Ποσο αξιοπιστο ειναι το dogcenter.gr ?


Status
Κλειδωμένο θέμα


katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Παλιά...πολύ παλιά...μόνο που κάπου στη πορεία λοξοδρόμησε!!!
Επίσης, φίλε Giorgiz...κανείς δεν είπε ότι σε αυτές τις χώρες δεν υπάρχουν σοβαροί εκτροφείς...
Απλά, δοκίμασε να τους ζητήσεις συνεργασία για να σου δείνουν κουτάβια να τα πουλάς στην Ελλάδα, ως μεσάζων...να δούμε αν θα σου δώσουν!!!:D:D:D
 


kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
άλλωστε
άγνωσται αι βουλαί του γονιδίου

κι απο γονείς πρωταθλητές κι ελευθερους δυσπλασίας βγαίνει εκτός προτύπου και με μεγάλο βαθμό δυσπλασίας κουτάβι

κι απο γονείς κουτσούς και εκτός προτύπου βγαίνει ίσως και κουτάβι επιπεδου πρωταθλητή

κι απο πέτ σόπ ακόμα μπορεί να βγεί καλή αγορά κουταβιού και πολύ καλό κουτάβι

Οι πιθανότητες όμως μπαίνουν στο παιχνίδι και τελικά καλύτερα να δείς γονείς -να δεις πιστοποιητικά καθαροαιμίας και υγείας - να δείς κουτάβια να μεγαλώνουν στο σωστό χώρο με τις κατάλληλες συνθήκες με ανθρώπους γνώστες και εραστές της φυλής

το εν λόγω σάιτ κάνει εμπόριο

οι "Εκτροφείς" κάνουν την "τρέλλα" τους

διαλέγεις και παίρνεις
δυστυχώς ή ευτυχώς
Έχουμε ελευθερία(ή μήπως δεν έχουμε...ξέρω και γώ...)

όβερ
and
αουτ
:paja1:
 


jimmy58

Well-Known Member
16 Σεπτεμβρίου 2008
260
0
σορρυ παιδες για να μην χανομαστε
αν θελω να βρω ενα ροτβαιλερ που απευθυνομαι?
 








Giorgiz

Well-Known Member
28 Μαϊου 2009
63
0
32
Αθηνα,Νεος Κοσμος
Εχετε τουλαχιστον να μου προτεινετε καποιον καλο και αξιοπιστο εκτροφεα λαμπραντορ στην Ελλαδα ο οποιος να δινει τα κουταβια σε τιμη μεχρι 450 ευρω?Δεν με ενδιαφερει η περιοχη καθως μπορω να διανυσω ολη την ελλαδα για να βρω ενα υγιες σκυλο.
 




Giorgiz

Well-Known Member
28 Μαϊου 2009
63
0
32
Αθηνα,Νεος Κοσμος
Σε ρώτησα και κάτι για το pedigree.
Επειδή μάλλον δεν κατάλαβες πως συνδέονται με τα puppy mills, διευκρινίζω για να μην παρεξηγούμαι.

Υπάρχουν καταπληκτικοί εκτροφείς στις χώρες του πρώην ανατολικού μπλόκ.
Υπάρχουν όμως δυστυχώς και πάρα πολλά puppy mills.

Κουτάβια απο puppy mills έρχονται 2 μηνών, με έτοιμα pedigree, όταν σε όλα τα σοβαρά εκτροφεία τους παίρνει 6 μήνες και παραπάνω, για να τα εκδόσουν.
Αυτό δεν σε βάζει σε σκέψεις?

Επιπλέον, εσυ εαν είσουν σοβαρός εκτροφέας, θα έδινες τα κουτάβια σου σε μεσάζοντα έστω? Δεν λέω καν σε έμπορο.

Λοιπόν, τα παραπάνω καθώς και το προηγούμενο post μου τα έγραψα με πραγματικό φιλικό πνεύμα.
Δεν θέλω να μειώσω τις γνώσεις σου.
Γι'αυτό περιορίστικα σε συστάσεις / ερωτήσεις και όχι υποδείξεις, εκτός απο το θέμα της τιμής που ελπίζω να συμφωνείς οτι είναι λάθος σημείο εκκίνησης :D



Η τιμη πραγματικα δεν πρεπει να ειναι ο κυριαρχος παραγοντας στην αγορα ενος σκυλου,αλλα δεν μπορει να μην αποτελει κριτηριο καθ'οτι καμια σχεση δεν εχω με τον Λατσιο ή με καποιον αλλο Ελληνα κροισο.
 


zouzounos

Well-Known Member
19 Ιανουαρίου 2009
1.954
317
ενα χρονο εδω μεσα εχεις διαβασει κανα θεμα?
450 ευρω σε ολη την χωρα?βενζινες?ξενοδοχειο?και αν ειναι κρητη και καραβι:(
εχεις παει σε κανεναν εκτροφεα,να τα πειτε?
να ρωτησεις πως τι γιατι?
το ξαναλεω ωρες ωρες απορω με την καρδια μου και το μυαλο μου
 




Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.737
1.479
Illinois, USA
Η τιμη πραγματικα δεν πρεπει να ειναι ο κυριαρχος παραγοντας στην αγορα ενος σκυλου,αλλα δεν μπορει να μην αποτελει κριτηριο καθ'οτι καμια σχεση δεν εχω με τον Λατσιο ή με καποιον αλλο Ελληνα κροισο.
Σωστά και τότε φυσικά παίρνεις αδέσποτο. Όπως έκανα κι εγώ. Κοίταξα για συγκεκριμένο καθαρόαιμο αδέσποτο και πήρα. Και τα παιδιά εδώ μέσα σου πρότειναν αδέσποτο καθαρόαιμο λαμπραντόρ. Εγώ στη θέση σου θα είχα φύγει κιόλας να το πάρω. Έξοδα αγοράς: 0.

Αλλιώς δυστυχώς δεν είναι δυνατόν να πάρεις κουτάβι λαμπραντόρ μέχρι 450 από εκτροφέα. Τόσο κάνουν τα κουτάβια λαμπραντόρ, δηλαδή περισσότερα. Όπως άμα πάρεις αυτοκίνητο καινούριο δεν μπορείς να περιμένεις να το πάρεις μέχρι 100 ευρώ. Υπάρχει λόγος που κοστίζουν τα κουτάβια εκτροφέων. Τώρα βέβαια, θα μου πεις, μπορεί κανείς να πάρει και "λεμόνι" (όπως λένε και οι Αμερικάνοι) και να πάρει αυτοκίνητο που παρήχθη ή προέρχεται από παρανομίες. Όπως και με τα κουτάβια των πετσοπάδων. Η μόνη διαφορά είναι ότι τα παράνομα αυτοκίνητα τα κυνηγάνε περισσότερο από τα παράνομα κουτάβια. Αυτό όμως δεν κάνει τα τελευταία λιγότερο παράνομα και φυσικά την αγορά τους ανήθικη.

Η ερώτησή μου τώρα είναι αυτή: γιατί δεν παίρνεις την αδέσποτη λαμπραντορίτσα Λάρα?
 
Last edited:


kos

Well-Known Member
9 Ιουλίου 2007
1.550
1
www.giokobullmastiffs.com
Η τιμη πραγματικα δεν πρεπει να ειναι ο κυριαρχος παραγοντας στην αγορα ενος σκυλου,αλλα δεν μπορει να μην αποτελει κριτηριο καθ'οτι καμια σχεση δεν εχω με τον Λατσιο ή με καποιον αλλο Ελληνα κροισο.
Mαλλον με το Λατση θες να πεις γιατι ο Λατσιος χωρισε κιολας τωρα και που να παρει μεχρι να χωρισει την περιουσια με την Μενεγακη. Αυτο που λες δε στεκει ουτε εμεις ειμαστε κροισοι και μαλιστα δουλευουμε ολη τη μερα αλλα οταν θες κατι σωστο ιδιως οταν προκειται για ζωο το πληρωνεις ειδαλλως ασεσποτακι και μια χαρα. Αυτη τη μιζερια και την υπερβολη δεν την μπορω ρε παιδι μου οταν θα ταιζεις ή θα φροντιζεις το σκυλι ξερεις τι εξοδα εχει;Aν σκεφτεσαι ετσι καλυτερα μην παρεις γιατι ετσι γινεται και μετα καταληγουν στους δρομους ή τρωνε αποφαγια
 
Last edited:


morfeas

Well-Known Member
29 Ιανουαρίου 2008
142
3
Ποιος σου ειπε οτι εκτροφεις απο το εξωτερικο δεν ειναι σοβαροι εκτροφεις.?Και γιατι να εχουν απαραιτητα puppy mills(ναι,ξερω τι ειναι)?Ισως,εσυ να πρεπει να ψαχτεις λιγο ακομα και να μην κρινεις αγονα κανοντας γενικευσεις...Δεν μπορεις να κατατασσεις ολους τους εκτροφεις του κοσμου που εξαγουν κουταβια στην κατηγορια των "απληστων εμπορων".Εγω,προσωπικα,γνωριζω μελη του dogforum.gr τα οποια εχουν εκτροφεια και εξαγουν ή εισαγουν κουταβια απο Σερβια και αλλες χωρες.

μαλον δεν τα εχεις καταλαβει καλα τα πραγματα...

αυτοι που εξαγουν κουταβια σε μεσαζοτντες κατα συρροη ειναι απλα ζωεμποροι!!!

κανενας σοβαρος εκτροφεας δεν εξαγει κουταβια ετσι. αυτο που λες το kennel to kennel ειναι εντελως αλλο πραγμα.

ειναι δυνατον να θεωρεις τον εαυτο σου σχετικο και να λες σε αλλους να ψαχτουν οταν λες αυτο το πραγμα???

Η αληθεια ειναι πως η γκαμα των κουταβιων που διαθετει με εντυπωσιασε οσο και η σχετικα χαμηλη τιμη στην οποια τα προσφερει.
ξερεις γιατι δεν πρεπει να περνεις σκυλια απο puppy mills? εκτος την απαραδεκτη συμπεριφορα που εχουν προς τα ζωα, ακομα κι αν αυτο το παραβλεψεις, ξερεις γιατι δεν πρεπει να περνεις απο puppy mills???? αναρωτιεμαι...
 


maria-akis

Well-Known Member
21 Ιανουαρίου 2010
177
0
αχ ρε παιδιά! μη βάζετε αγγελίες! μου κάνετε τη ζωή ένα τεράστιο δίλημμα...

και συ μεσιέ γιατί δε παίρνεις την όμορφη Λάρα? όλα τα έχει και συμφέρει...

με 450 ευρώ δε παίρνεις ούτε ποντικό ράτσας. πόσο μάλλον λαμπραντόρ ή γκόλντεν..τι με λες τώρα...
 


Hopsi

Well-Known Member
9 Φεβρουαρίου 2010
1.182
1
εξωτική Αθήνα
Εγω παλι που ειμαι κ καινουργια και ισως να πω και μεγααααααλη κοτσανα, αλλα...αλλου κι αλλου τα δινουμε για να ικανοποιηθει η καταναλωτικη μας ορεξη και η φιλαρεσκεια μας...Οταν ειναι ομως να πληρωσουμε για ενα σκυλακο, που μας αλλαζει ολοκληρωτικα και μας ΒΕΛΤΙΩΝΕΙ ως ανθρωπους, τοτε ψαχνουμε δωροκουπονια...
Ειπε κανεις οτι για να δωσει καποιος 1500-2000 ευρω για ενα κουταβακι , ειναι πλουσιος; τουλαχιστον στην τσεπη; Οχι. Ισως και να ειναι η ισως και απλα να εχει καταλαβει για ποιο σκοπο υπαρχουν τα χρηματα...

