Ποσοστά ίασης

radionuclide

Well-Known Member
11 Αυγούστου 2010
660
11
Athens
Καλημέρα σε όλους. Συζητώντας τις προάλλες με τον κτηνίατρο μου, μου ανέφερε ότι οι πιο επικύνδινες αρρώστιες για τα σκυλιά είναι ό τύφος και η Μόρβα και ότι αυτός (μάζι με τον αδελφό του που έχον το κτηνιατρίο) έχουν πετύχει με την επιμονή τους ,όπως χαρακτηριστικά μου είπε, οκτώ στα δέκά περιστατικά να γιατεύονται.
Έχετε κάνει ανάλογες συζητήσεις? Τι λένε οι δικοί σας γιατροί?

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Προσωπικά, πιστεύω ότι έχει να κάνει με τον οργανισμό του σκύλου Πόσο γρήγορα το πάρει πρέφα ο ιδιοκτήτης,αν ο κτηνίατρος δράσει γρήγορα και σωστά
Οι περισσότεροι ιδιοκτήτες που είναι άπειροι, μόλις αρχίσουν οι εμετοί, πιστεύουν ότι κάτι έφαγε το κουτάβι η πάιρνουν τον γιατρό τηλέφωνο ο οποίος τους λέει, " ΄μη του δώσετε να φαει τίποτα και παρακολουθήστε τον", "κυκλοφορεί γαστρίτιδα", " αν συνεχίσει φέρτε το,αύριο,μεθαύριο" κλπ
Μέχρι να περάσει ένα εικοσιτετράωρο είναι αργά τις περισσότερες φορές
Σου είπε ο γιατρός σου τι ακριβώς κάνει και πετυχαίνει αυτά τα ποσοστά?

Krina

Well-Known Member
28 Οκτωβρίου 2008
2.244
5
57
Περιστερι Αττικης
www.vomkrinastrand.com
Προσωπικά, πιστεύω ότι έχει να κάνει με τον οργανισμό του σκύλου Πόσο γρήγορα το πάρει πρέφα ο ιδιοκτήτης,αν ο κτηνίατρος δράσει γρήγορα και σωστά
Οι περισσότεροι ιδιοκτήτες που είναι άπειροι, μόλις αρχίσουν οι εμετοί, πιστεύουν ότι κάτι έφαγε το κουτάβι η πάιρνουν τον γιατρό τηλέφωνο ο οποίος τους λέει, " ΄μη του δώσετε να φαει τίποτα και παρακολουθήστε τον", "κυκλοφορεί γαστρίτιδα", " αν συνεχίσει φέρτε το,αύριο,μεθαύριο"
συμφωνω απολυτα με τη κατερινα ,ολα ειναι θεμα οργανισμου και χρονου ,ποσο γρηγορα θα αντιδρασουν οργανισμος κουταβιου ,ιδιοκτητης και γιατρος

radionuclide

Well-Known Member
11 Αυγούστου 2010
660
11
Athens
Σου είπε ο γιατρός σου τι ακριβώς κάνει και πετυχαίνει αυτά τα ποσοστά?
Δεν τον ρώτησα Κατερίνα τι ακριβώς κάνει, αλλά το έχω σκοπό σε λίγες μέρες που θα τον επισκεφτώ.

Last edited by a moderator: