Πονος απο microchip?

minpinkiller

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2009
1.173
18
37
Ξεσσαλονίκη
Την Πεμτη τσιπαρα τον πιτσιρικο μου. Το θεμα ειναι οτι ειναι κακοκεφος απο χτες και δεν εχει πολλη ορεξη για παιχνιδι. Το φαγητο του το τρωει αλλα οχι και μανιωδως...Βασικα η αληθεια ειναι οτι ποτε δεν ηταν λαιμαργος.
Οταν παω να ακουμπησω τον σβερκο του γυρναει και με κοιταει με τα αυτακια κατεβασμενα σαν να ποναει. Υπαρχει περιπτωση να ειναι "πεσμενος" λογω πονου? Και αν ναι γνωριζει καποιος να μου πει στο περιπου ποτε θα του περασει και δεν θα ποναει αλλο?

Ευχαριστω! :)

minpinkiller

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2009
1.173
18
37
Ξεσσαλονίκη
Οχι δεν καναμε εμβολιο...Ε ξερω και εγω? Οσο να'ναι ειναι ενα ξενο σωμα στο σβερκουδακι του αλλα οταν του το εβαλε η γιατρος ουτε εκλαψε ουτε τπτ...Καλα ειναι κ λιγο μιγιαγκιχτος ειναι η αληθεια!

Krina

Well-Known Member
28 Οκτωβρίου 2008
2.244
5
57
Περιστερι Αττικης
www.vomkrinastrand.com
μπαμπα μου , μαμα μου , με πονεσανε
μουτρακι με παραπονο για να σας "ριξει"
και δωστου προσοχη και ανυσηχια και χαδια εσεις
και ο μικρος απολαμβανει τα του θεατρινισμου του !!!!!!!!!!!!!!

minpinkiller

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2009
1.173
18
37
Ξεσσαλονίκη
Κοιταξε...θελοντας και μη τα μικρα συνηθως τα κακομαθαινουμε. Δεν λεω οτι ειναι ο κανονας αλλα οσο να'ναι συγχωρεις πιο ευκολα μια λαθος συμπεριφορα σε ενα μικρο σκυλακι απο ενα μεγαλο γιατι απλα δεν ειναι τοσο "ενοχλητικο". Απο οτι βλεπω εχεις ροτβαιλερ...σκεψου λιγο πως θα συμπεριφεροσουν αν ειχες ενα σκυλακι 2.5 κιλων...

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Κοιταξε...θελοντας και μη τα μικρα συνηθως τα κακομαθαινουμε.
Γεγονός, αλλά δεν νομίζω ότι η Krina αναφερόταν σε αυτό με την παραπάνω απάντηση. Απλά σου λέει να μην ανησυχείς και ότι το κάνει για να τραβήξει την προσοχή σου.

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
17
earth
πολύ θεατρινισμός τα κωλόσκυλα...και πρόκειται για master off body language μαυρη ζώνη 12 ντάν

αν τρώει πίνει και παίζει όπως πάντα όλα καλά

λίγο πόνο εκεί που ήταν η ένεση μπορεί να νιώθει αλλά γενικά το τσιπάκι ταξιδευει συνεχώς κάτω απο το δέρμα του σκύλου χωρίς να προκαλεί ενοχλήσεις

minpinkiller

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2009
1.173
18
37
Ξεσσαλονίκη
Α οκ! Σας ευχαριστω παιδια. Και Krina φυσικα και δεν το πηρα στραβα αυτο που ειπες, ισα ισα που το βλεπω στην καθημερινοτητα μας οτι βρισκει τα παντα για να μας τραβηξει την προσοχη και εμεις απλα πεφτουμε στο κολπο του!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.322
Μέλη
20.085
Νεότερο μέλος
DimitrisK.