Ειλικρινα σας μιλαω, οσοι σκεφτονται οτι 1500 κλπ ειναι πολλα για μια αγαπη μου θα κρατησει χρονια, για ενα ζωντανο που εχει μονο αγαπη και χαρα να προσφερει,αφοσιωση και ζεστασια, καλυτερα να μην παρουν σκυλακι. Ας παρουν τσιμουχες για το αμαξι, κρανος μποτα, τσαντα luis vuitton, ας περασουν δεκα μερες στα σπα η δεν ξερω κι εγω τι.

Εδω μιλαμε για ΖΩΗ. Για ΠΟΙΟΤΗΤΑ ζωης. Αυτης του σκυλου μα οχι μονο...Μιλαμε και για τη ζωη τη δικια μας...

Αν δεν υπαρχουν τα χρηματα για σκυλακι απο εκτροφειο, περιμενε να μαζεψεις οσα απαιτουνται...Αξιζει την αναμονη. Κι εγω περιμενα πολυ,πολυ,πολυ καιρο...
Αν υπαρχουν τα χρηματα αλλα νομιζεις οτι θα σου τα φαει κερατιατικα ο κερδοσκοπος εκτροφεας, απλα, εχε υποψην σου οτι δεν ειναι σωστο να κρινουμε εξ ιδιων τα αλλοτρια. Βλεπουμε οσα ειμαστε ικανοι στους αλλους να δουμε. Αν βλεπουμε το δολιο κερδος στους αλλους ειναι γιατι εμεις ειμαστε τετοιοι. Αν βλεπουμε αγαπη και σοβαροτητα στους αλλους ειναι γιατι ειμαστε τετοιοι. Δεν αναγνωριζουμε κατι που σε μας ειναι ξενο.

Καλημερα.
 


nacho_DL

Well-Known Member
11 Φεβρουαρίου 2010
615
3
Αθηνα - Moσχατο
Καλημερα και απο εμενα ... ποσταρω εδω το πρωτο μου μηνυμα γιατι την εκανα την βλακεια μου...προφανως... Μην βαρατε ολοι μαζι τωρα..θα περασω και απο τα νεα μελη να τις φαω και απο κει... οποιος δεν προλαβει τωρα εχει και δευτερη ευκαιρια...και εξηγουμαι...
Πριν απο ενα μηνα περιπου αγορασα μεσα στην αγνοια μου απο το dogcenter την φατσα που βλεπετε στη φωτο.
Ειναι μπιγκλακι 4 μηνων τωρα πια.
Τον λατρευουμε και μας λατρευει ειναι υγιεστατος και τρελλη μουρη !!!
Συμφωνα με αυτα που εχω διαβασει εδω, εκ των υστερων, εκανα λαθος !
δεν μετανιωνω ομως ουτε στιγμη που τον εχω! απλα θα προσπαθησω ,ελπιζω και με την βοηθεια σας, να εχει μια καλυτερη ζωη απο αυτη που πιθανοτατα ειχαν οι γονεις του.
Τι να πω... αγνοια... :(:(
υ.γ. φωτο γιοκ κατι βλακεια εκανα...
 
Last edited:


Gizmo

Well-Known Member
11 Φεβρουαρίου 2009
563
1
Ηρακλειο Κρητης
Πλεον κοψαμε το ξυλο , και αρχισαμε τα κινεζικα βασανιστηρια !!!
Η αγνοια ειναι κακο πραγμα , η αγνοια στο χομπι σου πανω χειροτερη και δη εαν αυτο το χομπι ειναι τετραποδο και σου κανει χαρουλες!

Λοιπον για να εξαγνιστεις απο την αμαρτια σου θα πρεπει να ενημερωσεις τουλαχιστον 10 ατομα γιατι δεν αγοραζουμε απο πετσοπ ή σουπα-εκτροφειο και γιατι προτειμαμε τους εκτροφεις !!!
 




Status
Κλειδωμένο θέμα

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.118
Μηνύματα
895.870
Μέλη
19.929
Νεότερο μέλος
mariamaraki