησεις και με καποιον αλλον γιατρο:).

• Like
Reactions: Katiariko

Kostasf

Member
2 Οκτωβρίου 2015
18
10
40
Εάν συνεχίσει και αύριο ο πόνος, θα τον πάω επίσκεψη.. Έγινε τηλεφωνικώς η προτροπή για την τροφή.
Η διάρροια σταμάτησε.. Μα έχει αλλάξει η διάθεσή του, δεν έχει όρεξη για παιχνίδι... Χθες μάλιστα που πήγα να του κάνω παιχνίδια και τον ψιλοπείραζα πόνεσε χωρίς να του κάνω κάτι και απο την τρομάρα του, το δάχτυλο με το οποίο τον πείραζα πήγε να μου το αρπάξει κλαίγοντας.. (με ψιλοδάγκωσε δηλαδή)

Iraki maria

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2015
368
791
38
Thessaloniki
Οποτε δεν το ειδε απο κοντα το σκυλακι.Δεν θελω να γινω κουραστικη αλλα θα σου ξαναπω,παντα με την καλυτερη διαθεση,να επικοινωνησεις και με καποιον αλλον.Μπορει να μην ειναι κατι σοβαρο,που στο ευχομαι,αλλα μπορει να ειναι και κατι που χρειαζεται προσοχη και ισως χανεται πολυτιμο χρονο!

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.675
11.105
Athens
Μήπως έχει φάει κανα πλαστικό, μπαλάκι, ξύλο, κάλτσα - τίποτα τέτοιο? Νομίζω με έναν υπερηχο ή ακτινογραφία θα το δειτε αυτό.

• Like
Reactions: l.Kyveli

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
Θα σου έλεγα ότι είναι απαραίτητο,σήμερα Δευτέρα, να πάει ο σκύλος στο κτηνίατρο. Μπορεί να είναι κάτι πολύ σοβαρό.

• Like
Reactions: Katiariko