Ποση απο την αμπουλα να του βαλω;

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
Gucci σύμφωνα με το link που έβαλε ο sea mol η αμπούλα μπαίνει σε 4 σημεία και οχι σε ένα! :)

Απλά μετά φροντίζεις να μην τον αφήσεις να γλύψει τη περιοχή! Επίσης καλό θα είναι και εσύ να μην τον ακουμπας μέχρι να στεγνώσει!

giannis21r

Well-Known Member
7 Ιανουαρίου 2013
234
2
Χαϊδαρι
Και ενταξει η Gucci μπορει να μην γνωριζει οτι μπαινει σε 3-4 σημεια και να εκανε υποθεσεις για ποιο λογο ο κτηνιατρος να την εβαλα σε ενα σημειο.Ο κτηνιατρος ομως δεν οφειλει γνωριζει τη διαδικασια...;

ASFE

Well-Known Member
11 Μαϊου 2011
930
60
46
Αθηνα..Δυστυχως.
advantix[SUP]®[/SUP] is easy to apply – one dose, once or twice a month, simply applied onto the skin of the animals and available in four different pipette sizes. A small dog below 4 kg weight requires no more than a single spot on its neck with the advantix[SUP]®[/SUP] 0.4 ml pipette.

εγω το διαβασα εξου και το ευχαριστω:rolleyes:

giannis21r

Well-Known Member
7 Ιανουαρίου 2013
234
2
Χαϊδαρι
Διάβασε κανένας το ρημαδο-λινκ?
Σε σκυλιά μέχρι 4 κιλά όπως τα μινι πίντσερ λέει σε ΕΝΑ σημείο.
*no more than

Εχεις δικιο συγνωμη δεν ξερω ποσο πανε τα πίντσερ...και υπολογισα με βαση την αμπουλα που εβαλα ο κτηνιατρος 4-10 κιλα

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.975
7.552
Εμένα 2 κτηνιατροι μου είπαν - ανεξαρτήτως μεγέθους - ότι δεν πρέπει να τη σπας αλλά να τη βάζεις όλη σε ένα μέρος.

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Πάντως όση ευλυγισία και να έχει ένα σκυλί, για να γλύψει το σβέρκο του πρέπει είτε να έχει 1 μέτρο γλώσσα ή να είναι άλιεν και να βγαίνουν 3 κεφάλια όταν ανοίγει στο στόμα του.

Ευελπιστώ το πινσεράκι σου να μην είναι τίποτα από τα δύο.

jac

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2011
800
2
Italia
δεν είναι λογικό οτι σε ενα πιν βάζεις λιγοτερη ποσότητα σε λιγότερα σημεία? τι θέλει πτυχίο για να το καταλάβει κανείς.....και βρε παιδιά τα φάρμακα έχουν και ενα ριμάδο-χαρτάκι με οδηγίες μέσα δεν είναι για τον φαρμακοποιό μόνο ειναι κ για τον πελάτη. Εαν αγοράζεται μεμονομένα την αμπούλα ζητάτε και το χαρτάκι εστώ φωτοτυπία...

russellKind

Well-Known Member
14 Ιουνίου 2010
948
4
Στον δικο μου η advantix του δημιουργησε 1 μικρο καρουμπαλο το οποιο εφυγε σε λιγες ημερες.Παρ'ολο που την εβαλα σε 3-4 διαφορετικα σημεια.Δεν του ξαναεβαλα την ιδια.

Με την Frontline δεν υπηρξε καποο προβλημα.Δεν γινεται βεβαια να ειμαι σιγουρος οτι εφταιγε η αμπουλα γιατι την εβαλα μονο 1 φορα.

Liana01

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2012
297
0
Πειραιάς
Καλημέρα. Επειδή έψαχνα πληροφορίες για την advantix, να σας πω ότι και εμένα στο μαλτεζάκι την αμπούλα του την βάζει η κτηνίατρος στο σβέρκο και μόνο εκεί.