Ποση απο την αμπουλα να του βαλω;

Gucci dog

Well-Known Member
10 Δεκεμβρίου 2012
102
0
Καλημερα λατρεμενο φορουμ!!!Σημερα ειναι η μερα που αγοραζω τα καθιερωμενα(αμπουλα-scalibor)για το μικρο μου πινσερακι!!!Θα ηθελα να μου πειτε το εξης:Μηπως το να του βαλω ολη την αμπουλα ειναι υπερβολικο;Το λεω επειδη ξερω οτι ειναι πολυ βαρια η advantix και την προηγουμενη φορα ξυνοταν εντονα για κανα 10λεπτο οταν την πρωτο εβαλε....Δωστε μου τα φωτα σας!:)

golden boy

Well-Known Member
12 Σεπτεμβρίου 2010
805
93
Hell
Μηπως τον ενοχλει γενικοτερα καποιο συστατικο της Advantix και οχι η ποσοτητα? Δοκιμασες καποια αλλη?

Gucci dog

Well-Known Member
10 Δεκεμβρίου 2012
102
0
Ναι,εχω δοκιμασει και τη frontline!Δεν εδειξε να ενοχλειται ιδιαιτερα,αλλα δε την ξαναπηρα γιατι μετα απο ψαξιμο ειδα οτι δεν ειναι καλη!

Giota.l

Well-Known Member
31 Μαϊου 2011
102
1
ΑΘΗΝΑ
Στην μεγάλη μου ενώ η advantix της είχε καθήσει καλά αρχικά στη συνέχεια δημιουργησε πρόβλημα δερματικο (ξυροδερμία, φαγούρα, χάσιμο τρίχας) το οποίο μας πήρε τουλάχιστον ένα χρόνο να καταλάβουμε ότι οφείλεται στη συγκεκριμένη αμπούλα.. μιας και επικεντρωθήκαμε σε εξετάσεις, αλλαγή τροφής και ότι άλλο μπορεί να βάλει ο νους! Εντελώς τυχαία ανακάλυψα πως όλα αυτά οφείλονταν στην advantix και μόνο! Γενικότερα απ' ότι διαβάζω πάντως δεν κάθεται καλά σε όλους τους σκύλους!

Giota.l

Well-Known Member
31 Μαϊου 2011
102
1
ΑΘΗΝΑ
Δεν ξέρω ακόμη τι θα βάλω μιας και πρόσφατα ανακάλυψα τι είναι αυτό που της προκαλεί το πρόβλημα! Κι εγώ ακόμη το ψάχνω!

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Ποσότητα όση σου πει ο κτηνίατρος. Οι αμπούλες άλλωστε πηγαίνουν με τα κιλά και χρησιμοποιείς όλο το περιεχόμενο.

Gucci dog

Well-Known Member
10 Δεκεμβρίου 2012
102
0
Ποσότητα όση σου πει ο κτηνίατρος. Οι αμπούλες άλλωστε πηγαίνουν με τα κιλά και χρησιμοποιείς όλο το περιεχόμενο.
Μολις επιστρεψαμε απο τον κτηνιατρο...Mad00lini ειχες απολυτο δικιο!μας εδωσε αμπουλα για 4- 10 κιλα και την εβαλε ψηλα στο σβερκο!Σ'ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια σου!

giannis21r

Well-Known Member
7 Ιανουαρίου 2013
234
2
Χαϊδαρι
Μολις επιστρεψαμε απο τον κτηνιατρο...Mad00lini ειχες απολυτο δικιο!μας εδωσε αμπουλα για 4- 10 κιλα και την εβαλε ψηλα στο σβερκο!Σ'ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια σου!

Και εγω και ο κτηνιατρος γιατι τι βαζουμε τοσα χρονια κατα μηκος της σπονδυλικης στηλης;

Gucci dog

Well-Known Member
10 Δεκεμβρίου 2012
102
0
Και εγω και ο κτηνιατρος γιατι τι βαζουμε τοσα χρονια κατα μηκος της σπονδυλικης στηλης;
Ισως φταιει το οτι εχω πινσερ και ειναι ιδιαιτερα ευλιγιστο.....επομενως μπορει να γλυψει ΚΑΘΕ μερος του σωματος του εκτος απο τον σβερκο!:p

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
Ισως φταιει το οτι εχω πινσερ και ειναι ιδιαιτερα ευλιγιστο.....επομενως μπορει να γλυψει ΚΑΘΕ μερος του σωματος του εκτος απο τον σβερκο!:p
μμμμμ ναι! Βέβαια βοηθάει να βάλεις την αμπούλα και να το πας κατευθείαν βόλτα για κανενα 20λεπτο μέχρι να στεγνώσει....
Τα πινσεράκια ειναι γνωστά για την ευλιγισία τους????

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Ίσως λόγω μεγέθους του σκύλου. Κι εμείς βάζουμε σε 3 σημεία: σβέρκο, ράχη και ουρά.

Gucci dog

Well-Known Member
10 Δεκεμβρίου 2012
102
0
Ναι, κάνουν και κατακόρυφο.
Το παιρνω σαν κακο χιουμορ και δεν το συνεχιζω...Ευχαριστω ολους για τις απαντησεις τους και αποχωρω!

Gucci dog

Well-Known Member
10 Δεκεμβρίου 2012
102
0
Που πας?
Ανάλογα με την επιφάνεια εξάπλωσης πάει.
1.Παω να βγαλω βολτα τον μονακριβο μου!2.Εχω την εντυπωση οτι μπαινει στο σβερκο(τουλαχιστον στα μικρα σκυλια)για να μη το γλυψουν...αλλα δεν ειμαι και σιγουρη